Godelina nieuwsarchief
  19-04-2017

Britse actrice met een maatje meer hard aan het werk in de gym (Foto's en korte VIDEO)

De Britse actrice Iskra Lawrence (1990) is trots op haar lichaam. Met haar zogenaamde 'maatje meer' ondersteunt ze projecten om meisjes te leren hun lichaam te aanvaarden én omarmen.

Lees meer »

  19-04-2017

The Bold and the Beautiful actrice Maitland Ward filmt zichzelf terwijl ze met zichzelf speelt onder de douche (VIDEO)

Maitland Ward (in het echt Ashley Maitland Welkos, 1977) kennen we van Boy Meets World en The Bold and the Beautiful. De laatste maanden werkt ze zich regelmatig in de kijker door met haar seksualiteit te spelen.

Lees meer »

  19-04-2017

Zangeres Bella Thorne laat zich in nauwaansluitend sensueel lingeriesetje zien

Bella Thorne is 19. Ze zingt, danst en acteert (Break My Heart 1000 Times). Ze filmde zichzelf in een opvallend sensueel lingeriesetje.

Lees meer »

  17-04-2017

Cijfers van overspelsite laten zien dat vrouwen meer en beter aan hun trekken komen

Overspelsite Victoria Milan vroeg aan 5917 leden naar hun bedgewoonten. Blijkt dat vrouwen doorgaans meer, langer en beter aan hun trekken komen door ofwel met hun vaste partner ofwel met hun minnaars naar bed te gaan.

Lees meer »

  17-04-2017

TV nieuwsanker repliceert snedig wanneer een grote krant haar aanvalt over haar....kleding

Een vrouwelijke nieuwslezeres in Australië werd door The Daily Mail op de vingers getikt omdat ze het had aangedurfd op TV te komen met dezelfde blouse die ze...vier maanden daarvoor nogal eens op TV gedragen had. De krant schreef dat ze 'krenterig' was. Haar antwoord maakt pijnlijk duidelijk hoe seksistisch er nog steeds naar vrouwen gekeken wordt.

Lees meer »

  16-04-2017

Nog een Paashaasje voor Godelina lezeressen en lezers...Ana Braga

Ana Braga (1981) is een Braziliaans model. Deze rondborstige nimf kreeg al fotoshoots in Playboy Venezuela, Playboy Brazilië en Playboy Roemenië. Dat bewijst meer dan genoeg dat Ana een aandoenlijk semi-blond meisje is waar heel veel mensen graag naar kijken.....in Paasoutfit bijvoorbeeld.

Lees meer »

  16-04-2017

Topje van PETA dierenrechtenactiviste Courtney Stodden wordt door wind in Disneyland weggeblazen

Beroemde dierenrechtenactiviste Courtney Stodden (1994) was deze week in Disneyland met twee vrienden. Op één van de attracties werd haar topje weggeblazen en kwam haar tepel piepen. Een paparazzi fotograaf kon haar echter 10 minuten ervoor fotograferen toen ze een 'blowjob' met twee mannen naspeelde voor de vriend van haar vriend, als dat maar goed komt....

Lees meer »

  16-04-2017

Gelukkig Paasfeest met sexy Maitland Ward (The Bold and the Beautiful)

Maitland Ward (Ashley Maitland Welkos in het echt)(1977) is een Amerikaanse actrice die we kennen van haar rol Rachel McGuire in Boy Meets World en van Jessica Forrester in The Bold and the Beautiful. Geniet van haar Paasoutfit.

Lees meer »

  16-04-2017

Meer dan 180 foto's en enkele video's gelekt van supermodel Holly Owens (VIDEO)

Holly Owens is een supermodel. De grootste merken der aarde huren haar in om met haar fraai geboetseerde lichaam hun merken te promoten. Door al deze mega-opdrachten en superieure afgeborstelde fotoshoots krijgt iemand als Holly de allure van een nimf, een muze, een engel die boven de mensen staat. En plots zie je foto's waarop deze engel iemand een onderwaterblowjob geeft.....

Lees meer »

  16-04-2017

Gelekte foto's en sekstape van The Hills actrice Audrina Patridge

Ravenzwart en bloedmooi is Audrina Cathleen Patridge (1985). Ze begon als model aan haar publieke leven, maar verscheen al gauw op TV in de serie The Hills. Van TV ging het naar het witte doek in Sorority Row (2009) en Into the Blue 2: The Reef uit 2011.

Lees meer »

  16-04-2017

Gelekte sekstapes (3) van Anna Maria Storelli

Anna Maria Storelli is een enfant terrible dat de wereld liet geloven dat ze het lief van Justin Bieber was. Niets was minder waar. Storelli heeft een talentje om aandacht te krijgen van de schandaalpers. Dat iemand haar sekstapes zou hacken zal ze niet verwacht hebben, maar of ze het erg vindt betwijfelen we.

Lees meer »

  14-04-2017

Gelekte naaktfoto's van actrice Amanda Joy

Hier vind je al enkele van de eerder deze week gelekte naaktfoto's van Amanda Michalka. De verdergaande foto's kunnen we niet op deze publiekspagina publiceren en vind je vanaf morgen in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  14-04-2017

Naaktfoto's gelekt van Dexter actrice Yvonne Strahovski

Het regent weer in Hollywood. Een vlaag van gelekte foto's van beroemdheden doet Hollywood daveren op zijn grondvesten. De bloedmooie Yvonne Strahovski blijkt nu ook over een goddellijk lichaam te beschikken en blijkt helemaal te vinden voor opwindende spelletjes.

Lees meer »

  14-04-2017

Godelina vond hem: de echte torenpoeper (VIDEO)(en echt NIET geschikt voor op het werk)

De echte torenpoeper is opgestaan. Geen Aalstse ex-burgemeester Ilse Uyttersprot op een toren, maar een gespierde man die 5 mooie vrouwen op hamburgerwijze stapsgewijs van onder naar boven mag verorberen. Klik op de "Lees meer" knop om het totaal foute filmpje te zien (als je op je werk zit)

Lees meer »

  13-04-2017

Mot er op. Kleine meisjes worden tijgers (VIDEO)

Strandfilm met heel veel jeugd in beeld. Een ruzie tussen een blondine en een zwartje wordt door het zwartje professioneel in haar voordeel beslecht. Mot!

Lees meer »

  13-04-2017

Blonde juf zet zich op straat en laat onder haar rokje kijken (VIDEO)(Niet geschikt voor op het werk!)

