Entertainment


Godelina is een mediabedrijf dat zich toelegt op alles wat man en vrouw opwindt. Bij Godelina vind je tekst en beeld over erotiek, kunst, liefde, seks, flirten en relaties. Godelina balanceert op de grens van braaf tot stout, van zacht tot hard, van kunst tot erotiek. Godelina is een bedrijf dat opwindende content genereert voor elk mogelijk distributie kanaal: online, films, TV, events, print.

De entertainment industrie is in volle evolutie, niet in het minst gedreven door nieuwe technologieën. Godelina doet aan research en development om op gezette tijdstippen bepaalde nieuwe technologieën te omarmen. We proberen niet te vroeg te zijn met nieuwe technologieën, maar ook niet te laat.


Artikelen

Godelina produceert zowel frivole als ernstige artikelen over onderwerpen die mannen en vrouwen boeien, die mannen en vrouwen doet bewegen, die mannen en vrouwen opwindt, die mannen en vrouwen bij elkaar brengt, die mannen en vrouwen doet glimlachen van herkenning of verwondering. De teksten die Godelina schrijft worden gepubliceerd op www.godelina.eu. Godelina schrijft ook teksten voor grote binnen- en buitenlandse uitgevers.


Films

Godelina produceert verschillende iconische films per jaar. Deze films gaan van kunst tot erotiek. Deze films worden gemaakt met de gelden van de Godelina leden. Deze films worden niet gratis op het internet geplaatst. Erg populair zijn de Godelina reeksen voor de Nederlandse markt, naast enkele iconische films voor de Vlaamse markt. In de Godelina leden-zone bevinden zich ook video sekslessen. Sommige Godelina films worden doorverkocht en verhuurd aan grote telecom bedrijven voor op hun VOD (Video On Demand) platformen.


TV

Godelina produceert een erotisch getinte TV serie voor een buitenlandse TV zender.


Events

De Godelina leden worden uitgenodigd op bepaalde filmopnames in de TV studio's van Godelina in de nabijheid van Brussel en Amsterdam.