Godelina nieuwsarchief
  04-06-2018

Belgische Marisa Papen onweerstaanbaar in Afrikaanse foto's

In 2017 maakte Marisa Papen de serie "Surma and Me", een prachtige reeks erotische foto's in Afrika, samen met inboorlingen en allerhande wildlife. Fotograaf van de pareltjes was Jesse Walker.

Lees meer »

  04-06-2018

Mannen: zo maak je haar helemaal gek van verlangen

Heel wat mannen maken dromen stiekem over een groter liefdespenseel, maar toch is zelfs een uit de kluiten gewassen zwengel niet dé garantie om een perfecte minnaar te zijn. Wat dan wel? Lees hier hoe u haar helemaal stapelgek maakt in bed!

Lees meer »

  04-06-2018

Warme soft-erotische fotografie met Martha Hunt

Victoria’s Secret model ?Martha Hunt werd enkele jaren geleden sensueel gefotografeerd door Guy Aroch voor het dertiende nummer van S Magazine dat voor de gelegenheid de titel “Flux” kreeg.

Lees meer »

  04-06-2018

Atomic Kitten zangeres Natasha Hamilton topless op het strand

Een reeks oudere foto's van Atomic Kitten zangeres Natasha Hamilton (1982) dook deze week onverwacht op. Singer songrwriter Natasha ziet er op de foto's stralend uit. Ze speelt topless op het strand van Miami Beach..

Lees meer »

  04-06-2018

Spectaculair promotiefilmpje (echt niet gechikt voor minderjarigen of gevoelige kijkers)(VIDEO)

Als je niet into games bent, niet into vrouwen, niet into actie, niet into auto's, niet into seks, niet into drama, niet into grafische stunts, niet into stunts tout court, dan is deze korte promotievideo NIET voor jou!!! Zeg NIET dat we je NIET gewaarschuwd hebben!!

Lees meer »

  04-06-2018

Beroemde Amerikaanse fitness coach verliest vergaande naaktfoto's op het internet

We geven op deze publiekspagina geen details meer van beroemdheden die al dan niet vrijwillig een reeks seksfoto's of een sekstape verloren of lieten lekken. In deze reeks foto's herken je een beroemde, en strak in de spieren zittende fitness-guru. Je vindt haar naam en de meest vergaande foto's in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  04-06-2018

Bella Hadid had een kleding-missertje (wardrobe malfunction)

Het textiel rond het fraaie lijf van TV ster Bella Hadid wilde eergisteren niet meewerken toen ze met een 'doggy-bag' het restaurant Bar Pitti in New York verliet waar ze met vrienden was gaan lunchen.

Lees meer »

  02-06-2018

Tsjechische vrouwen gaan het vaakst tegen hun zin van bil

Amerikaanse researchers zochten uit of vrouwen in een lange relatie vaak tegen hun zin seks hadden. In Tsjechië blijkt dat nogal dikwijls te gebeuren, in Italië het minst. België zit er ergens tussenin.

Lees meer »

  01-06-2018

Jucilene Marinho kreeg een gloednieuwe vagina van… vissenhuid

De jongedame werd geboren met een zeldzame aandoening, waardoor ze eigenlijk geen vagina had. Knappe dokters wisten haar een vrouwelijk geslachtsdeel, gemaakt van vissenhuid, in te planten. Zo kon ze op haar drieëntwintigste voor het eerst seks hebben. Al had ze daar wel een beetje schrik voor…

Lees meer »

  01-06-2018

Educatieve (extreme) video over sounding

Godelina lid Michel uit Antwerpen is een fan van sounding. Hij moest alles zelf leren over wat sounding was en hoe je op een veilige manier aan sounding kan doen. Aan de hand van de een reeks foto's laat hij zien welke soorten sounding er zijn. Omdat dit een extreem onderwerp is met extreme beelden vind je de foto's en de film in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  31-05-2018

Wow....studente stuurt zeer opwindende sollicitatievideo om in Godelina film te mogen meespelen (VIDEO)(NSFW)

Zo nu en dan komt er een video binnengewaaid op de Godelina redactie met daarin een knappe vrouw of jonge meid die solliciteert om te mogen meespelen in een Vlaams-Nederlandse adultfilm.

Lees meer »

  31-05-2018

“Hij zat de ganse vlucht naast mij te rukken en het personeel deed helemaal niks”

Het eigenaardige relaas van een vrouw die onlangs het vliegtuig nam en naast een man zat die openlijk masturbeerde, twee keer zijn kwakje in een serviet loste en zijn ‘afval’ meegaf met een stewardess.