Een blonde juf met pit in het lijf speelt samen met haar vriend fotograaf spelletjes op straat. Zoals...waar in het echte leven kan ik iets van mijn mooie lijf flashen zonder door de politie gearresteerd te worden? Het bloemenjurkje is een extra pluspunt.

Lees meer »

  13-04-2017

Verwelkt straatmadeliefje slaat op geslacht van man die hem niet overeind krijgt (hilarische VIDEO)

Film uit het leven gegrepen, althans uit het Braziliaanse straatleven...hilarisch en tegelijkertijd ontluisterend.

Lees meer »

  12-04-2017

Pamela Anderson doet het bloed nog steeds stromen

Pamela Anderson poseerde voor Coco de Mer. Fotograaf van dienst Rankin portretteerde de 49 pin-up op sprankelende wijze voor het Britse lingeriemerk.

Lees meer »

  12-04-2017

Streetfuck! (VIDEO)

Ofwel waren ze aan de drugs, ofwel waren ze dronken, ofwel waren ze zo dolverliefd op elkaar dat ze hun liefde onmiddellijk wilden bezegelen, ter plaatste op straat tegen een geparkeerde wagen.

Lees meer »

  12-04-2017

Braziliaans amateur selfie filmpje met leuke getatoeëerde jongedame op haar bed (VIDEO)

Hola! Dit lijkt een kennismakingsselfie-filmpje van een toffe jonge Braziliaanse. Haar vriendje verbergt zich achter haar in het begin.

Lees meer »

  11-04-2017

Sexy selfies van actrice Alyssa Milano

Alyssa Milano is ondertussen 44. We kennen haar van Melrose Place, Who's The Boss en Charmed. Hier twee sexy selfies die ze gisteren nam.

Lees meer »

  11-04-2017

Opnieuw gelekte foto's van een Russische TV ster

Julia Kovalchuk is een bekende Russische zangeres, TV presentatie host en actrice. Ze is 34 en had waarschijnlijk niet verwacht dat haar sexy selfie foto's uit haar gsm zouden verdwijnen.

Lees meer »

  11-04-2017

Britney Spears hot en sexy in Las Vegas

Afgelopen week stond Britney Spears op het podium in het Axis theater in Las Vegas. Hier enkele sexy foto's van de 35 jarige diva.

Lees meer »

  10-04-2017

15 x Magdalena Frackowiak (foto's)

Magdalena Frackowiak is een Poolse van 32. Zij is niet te vinden als kuisvrouw in Nederlandse of Vlaamse huiskamers. Zij is niet in te huren via dienstencheques. Hier zie je haar 15 x in een fotoshoot voor Broochini Lookbook. Magdalena meet 180 cm.

Lees meer »

  10-04-2017

Mexicaanse metro introduceert penisstoel

Groeiend seksueel misbruik op het openbaar vervoer in Mexico Stad bracht de autoriteiten ertoe om een psycholisch truukje toe te passen. Ze plaatsten penisstoelen in de metro. Dat zijn stoelen in de vorm van een blote bast van een man gecombineerd met een liggende piemel. Iedereen wordt er zo ongemakkelijk van dat men hoopt dat mannen twee keer nadenken voor ze een vrouw seksueel benaderen.

Lees meer »

  10-04-2017

Oversexy - Candice Swanepoel

Candice Swanepoel is een Zuid-Afrikaanse lust voor het oog. Hier zie je haar tussendoor -plagend- aan het werk voor een fotoshoot van Vogue.

Lees meer »

  10-04-2017

Gelekt! WAG foto's van voetballer Pavel Mamaev (FC Krasnodar en Russisch Nationaal team)

Pavel Mamaev mag zich gelukkig prijzen dat hij een hoofdvogel heeft afgeschoten met zijn WAG. Alana Mamaeva was een voormalig Russisch fotomodel. Sinds ze bij Pavel is, is ze wat aangekomen, maar het blijft een kanjer.

Lees meer »

  09-04-2017

Beeld van domme niet opgeleide vrouw aan de haard behoort binnenkort tot het verleden

Vroeger was het zo dat een vrouw in een relatie steeds de minder goed opgeleide partij was. Dat is aan he veranderen, steeds meer vrouwen zijn beter opgeleid dan hun mannelijke partner.

Lees meer »

  09-04-2017

Bella Hadid fotoshoot om vrolijk van te worden

Bella Hadid was deze week weer in het nieuws omdat ze te mager zou zijn. Haar foto's voor Porter Magazine zijn echter om duimen en vingers af te likken.

Lees meer »

  09-04-2017

Gelekte badkamer foto van Russische tv presentatrice

Victoria Yakubovskaya is in het Rusland van Poetin een hele madam. Ze presenteert er het World Fashion Chanel. Gisteren liet iemand uit haar entourage een foto lekken.

Lees meer »

  09-04-2017

Lindsay Lohan, trek die belachelijke burkini uit!

Actrice en zangeres Lindsay Lohan stak zichzelf in een burkini voor een strand fotoshoot. We zijn bij Godelina voorstander van de absolute vrijheid voor Jan en Alleman, maar we kunnen ons niet van de indruk ontdoen dat 'religie' en vooral de Islam de rest van de wereld in een keurslijf wil steken waar we niet akkoord mee gaan. Vrijheid is voor iedereen. Religie beperkt de vrijheid.

Lees meer »

  09-04-2017

Zinnenprikkelend Bollywood (VIDEO)

Bollywood is het Hollywood van India. In aantal bezoekers brengt Bollywood meer bezoekers naar de filmzalen dan Hollywood. Er is in Bollywood een grote aversie voor actrices die naakt durven gaan. Daarmee bereikt Bollywood als suikertante van goede gewoonten en zeden het tegenovergestelde, juist meer mensen zijn op zoek naar naar Bollywood naakt.

Lees meer »

  08-04-2017

Actrice Brooke Burke topless op het strand in het dure St Barths

Actrice Brooke Burke topless op het strand in het dure St Barths

Lees meer »

  08-04-2017

Weddenschap tussen vriendinnen over wie zich naakt durft te laten fotograferen door een onbekende (VIDEO)

Een groepje vriendinnen heeft met elkaar gewed. Over wie zich op vakantie naakt zou durven laten fotograferen door een onbekende. De mooie blondine bestelt eten in het hotel en overtuigt de jonge hotelmedewerker om enkele foto's van haar te nemen.

Lees meer »

  07-04-2017

Eerste week april 2017: Naakt Hollywood Nieuws

Zin in een portie naakt Hollywood Nieuws?

Lees meer »

  07-04-2017

Actrice Anna Paquin (True Blood) nu topless in Bellevue (foto's)

De film Bellevue kwam vorige maand uit. In het begin van de film kleedt True Blood heldin Anna Paquin zich uit om zich te laten bewonderen in een zwarte BH. Paquin speelt in Bellevue detective Annie Ryder.

Lees meer »

  07-04-2017

Billions Blowjob (foto's + VIDEO)

De TV serie Billions is op weg om een klassieker te worden. In het tweede seizoen dat nu bezig is zien we top actrice Emily Alexandria Shepherd een blowjob geven aan Timothy Davis (die de rol van Chef Ryan speelt). Godelina heeft de foto's en het filmpje.

Lees meer »

  06-04-2017

Braziliaanse vriendin stoeft met haar kont in de auto (authentieke VIDEO!)

Latijns-Amerikaanse mannen en vrouwen heten warmbloediger te zijn dan mensen uit de Lage Landen. Opînies, meningen, liefde, passie en seks ontvlammen er sneller dan bij ons. Wat deze Braziliaanse dame doet met haar kont in het openstaande raam van een wagen tijdens een dol avondje uit is sterker dan de verbeelding.

Lees meer »

  06-04-2017

Nieuw Vlaams koppeltje wil in de adult industrie

Ze dachten dat onsterfelijke roem hun deel ging zijn omdat ze in hun eerste film heel selectief van start gingen met een anale scène.

Lees meer »

  06-04-2017

Paris, dochter van Michael Jackson, BH-Loos en tepelringsgewijs de straat op

Paris, dochter van Michael Jackson, BH-Loos en tepelringsgewijs de straat op.

Lees meer »

  06-04-2017

Billen magneet Kourtney Kardashian in maagdelijke witte bikini op vakatie in Hawaï

We moeten het niet altijd over Kourtney Kardashian hebben, maar als een paparazzi fotograaf haar kenmerkende billen, buik en borsten op weldadigde wijze op de gevoelige plaat kan vastleggen, dan willen we onze lezers en lezeressen zo veel visuele pret niet onthouden.

Lees meer »

  05-04-2017

Fitnessmeisje flirt met vriend in fitnesszaak en laat hem haar filmen terwijl ze met haar topje speelt (VIDEO)

Fitnessmeisje flirt met vriend in fitnesszaak en laat hem haar filmen terwijl ze met haar topje speelt

Lees meer »

  05-04-2017

Billenmeisje met roze string (VIDEO)

Billenmeisje met roze string

Lees meer »

  03-04-2017

Prachtige Franse actrice Elodie Bouchez volkomen naakt

Élodie Bouchez-Bangalter is 43. Ze is een Franse actrice. We kennen haar onder andere van de film Dreamlife of Angels uit 1998.

Lees meer »

  03-04-2017

Thibaut Courtois verlaat zwangere WAG (vriendin Marta Dominguez)

Thibaut Courtois bevestigde vandaag aan verschillende media dat het uit is tussen hem en zijn vriendin, de Spaanse Marta Dominguez. Het koppel had al een dochter, Adriana (2015). Marta is momenteel hoogzwanger van een tweede kind, van een jongetje, Nicolás.

Lees meer »

  02-04-2017

Francesca, dochter van Clint Eastwood, met blote borsten op het strand

In Malibu had een paparazzi fotograaf de dag van zijn leven. Voor zijn telelens trok Francesca Eastwood, de dochter van Clint Eastwood haar bikinitopje uit.

Lees meer »

  02-04-2017

Hollywoodster Halle Berry BH-loos tijdens fotoshoot

Hollywoodster Halle Berry BH-loos tijdens fotoshoot. Ze wordt dit jaar 50, maar dat doet dus niets af van haar ontroerende schoonheid.

Lees meer »

  01-04-2017

En zo ver gingen ze in Big Brother Slovakije... (VIDEO)

En zo ver gingen ze in Big Brother Slovakije...

Lees meer »

  01-04-2017

Nicole Kidman op de tafel genomen in Big Little Lies... (VIDEO)

Nicole Kidman op de tafel genomen in Big Little Lies..

Lees meer »

  31-03-2017

Vlaamse actrice gaat voor 150.000 Euro uit de kleren.

Het heeft lang geduurd maar Godelina heeft uiteindelijk een beroemde Vlaamse actrice bereid gevonden om zich in onvervalste Playboy stijl helemaal bloot te geven in een fotoshoot én filmopnam

Lees meer »

  31-03-2017

All Art is #Erotic

All Art is #Erotic, tot de verbeelding sprekende foto van Sandy Pell.

Lees meer »

  31-03-2017

Erotische kunst op vrijdag

We geven vanaf nu elke vrijdag enkele voorbeelden van erotische kunst die de Godelina redactie leden op een of andere manier aangesproken hebben.

Lees meer »

  31-03-2017

Vlaamse BV winkel Bobo in Tremelo gaat na 40 jaar in schoonheid dicht

In 1977 opende Jan Van Leemputten zijn modewinkel Bobo. Het daaropvolgende decennium werden er nog 4 Bobo winkels geopend om uiteindelijk in 1998 tot één grote winkel te komen in Tremelo. Bobo werd bekend door haar BV netwerk en televisie sponsordeals. Na 40 jaar hebben de eigenaars beslist in schoonheid te eindigen.

Lees meer »

  31-03-2017

Nieuwe erotische film in Godelina leden-zone: Den Haagse Bouwvukkers wijzen mooie Sofia de juiste afrit

Klassieke Nederlandse adultfilm. Wegenwerkers worden benaderd door een mooie vrouw die haar weg verloren is door dat de straat opgebroken ligt

Lees meer »

  30-03-2017

Lars en Leen: Vlaams koppel wil experimenteren voor Godelina

Het is lente en er begint van alle te kriebelen. Zo ook bij Lars en Leen, een Vlaamse koppeltje dat Godelina contacteerde met de eenvoudige mededeling dat ze willen experimenteren en of we hen daar niet bij konden helpen. Soms hebben we bij Godelina maar een half woord nodig om iets goed te begrijpen. Dit was zo'n moment.

Lees meer »

  30-03-2017

Russische President Putin wil geen overwinningshartjes op zijn voetbalvelden bij het komende WK

Toen hij het Amerikaanse verkiezingssysteem hacte hadden we nog bewondering voor hem. Dat is nu wel gedaan. Niemand wist wat hij zag toen Putin afgelopen week met een verbeten trek op zijn gezicht naar een journalist siste dat hij elke voetballer die het zou aandurven om een overwinningshartje te maken met zijn handen eigenhandig van het veld zou sleuren.