Lees meer »

  31-05-2018

5 goede redenen om ‘s ochtends wat vaker van bil te gaan

Als ‘s morgens de wekker afloopt, dan drukken we op ‘snooze’ en draaien we ons nog eens om. Om dan een minuut of zeven later nog eens op ‘snooze’ te drukken. En nòg zeven minuten later springen we uit bed omdat we ons moeten haasten. Maar misschien kunt u soms beter dat kwartiertje eens gebruiken om te vrijen. Daar zijn namelijk enkele erg goede redenen voor.

Lees meer »

  30-05-2018

Het enige cadeau ter wereld dat actief meewerkt aan de opwarming van de aarde!

Schenk vandaag nog een Godelina abonnement aan een vriend of vriendin en weet dat je dan niet alleen een individu heel blij maakt. Je maakt de hele planeet blij. Namelijk...er is maar één manier om positief bij te dragen aan de opwarming van de aarde, en dat is door een Godelina abonnement te verspreiden....Uiteraard spreken we hier van een speciaal soort opwarming ...de goeie soort met name....

Lees meer »

  30-05-2018

“Ik was net klaargekomen toen haar vader de kamer binnenkwam”: beschamende momenten

De eerste keer dat je jouw lief haar of zijn ouders gaat ontmoeten: het brengt toch wel wat stress met zich mee. Maar heb je al ooit meegemaakt dat haar vader plots een pistool tevoorschijn toverde? Haar vader net op het verkeerde moment de kamer binnenkomt? Je haar moeder ook al blijkt te kennen? Deze mensen wel.

Lees meer »

  30-05-2018

EXTREME video!!! Wat gebeurt er als een bij je clitoris steekt?

De zomer brengt bloemen, geuren en kleuren. Dit kinky koppel doet aan wetenschappelijk onderzoek zoals eertijds Dokter Mengele onderzoek uitvoerde. Als je wil weten hoe dit koppelt controleert hoe een clitoris reageert op een bijensteek...kijk dan snel naar deze bizarre video.

Lees meer »

  30-05-2018

Shakespeare had een andere balkonscène in gedachten, maar deze werkt ook (VIDEO)

Live amateur video van een terras in Cannes. Maar let goed op wat er bovenin beeld gebeurt op één van de balkons...

Lees meer »

  30-05-2018

Oh nee....hoe kan je zo verstrooid zijn? (VIDEO)

Korte video...laten we zeggen dat deze video geen statement is over het aantal hersencellen in een vrouwelijke hersenpan...maar echt...na het zien van deze video ga je daaraan twijfelen...

Lees meer »

  29-05-2018

Privé-foto's van Noorse handbalschoonheid gelekt

We geven op deze publiekspagina geen namen noch details meer van beroemdheden die al dan niet vrijwillig hun telefoon lieten hacken en aldus seksfoto's of seksvideo's op het internet zagen verschijnen. In dit artikel zien we een aantal gelekte foto's van een Noorse handbaldame uit de Nationale handbalploeg van Noorwegen.

Lees meer »

  29-05-2018

Bewezen: mannen met dikke auto’s hebben meer succes bij de vrouwen

Mannen met dikke auto’s hebben meer succes bij het vrouwvolk: onderzoekers zagen dit eerder al eens bevestigd en nu hebben we het ook nog eens aan den lijve mogen ondervinden. Eentje vroeg zelfs of ze mee mocht voor een ritje én een nummertje op de achterbank.

Lees meer »

  28-05-2018

Eigenaars van Sauna in Nederasselt nu zelf verdacht van voyeurisme

Begin dit jaar kwam Sauna & Beauty Oase uit Nederasselt (Nederland) in het nieuws doordat er beelden vanuit de sauna zouden zijn gelekt op het internet. Meerdere bezoekers van de sauna herkenden zichzelf in saunafilms op verschillende pornosites. De zaak kwam in de media nadat bleek dat er naaktbeelden van de dames van het Nederlandse handbalteam op het internet circuleerden.

Lees meer »

  28-05-2018

Nieuwe Vlaams-Nederlandse adultfilm: 'Natte Geile Verhaaltjes'

Vandaag werd het vierde en laatste deel opgeladen in de Godelina leden-zone van de Vlaams-Nederlandse adultfilm 'Natte Geile Verhaaltjes'. Deze film werd nog nooit vertoond en kan nergens op het internet gevonden worden (tenzij men hem van onze site steelt :-)

Lees meer »

  28-05-2018

Miss Verzengend Zand Lauren Bonner + Quiz vraag

Vraag: welke Nederlandse auteur lanceerde de prachtige naam 'Miss Verzengend Zand'? Stuur zijn of haar naam naar info(at)godelina.eu voor 1 juni 2018 en maak kans op een gratis Godelina abonnement van een maand. Wie reeds abonnee is krijgt er een maand gratis bovenop. Ter illustratie van een Miss Verzengend Zand....zie hier foto's van de bloedhete Lauren Bonner.