Lees meer »

  30-03-2017

Win een Godelina lidmaatschap: in welk Antwerps café hangt deze mooie vrouw in de gang naar de toiletten?

Erotische quiz.... We geven een abonnement op Godelina van drie maand weg aan de gelukkige winnaar van een eenvoudige erotische quiz....

Lees meer »

  30-03-2017

Nieuw: 'Renga', sensuele en etherische graphic novel over Antwerpen van kunstenaar Ludwig Lemaire

De Antwerpse kunstenaar Ludwig Lemaire (1961) werkte jarenlang aan zijn eerste graphic novel 'Renga, gehavende stad'. Zowel het boek als het auteurschap als de titel zijn meerlagig. Klik op de 'lees meer' knop voor het volledige verhaal achter dit boek.

Lees meer »

  29-03-2017

Erotisch werk van Belg Wim Delvoye brengt veel meer op dan verwacht na veiling bij Sotheby's

Wim Delvoye is een Belgisch kunstenaar met enkele erg gekende erotische werken. Onlangs werd een gesigneerde versie van zijn werk PIPE 1 bij Sotheby's geveild. Experten hadden de verkoopprijs ingeschat op 6.000 tot 8.000 Pond. Het werk werd uiteindelijk verkocht voor nagenoeg het dubbele, namelijk 15.000 Pond

Lees meer »

  29-03-2017

Bijna helft van Japanse vrouwen heeft 'iets' gehad met een buitenlander

Japanners en seks, het blijft een intrigerende bedoening. Volgens de laatste berichten durven de Japanners niet meer met elkaar naar bed gaan om de echte liefde te bedrijven. Dokujo, een online Japans magazine voor vrouwelijke singles, ondervroeg haar lezeressen met de vraag of ze ooit een date of relatie met een buitenlander hebben gehad...

Lees meer »

  29-03-2017

Stel je hebt geen stoel om op te zitten, alleen een Porsche....

Alicia Arden is een 48 jarige actrice die momenteel meespeelt in de productie Treasure Hunt Massacre. Ze is ook een gekende TV presentatrice.

Lees meer »

  29-03-2017

Belgische rechtbank beslist dat niet-biologische vader van dochter van de Koning toch haar vader is

We geven toe dat de titel van dit artikel een beetje kryptisch klinkt. Het vonnis van de rechtbank in de zaak van Delphine Boël, de bestaarddochter van Koning Albert, is opnieuw een aanwijzing dat de Belgische justitie de trappers volkomen kwijt is, of erger, dat klasse-justitie in België nog steeds bestaat.

Lees meer »

  28-03-2017

Strenge juf doet het ondenkbare tijdens het oudercontact

Het is bijna paasvakantie en op vele scholen vinden er oudercontacten plaats. Deze strenge juffrouw heeft de papa van een moeilijke leerling uitgenodigd. De juf verandert de focus van het gesprek in een meer intiem getint gesprek. Uiteindelijk gebeurt er waar zovele mensen van dromen....het ultieme oudercontact.

Lees meer »

  28-03-2017

Amateurvideo: knappe jongedame kleedt zich uit op de muziek in de wagen (deel 1)(VIDEO)

Strippen in de wagen is niet altijd evident, maar levert altijd leuke beelden op. Deze knappe jongedame kleedt zich uit op de tonen van de muziek uit de radio. Het tweede deel van dit filmpje is te expliciet voor de Godelina publiekspagina. Dat deel vind je in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  28-03-2017

Gemiddeld voelen man en vrouw zich 48 uur gelukzalig verzadigd na een vrijpartij.

Onderzoek heeft uitgewezen dat je gemiddeld twee dagen nageniet van seks. Gemiddeld voelen man en vrouw zich nog 48 uur gelukzalig verzadigd na een vrijpartij. Dat komt onder andere door de fysieke eigenschappen van het zaad van de man.

Lees meer »

  28-03-2017

Help! Ik moet kakken bij mijn scharrel - TV (VIDEO)

De Nederlandse Lize Korpershoek (31) maakt samen met haar partner en enkele vrienden internet tv op YouTube. Haar laatste vlog post werd al snel door 40.000 mensen bekeken. Lize heeft het namelijk over een probleem waar elke vrouw ooit al wel eens mee geconfronteerd is geweest. Je bent bij je nieuwe liefje, en je moet plots dringend 'kakken'. Paniek!

Lees meer »

  27-03-2017

Arrogantie van hoofdredactrice Vogue Nederland klinkt bekrompen en racistisch

Karin Swerink is hoofdredactrice van Voque Nederland, al jaren een ivoren toren job in een uitstervend landschap. Haar uitspraken over zwarte modellen zijn de laatste stuiptrekkingen van een arrogante printelite in de mode-industrie die bepaalde wat de lezeressen mooi moesten vinden. Nu bepalen de lezers dat via sociale media.

Lees meer »

  27-03-2017

Lesbisch droomhuwelijk voor 'Orange is the New Black' actrice Samira Wiley

Samira Wiley speelt de pannen van het dak in de Netflix serie "Orange is the New Black". Ze speelt er de rol van Poussey Washington. Samira is dit weekend getrouwd met Lauren Morelli, een schrijfster van de serie.

Lees meer »

  26-03-2017

Openen bij goed weer (VIDEO om blij van te worden)

Carnaval, drank, zon, subtropisch windje, lachende mensen, muziek....en dan doe je dit natuurlijk als warmbloedige vrouw.

Lees meer »

  26-03-2017

Meisje doet in haar broek maar vecht flink door (VIDEO)

Angst doet onze maag samenknijpen. En soms leidt dat tot vervelende situaties. Een van de meisjes in dit gevecht heeft zich per ongeluk, waarschijnlijk uit dierlijke angst, bevuild. Maar toch vecht ze manmoedig voort. De omstaanders maken haar attent op het ongelukje in haar broek.

Lees meer »

  26-03-2017

Nieuwe filmcategorie bij Godelina na suggestie van Godelina lid

Godelina lid C. zegde haar Godelina abonnement op op 21 maart 2017. Ze schreef dat ze Godelina best wel OK vond, maar dat ze romantiek en spanning miste in het filmaanbod. Ze vond de meeste films iets te plat en te veel op de daad gericht. Deze opmerking beroerde de Godelina redactie....

Lees meer »

  25-03-2017

De mooiste mensen hebben de kortste huwelijken

Nieuw onderzoek toont aan dat beroemde acteurs en andere wereldsterren meer dan gemiddeld relatiebreuken oplopen. Blijkt dat deze mensen door anderen dan weer meer dan gemiddeld mooi worden bevonden. Een zelfde trend wordt vastgesteld bij de mooiste mensen uit studiejaarboeken. Wie knap is heeft doorgaans vaker korte relaties, en zal op latere leeftijd vaker scheiden.

Lees meer »

  25-03-2017

Instagram fenomeen Demi Rose Update

Ons artikel over Demi Rose op zaterdag 25 maart was nog niet gepubliceerd of we kregen vanuit London nieuwe foto's binnen van een licht geklede Demi Rose die op het punt staat haar borsten te verliezen aan de buitenlucht.

Lees meer »

  25-03-2017

Vlaamse Debby doucht (VIDEO)(Niet Geschikt Voor Op Het Werk)

Vriendinnen en vrienden juicht. Godelina ontvangt meer en meer huis-tuin- en keuken filmpjes uit Vlaamse en Nederlandse slaapkamers, badkamers, tuinen, toiletten, auto's en kasten (ook daar wordt de horizontale liefde bedreven). Geniet hier van Debby in haar douche.

Lees meer »

  25-03-2017

Bekoorlijk strandfilmpje (VIDEO)

Mooie dame door beachcam gefilmd.

Lees meer »

  25-03-2017

"Als je opgewonden raakt van anaal, geen probleem, je bent niet alleen", aldus Hollywoodster Gwyneth Paltrow

Hollywoodster Gwyneth Paltrow (44) heeft het op haar blog "Goop" regelmatig over seks. Deze week publiceerde ze een artikel over anale seks. Samen met een sexpert onderzocht ze waarom anaal zo prominent aanwezig is in films, foto's en artikels de laatste jaren.

Lees meer »

  25-03-2017

Mooi kontje (zie onze vraag gisteren) behoort toe aan...Demi Rose

Demi Rose is een internetfenomeen. Ze is niet groot in het echt (1,57 m) maar heeft wel meer dan 3,8 miljoen volgers op Instagram. Dat komt vermoedelijk vooral door haar (gemanipuleerde) zandloperfiguurtje. Ze werd pas bekend nadat ze gelinked werd aan rapper Tyga, een ex vriendje van Kylie Jenner, één van de Kardashian grietjes.

Lees meer »

  24-03-2017

Van wie is dit mooie kontje?

Zij meet 1.57 meter. Ze heeft ca 3,8 miljoen Instagram volgers. Ze is een liefdesrivale van Kylie Jenner. Ze is 21. Wie is ze?

Lees meer »

  23-03-2017

Evolutie in poppenindustrie niet meer te stoppen (VIDEO)

Sekspoppenmaker Sergio Santos heeft met zijn Spaans bedrijf, Synthea Amatus, een nieuwe functie toegevoegd aan de bestaande sekspop-modellen. De pop heeft nu twee functies, een familiale functie en een seks functie. Door de pop op bepaalde plekken aan te raken switched ze van familie- naar seks-modus.

Lees meer »

  23-03-2017

Ireland Baldwin dochter van Kim Basinger en Alec Baldwin dronken en half ontkleed op straat

Ireland Eliesse Baldwin (1995) is de dochter van Hollywood iconen Kim Basinger en Alec Baldwin. Vorige week kwam ze boven haar theewater met enkele vriendinnen op straat na een bezoekje aan een luxewinkel waar ze Jimmy Choo accesoires kocht. Ze besefte waarschijnlijk niet dat één van haar borsten haar mantelpakje was ontglipt.

Lees meer »

  23-03-2017

Fail filmpje op school (VIDEO: zonder geluid)

Schoolfilmpje dat niet loopt zoals de presentatrice had gehoopt.

Lees meer »

  23-03-2017

Surf videoclip van Tommy Cash vol seksuele toespelingen

Muzikant en enfant terrible Tommy Cash heeft een nieuwe videoclip gemaakt voor zijn album SURF. Het minste wat je kan zeggen is dat Tommy elke verborgen kronkel van zijn seksueel deviante geest in de clip heeft verwerkt. Moest we Tommy laten doen dan zou hij heel de wereld langs achter penetreren en het filmpje snel online gooien.

Lees meer »

  23-03-2017

10 x Nederlands model Anouk Van Kleef op het strand met opwindend bikini topje

He Nederlandse model Anouk Van Kleef kon je gisteren in Miami tegen het prachtige lijf lopen op het strand met een tepelstijf bikinitopje.

Lees meer »

  23-03-2017

De mooie meiden van Sylvester Stallone

Sylvester Stallone heeft 3 mooie dochters samen met model Jennifer Flavin. Stallone begon zijn filmcarrière als porno acteur en wist zich op te klimmen tot wereldster. Zijn fortuin en connecties brengt de familie op de meest luxueuze plaatsen in de wereld, maar het moet gezegd dat Stallone er in slaagt om zijn familie bij elkaar te houden en met beide voeten op de grond te blijven.

Lees meer »

  23-03-2017

Vlaamse mokkel met strakke buik en atletisch lijf heeft seks

Lore heeft een lijf om duimen en vingers af te likken. Haar lijf is het resultaat van heel veel fitness en weinig culinaire noch alcoholische uitspattingen.

Lees meer »

  23-03-2017

Ingezonden topfilm: meisjes manipuleren elkaar manueel op hek in weidelandschap

Godelina lid Bart stuurde dit hemelse filmpje van drie vrouwen die zich terugtrekken op het Engelse platteland. Een vrouw filmt haar vrienden die elkaar manueel bevredigen in openlucht. De naar de camera gerichte billen van één van hen zijn om nooit te vergeten.

Lees meer »

  23-03-2017

Schoonheid toont tattoo aan Godelina lezers (VIDEO)

Schoonheid toont tattoo aan Godelina lezers.

Lees meer »

  23-03-2017

Ik vind er niets aan....zegt mooie Nederlandse verveeld

Recht uit het leven gegrepen Nederlandse amateur seks video. Een mooie blondine stopt met fellatio, kijkt geïrriteerd naar een TV scherm achter haar waarop een seksfilm speelt om hem op te winden, en wendt haar hoofd af met de gevleugelde woorden 'ik vind er niets aan'.