Lees meer »

  28-05-2018

Vreemdelingen prostitueren massaal minderjarige, Nederlandse meisjes

Vroeger waren er in Nederland – en ook in België trouwens – zogenaamde loverboys actief. Die zijn er nog, maar meer en meer crimineeltjes stappen tegenwoordig over op een andere techniek om, vaak nog minderjarige, meisjes te laten prostitueren voor hen.

Lees meer »

  28-05-2018

Erotische beelden van 23-jarige Julja

Julja (Julia) Liepa is 23. Ze is een beginnend Russisch model. Ze werd geportreteerd door fotografe Tatiana Mertsalova.

Lees meer »

  27-05-2018

Dit zijn de gekste redenen waarom mensen seks hadden

De meeste mensen hebben seks omdat ze daar zin in hebben. Omdat ze elkaar graag zien en de passie voelen. Sommigen doen het natuurlijk voor het geld en daar is volgens ons ook niks mis mee, zolang het uiteindelijk maar met wederzijdse toestemming gebeurt. Maar deze mensen hadden seks om een wel zeer bizarre reden.

Lees meer »

  27-05-2018

Nostalgische erotiek in ‘L'infermiera Di Campagna’ – ‘Black Emanuelle in the country’

Nieuw in de Godelina leden-zone: ‘L'infermiera Di Campagna’ uit 1981. Een van de minstens 18 ‘Black Emanuelle’ films. Laura Gemser werd wereldberoemd als de Zwarte Emanuelle. Gemser kwam op 4-jarige leeftijd vanuit Indonesië naar Nederland. Ze werkte in België en Nederland als model voor ze doorbrak als de Zwarte Emanulle in een reeks soft erotische Italiaanse films.

Lees meer »

  27-05-2018

Nieuwe Vic Alouqua video in de Godelina leden-zone

Solo-seks-artieste Vic Alouqua geeft zich helemaal bloot aan haar fans telkens ze een video maakt. Deze video's staan meestal achter betaalmuren en codes. Godelina leden kunnen even meekijken in de badkamer van Vic. In deze video hurkt Vic neer op de grond van haar douche en ontspant ze haar bekkenbodem spieren...het gevolg is een prachtige plasfilm.

Lees meer »

  26-05-2018

Wow..social media fenomeen Tana Mongeau portreteert zichzelf overheerlijk met een gewaagde toiletselfie

Tana Mongeau is een van die jonge meiden die een job voor zichzelf boetseerde door haar leven te delen met fans en volgers. Ze stuurde gisteren een gewaagde toiletselfie de wereld in via Instagram. Eens zien hoe lang de censoren van Instagram het aankunnen om zo'n zondige foto op hun platform te laten staan.

Lees meer »

  26-05-2018

Naaktbeelden van Rebekah Underhill suggereren dat God waarschijnlijk toch bestaat

Actrice Rebekah Underhill (Bizarre uit 2015) werd in februari van dit jaar magistraal erotisch op de gevoelige plaat vastgelegd door fotograaf Jen Senn.

Lees meer »

  25-05-2018

“Mensen die geregeld vis eten, hebben vaker seks”

Een nieuwe studie heeft uitgewezen dat mensen die minstens twee keer per week vis eten, een hogere seksdrive hebben. En er is nog een voordeel…

Lees meer »

  25-05-2018

Stijlgids voor wie seks wil hebben in een Airbnb

Tuurlijk heb je seks in een hotelkamer. Straffer nog: een hotelkamer is gemààkt om van jetje te geven. Maar hoe zit dat in een Airbnb? Daar zit je tenslotte toch in iemands privé?

Lees meer »

  24-05-2018

Help! Mijn besneden penis wordt maar moeilijk stijf!

Een Godelina lid mailde ons met een hulpkreet. Een van haar zoons is op latere leeftijd besneden en de jongen klaagt erover dat zijn besneden penis maar heel moeilijk stijf wordt. Wat te doen?

Lees meer »

  24-05-2018

Waanzinnige amateur video uit toilet Nederlandse discotheek: 'Neuk me nu!'

Een waanzinnige amateur video uit een Nederlandse discotheek. Een ietwat dronken blonde meid zet zich naakt op de grond, streelt zichzelf, verwent een jongen oraal, vraagt of ze mooi is, pijpt weer wat, vingert nog wat verder, zegt dat ze een nerdpil bij heeft en vraagt, nee eist, "Neuk me nu!"