Lees meer »

  22-03-2017

Jennifer Lawrence naakt en sexy in Passengers film

Jennifer Lawrence naakt en sexy in Passengers film

Lees meer »

  22-03-2017

Nieuw Twitter account voor Godelina

Godelina heeft een nieuw Twitter account: https://twitter.com/Godelinaclub

Lees meer »

  21-03-2017

Mariah Carey doet het met dwergen en een donker slipje

Mariah Carey vierde St Patricks day in het groen, met een groen kleedje, een groene sportwagen en groene dwergen.

Lees meer »

  21-03-2017

Gelekte naaktfoto's van Elizabeth Ruiz (fappening 2.0)

Elizabeth Ruiz kwam eind vorig jaar in het nieuws nadat ze getracht had een sekstape die ze maakte met de Amerikaanse Football speler Von Miller voor 2,5 miljoen Euro te verkopen. Omdat ze de tape niet verkocht kreeg aan een grote sekswebsite chanteerde ze Von Miller. Indien hij haar geen 2,5 miljoen dollar betaalde zou ze de tape op het internet plaatsen.

Lees meer »

  21-03-2017

Billen en dijen (VIDEO)

Kort billen en dijen entertainment filmpje.

Lees meer »

  20-03-2017

39 % van de vrouwen vindt reverse cowgirl geen leuk standje

Bij 'reverse cowgirl' zit de vrouw op haar partner met haar billen naar zijn gezicht gericht. Alhoewel het een mega-populair standje is bij mannen, is het dat niet voor 39 % van de vrouwen.

Lees meer »

  20-03-2017

Fun: zo blij zijn dat je begint te twerken op het dak van de auto (VIDEO)

Fun: zo blij zijn dat je begint te twerken op het dak van de auto.

Lees meer »

  20-03-2017

Vlaams koppeltje maakt anonieme seksfilm met alles erop en eraan

Zij draagt een katmaskertje, hij heeft zijn gezicht op een bepaald moment voorzien van een anoniem balkje. Haar Nike outfit, blanke billen en radde tong om zijn mannelijkheid maken hem geil. In een moment van opwinding duwt hij zijn duim in haar roosje vooraleer staand boven haar weldadig klaar te komen.

Lees meer »

  19-03-2017

Mama Mia! actrice Amanda Seyfried naakt gefilmd op podium

Mama Mia! actrice en Hollywoodster Amanda Seyfried stond onlangs op het podium in een toneelstuk. Ze moet op een bepaald moment haar truitje uittrekken. Tot grote hilariiteit van het publiek heeft ze onder haar truitje niets aan. Vervolgens moet ze vlug het podium verlaten. Een toeschouwer filmde toevallig de scène...

Lees meer »

  19-03-2017

Dylan Penn, dochter van Sean Penn en Robin Wright, masturbeert en komt spuitend klaar op het bed

Onwaarschijnlijk imposante sekstape. Dylan Penn filmt zichzelf via een laptop en heeft online livesex met een onbekende. Ze verwent zichzelf handmatig en komt na 1'07'' spuitend klaar op het bed. De tape bestaat uit twee aan elkaar gemonteerde masturbatiesessies. Op het einde van de eerste tape komt ze even herkenbaar in beeld.

Lees meer »

  19-03-2017

Word lid van Godelina om extra gelekte foto's en sextapes van beroemde sterren te kunnen zien.

Word lid van Godelina zodat je vanaf morgen nog extra gelekte naakfoto's en sextapes van beroemde sterren kan bekijken bij Godelina.

Lees meer »

  19-03-2017

24 jarige Italiaanse topfotografe Nima Benati topless op het strand

Nima Benati (1992) is nog maar 24 maar heeft het als fotografe al helemaal gemaakt. Ze fotgrafeerde de wereldwijde campagnes voor merken als Tom Ford, Puma, Amen en Regina Schrecker.

Lees meer »

  19-03-2017

Stripteasefilm met aantrekkelijk billen-einde om warm van te worden (VIDEO)

Geniet van deze aantrekkelijke striptease film.

Lees meer »

  19-03-2017

Gelekte foto's tonen Celebrity Big Brother actrice met enorme penis in de mond

Lacey Banghard (echte naam, no joke) startte haar carrière als Page 3 girl in The Sun. Ze werd een reality TV ster die uiteindelijk meedeed aan het populaire Celebrity Big Brother. Banghard werd daarnaast bekend door haar fotoshoots voor PETA, de dierenrechten organisatie.

Lees meer »

  19-03-2017

Zo ziet een racistische white bitch eruit (VIDEO)

"Martin Luther King was fucking white people", dat is de stelling van een agressieve white bitch. Niet alleen mannen zijn soms Neanderthalers.

Lees meer »

  19-03-2017

Hollywood's grootste nachtmerrie: nu gelekte naaktfoto's van Trieste Kelly Dunn (zeer vergaande foto's)

De gelekte foto's van Trieste Kelly Dunn zijn uniek. Onder het opgepoetste glamour Hollywood uiterlijk leeft een vrouw die houdt van seks, experimenten en puur lichamellijk genot.

Lees meer »

  18-03-2017

Had-je-niet-verwacht-video (VIDEO)

Vrijgezellenfeestjes....ze spreken altijd tot de verbeelding. Beeld je in dat de ingehuurde stripster een kleine verrrassing heeft op het moment dat ze lapdance-gewijs haar intieme zone wel heel erg tot jou richt....

Lees meer »

  18-03-2017

Weekend-beelden waarvan je moet glimlachen

We krijgen op de Godelina redactie heel harde, heel softe, heel erotische, heel opwindende beelden en films binnen. Soms zijn de beelden gewoon grappig en vertederend.

Lees meer »

  18-03-2017

(Extreme) naaktfoto's gelekt van Scream Queen Katie Cassidy, dochter van beroemde zanger David Cassidy

Het blijft rommelen in Hollywood. De ene na de ander Hollywoodster ziet hoe de meest extreme persoonlijke sexfoto's via het internet verspreid worden. Nu is het de beurt aan Katie Cassidy, dochter van de beroemde zanger David Cassidy.

Lees meer »

  17-03-2017

We worden niet meteen gelukkig van seks, we worden wel gelukkig van wat we na de seks doen

Verschillende recente onderzoeken tonen aan dat eenmaal per week seks gevolgd door veel knuffels en kussen vlak na de seks en gedurende de week, de succesformule is om gelukkig te zijn.

Lees meer »

  17-03-2017

Fappening drama in Hollywood breidt uit: ook gelekte naaktfoto's van Walking Dead actrice Alexa Nikolas

Hollywood staat op zijn kop. De ene na de andere fotoportfolio van de gsms van beroemde Hollywoodsterren wordt publiek gemaakt. De laatste 48 uur leerden we Kristanna Loken, Rose McGowan, Amanda Seyfried, Emma Watson, Jillian Murray en Alexa Nikolas van hun meest intieme zijde kennen.

Lees meer »

  17-03-2017

Fluitspelen kan ook zo (VIDEO)

Niet lachen....dit is echt....in Japan kan werkelijk alles op TV.

Lees meer »

  17-03-2017

Amateur fitness filmpje van leuke blondine die iets speciaals met haar billen doet (VIDEO)

Wat happens in de fitness, stays in de fitness

Lees meer »

  17-03-2017

Hollywood blijft bloeden: nu ook (extreme) naaktfoto's gelekt van actrice Kristanna Loken

Er is iemand die een probleem heeft met Hollywood actrices. De laatste 48 uur werden honderden naaktfoto's gelekt van verscheidene Hollywood sterren zoals Emma Watson (Harry Potter), Rose McGowan, Amanda Seyfried en Jillian Murray.

Lees meer »

  16-03-2017

Nieuw bij Godelina: nog niet uitgezonden bevreemdende Vlaamse pornofilm uit het verleden

Via een Godelina lid ontvingen we een juweeltje van een erotische film uit het verleden. Voor zover we weten is deze film nooit in Vlaanderen uitgezonden geweest.

Lees meer »

  16-03-2017

Bijltjesdag in Hollywood: nu ook gelekte naaktfoto's van actrice Rose McGowan (fappening breidt uit)

Er is wat aan de hand in Hollywood. De ene na de andere reeks naaktfoto's van absolute wereldsterren wordt sinds gisteren verspreid via bepaalde sites op het internet.. Hollywood staat op zijn kop. Niet het lekken van de foto's verbaast ons, wel de zeer libertaire en pornografische inhoud van de foto's die wereldsterren van zichzelf laten nemen door hun partners.

Lees meer »

  16-03-2017

Na Emma Watson nu ook gelekte naaktfoto's van Hollywoodster Amanda Seyfried

Amanda Michelle Seyfried (1985) is een Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter. Ze startte als model toen ze 11 was. Op haar 15e begon ze in de soap series As The World Turns en All My Children. Sindsdien is ze een veelgevraagde actrice met hoogtepunten in Mamma Mia!, Les Misérables en Ted2.

Lees meer »

  16-03-2017

Dronken vrouw masturbeert in het publiek (authentieke VIDEO)

Je hebt teveel gedronken. Je wordt 's morgens wakker met een kater op een bankje in het midden van de stad. Je bent opgewonden. Je begint jezelf te strelen terwijl de auto's, voetgangers en fietsers je passeren.

Lees meer »

  16-03-2017

Gelekte erotische film van Emma Watson uit Harry Potter in de Godelina leden-zone

Godelina leden vinden vandaag de gisteren gelekte sekstape van Emma Watson in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  16-03-2017

Bijzonder mooie Nederlandse jongedame verwent haar partner oraal

Nieuwe amateur film in de Godelina leden-zone. Een bloedmooie Nederlandse jongedame verwent haar partner oraal.

Lees meer »

  16-03-2017

Kettinkje en moedervlek verraden Emma Watson in gelekte foto's en sextape

Mensen de veel slimmer zijn dan de gemiddelde Godelina redacteur en redactrice vonden de ultieme bewijzen dat de gelekte naakfoto's en de erotische badkamerfilm van deze week echt van Emma Watson zijn, de superster uit de Harry Potter films.

Lees meer »

  16-03-2017

Nog meer unieke gelekte naaktfoto's van Hollywoodactrice Jillian Murray

Gisteren brachten we al een deel gelekte naaktfoto's in de Godelina leden-zone. Vandaag komt er een tweede batch bij. De foto's zijn zeer expliciet en tonen de actrice in een vergevorderd seksspelletje met iemand anders (komt niet in beeld).

Lees meer »

  15-03-2017

Gezocht: stand-in acteur met grote voorhuid voor film in Amsterdam

Godelina zoekt een acteur met een grote voorhuid. Het is voor een stand-in opname voor een reguliere productie in Amsterdam. Lees hier de details.

Lees meer »

  15-03-2017

Gelekte paskamerfoto's van wereldster Emma Watson (Harry Potter)

Gelekte paskamerfoto's van wereldster Emma Watson (Harry Potter)

Lees meer »

  15-03-2017

Gratis porno en erotiek bij Godelina? Ja en nee.

Je vindt bij Godelina heel wat opwindend materiaal. We voelen ons bijna de curatoren van een digitaal eiland vol passionele kunst, erotiek, liefde, seks en ja ook porno.

Lees meer »

  15-03-2017

Spectaculaire reeks gelekte naaktfoto's van Hollywood actrice Jillian Murray

Hollywood actrice Jillian Murray speelde in tientallen films en TV series mee. Deze week lekte een reeks spectaculaire seksfoto's van haar uit. De volledige reeks staat in de Godelina leden-zone. Een aantal van de minst expliciete vind je alvast op deze publieke Godelina pagina.

Lees meer »

  15-03-2017

Verkeerd poesje gefilmd (VIDEO)

Verkeerd poesje gefilmd (VIDEO)

Lees meer »

  15-03-2017

Uitgaansplasje tot grote hilariteit van de (filmende) vrienden (VIDEO)

Iedereen heeft het al eens meegemaakt....uitgaan tot je erbij neervalt, op straat een sigaretje roken en plots dringend moeten plassen en beseffen dat er in de disco voor de vrouwentoiletten een lange rij staat, als je al tijdig opnieuw binnen kan raken. Dan wordt er meestal gekozen om even te hurken tussen twee auto's, achter een struik, een bushok, of .... tegen een boom???

Lees meer »

  15-03-2017

Belgische justitie is trappers volkomen kwijt (opinie)

België is het land van het surrrealisme wordt wel eens gezegd, het land van Magritte. En ja, de Belgen op de Godelina redactie beamen dit volkomen. Vooral als de Belgische justitie er aan te pas komt kan je als echte Belg beter dekking zoeken.

Lees meer »

  15-03-2017

Ingezonden billen-in-bad filmpje (VIDEO)

Meer en meer leden van Godelina sturen films en foto's naar de redactie. Neem nu dit kort billen in bad filmpje, vermoedelijk opgenomen om de prachtige tatoe in beeld te brengen, meer nog dan de billen.

Lees meer »

  14-03-2017

-I didn’t dream about divorce-, levenslessen van Schahrzad, een fantastische vrijgevochten vrouw van 56

De 56 jarige Schahrzad Morgan scheidde van haar man na meer dan 20 jaar huwelijk. Ze besefte dat ze haar seksualiteit al jaren had onderdrukt. Ze begon aan een radikale herontdekking van haar vrouwelijkheid.

Lees meer »

  14-03-2017

Regematig seksen is goed voor je carrière

Uit een onderzoek van drie universiteiten blijkt dat regelmatige seks binnen een vaste relatie leidt tot een grotere kans om je goed te voelen op het werk en om een succesvolle carrière te maken.

Lees meer »

  14-03-2017

Meisjesplezier op een reuzenrad (VIDEO)

Het laatste permanente reuzenrad dat in de Lage Landen werd geplaatst staat in de zee, meer bepaald op de pier in Scheveningen. In een reuzenrad, met gesloten gondels, zal je onvermijdelijk mensen aantrekken die zichzelf filmen terwijl ze iets uittrekken. Zoals deze giechelende meiden in een reuzenrad in Seattle.

Lees meer »

  14-03-2017

Typisch Vlaamse Bianca houdt van orale seks en geniet van intense pijpbeurt

Bianca komt net zoals Tracy Beaker uit het Gentse. Ze houdt er een libertaire levenstijl op na. Ze woont met verschillende andere meisjes en jongens in een soort woonkazerne. Bianca is extreem geëngageerd en gelooft in de absolute vrije liefde.

Lees meer »

  14-03-2017

Nederlands meisje blinddoekt zich en speelt oraal spelletje met haar vriend

Een mooie blondine speelt spelletjes met haar vriend. Ze laar zich gewillig blinddoeken en opent verwachtingsvol haar mond zodat hij gebiologeerd door haar gespreide lippen en sensuele tong kan klaarkomen op haar gelaat. Deze techniek heet in het Engels 'facial'.

Lees meer »

  14-03-2017

14 maart broekjes in de Amerikaanse "Steak & Blowjob" restaurants

Leuke billenfoto met de datum van vandaag gedrukt op de bilnaad. Het broekje wordt gedragen door de serveersters in de Amerikaanse "Steak & Blowjob" restaurants.

Lees meer »

  13-03-2017

1 op 3 studenten in Limburg boven de 18 heeft nog nooit seks gehad

De krant het Belang van Limburg bevroeg de Limburgse hogeschool- en universiteitsstudenten. Hoe hoger de scholingsgraad hoe langer het duurt vooraleer jongeren zich ontmaagden.

Lees meer »

  13-03-2017

Fails niet altijd om te lachen (VIDEO)

Een reeks hilarische fails waar het goed om lachen is, behalve dan dat filmpje van die muurspringer, wat er met zijn arm gebeurt is bijna misselijkmakend.

Lees meer »

  13-03-2017

Limburgse billendans (VIDEO)(Niet Geschikt Voor Op Het Werk)

Sollicitatiefilmpje van een Limburgse schone om mee te spelen in een Godelina film. Het filmpje dat ze stuurde is meteen goed genoeg om een Vlaamse postergirl te worden.

Lees meer »

  13-03-2017

Nieuwe Nederlandstalige pornofilm in Godelina leden-zone: Vlaamse Kimberly met reusachtige borsten in blauwe lingerie

Nederlandse pornoproducent komt thuis bij een Vlaamse bijstandsmoeder, een steuntrekster. Kimberly probeerde eerst als prostituee wat bij te verdienen, maar dat beviel haar niet. Nu hoopt ze wat extra's te verdienen door in pornofilms mee te spelen.

Lees meer »

  12-03-2017

Candice Swanepoel topless in Rio De Janeiro (Godelina heeft de niet-gecensureerde foto's)

Vijf maanden geleden kreeg de 28 jarige Candice Swanepoel nog een zoontje, Anacã. Vandaag stond ze kniediep in het exclusieve binnenzwembad van Hotel Fasano aan de legendarische Ipanema Beach.

Lees meer »

  12-03-2017

Nieuwe pornofilm met Vlaamse Gil in Godelina leden-zone: Gil de OCMW steuntrekster

Een Nederlandse pornoproducent fileert Vlaamse Gil in een interview. Hij ontdekt dat ze steun trekt van het OCMW en dat ze extra bijverdient in het zwart in de pornoindustrie. Gil verdedigt zich door te zeggen dat ze geld bijverdient voor haar zoontje Marco. Gil ziet zichzelf niet graag als steuntrekster, eerder als de pijpkoningin van Vlaanderen.

Lees meer »

  12-03-2017

Nieuwe Nederlandstalige porno film in Godelina leden-zone: De Clitclub

Hilarische pornovideo: Vlaamse en Nederlandse blondine leren elkaar kennen op een kunstmatig strand en trekken zich terug in een hotelkamer om elkaars lolly te likken. De verhaallijn kan zo een illustratie zijn voor Johan Daisne's magisch realisme.

Lees meer »

  12-03-2017

Ingezonden topfilm: handjob-blowjob kunst

Ingezonden video van Godelina koppel G en V: "Deze video maakt ons allebei extreem geil", zeggen G en V. "Ik wil mijn vriend op dezelfde manier pijpen als ik dit zie", schrijft V. ons. "Deze video is voor ons meer kunst dan porno".

Lees meer »

  12-03-2017

Vlaams meisje pleziert zichzelf en ze filmt hoe ze opgewonden wordt

Schitterende hd video van een vlaamse dame die zichzelf van bovenaf filmt terwijl ze zichzelf bevredigt. Haar tepeltjes reageren uitdrukkelijk op haar opwinding en toren hoog stijf priemend boven haar borsten uit.

Lees meer »

  12-03-2017

Naked and Afraid: Doutzen Kroes en Lara Stone

Nederlandse topmodellen Doutzen Kroes en Lara Stone vieren de vijfde verjaardag van de Nederlandse Vogue met een naakt fotoshoot. Fotograaf van dienst: Mario Testino

Lees meer »

  12-03-2017

Weer lerares die bekend seksuele handelingen met studenten te hebben gehad

Jaclyn McLaren geeft Frans aan 16 tot 18 jarigen in Bellevile, Ontario, Canada. Ze werd beschuldigd van niet minder dan 42 seksule handelingen met minstens 8 verschillende studenten.

Lees meer »