Lees meer »

  23-05-2018

“Je mag klanten laten klaarkomen”: dit wordt er écht van naakte poetsvrouwen verwacht

Vorig jaar viel het in alle kranten te lezen: een poetsbureau leverde voortaan ook dames die in hun blootje kwamen poetsen. Seksuele handelingen waren echter ten strengste verboden, zo liet de oprichtster van het bedrijfje weten. Maar uit enkele getuigenissen blijkt nu, dat de poetsvrouwen toch meer dan enkel de vloer opblinken…

Lees meer »

  23-05-2018

Pornhub versus YouTube

YouTube is actief begonnen met het verwijderen van video's waarin amateurs laten zien hoe je een wapen kan maken of aanpassen of opsmukken met allerlei technologische gadgets. In Amerika gaat het om een redelijk grote groep gepassioneerde amateurs die video's maken over hun hobby. Omdat zij nergens meer terecht kunnen, komt Pornhub met een oplossing....

Lees meer »

  22-05-2018

Pornoster Moe the Monster klaagt producer én pornoster aan wegens racisme

Maurice McKnight, die in de adult-industrie werkt onder de naam Moe the Monster, werd op de set zo hard gekleineerd dat zijn ‘monster’ ervan in elkaar kromp en daar wil hij nu keiharde dollars voor.

Lees meer »

  22-05-2018

Duitse brandweerlui moeten tegenwoordig ook ‘sexpert’ zijn

Er gebeuren blijkbaar de laatste tijd nogal veel ‘intieme’ accidentjes bij onze oosterburen. Zoveel dat de spoedafdelingen van ziekenhuizen overbelast geraken en brandweermannen een speciale opleiding krijgen, om eerste hulp bij seksongevallen te kunnen bieden.

Lees meer »

  22-05-2018

Het is zover: Maitland Ward gaat de hardcore-toer op (FOTO’s)(NSFW)

De (mainstream) actrice wordt al enkele jaren stouter en stouter en enkele maanden geleden zeiden we nog om te lachen: ‘Het volgende zal wel een pornofilm zijn zeker?’ Wel, voorlopig zijn het nog foto’s…

Lees meer »

  22-05-2018

Onderzoek wijst uit: Tinder-daters gaan eigenlijk niet vaak van bil

Tinder heeft het imago de dating-app te zijn voor dames en heren die op zoek zijn naar een vluchtige wip. Maar een onderzoek heeft aangetoond dat de gebruikers ervan niet zo veel succes boeken dan tot op heden werd gedacht.

Lees meer »

  22-05-2018

Mechelen heeft niet alleen de beste burgemeester maar ook dit mooie meisje

In de Vlaamse stad Mechelen woont niet alleen de beste burgemeester van Vlaanderen, maar ook dit meisje. Zij (of was het haar vriend) stuurde deze video naar de Godelina redactie met de vraag of ze in de toekomst iets bij kon verdienen met dit soort van video's. Uiteraard, zouden we zo zeggen.

Lees meer »

  22-05-2018

"Het schuurt echt schat"...Nederlands koppeltje probeert Griekse liefde

Amateurvideo's kunnen in hun eenvoud ontzettend charmant zijn. Dit koppeltje probeert anaal...tot de volgende conversatie zich afspeelt: Zij: "Het schuurt echt schat. Dus je moet effe niet heen en weer asjeblief". Hij: "OK dan beweeg jij dan toch? Mmm, wil je 't op een andere manier doen? Ik denk dat het zo is moeilijker..."

Lees meer »

  21-05-2018

'Bingbing' klinkt niet Chinees...maar ze is het wel

China en porno, dat ligt heel moeilijk. Maar via via heeft Godelina toegang gekregen tot heel wat Chinees adultmateriaal. Geniet van de fotoshoot met de prachtige Chinese schoonheid 'Bingbing'.

Lees meer »

  21-05-2018

Nieuwe categorie films in Godelina leden-zone: 'Lekker pipi doen'

We geven toe dat onze nieuwe filmcategorie 'Lekker pipi doen' een beetje een vulgaire naam draagt. Maar soms kan een beetje 'aardsheid' geen kwaad. Het reptielenbrein van de man is nog steeds geprogrammeerd om opgewonden te geraken van het zicht van plassende vrouwen.

Lees meer »

  21-05-2018

Vlaamse Marisa Papen sensueel naakt in Biarritz

Marisa Papen trok met fotograaf Chillinmaster naar het zonovergoten Biarritz. Omdat Marisa een grote voorvechtster is van artistiek naakt en daardoor regelmatig in conflict raakt met Google, Facebook en Instagram, trekt ze de wereld rond om haar prachtige naakte rondingen te laten fotograferen als statement.

Lees meer »

  21-05-2018

Meer dan 386.000 Instagram fans voor gymaholic Samantha Skolkin

Gymaholic Samantha Skolkin staat gekend voor haar verbijsterende progressie in het vormgeven van haar lichaam puur door work-outs. Ze deelt foto's van haar steeds sterker wordende lichaam op sociale media. Haar foto's zien er fantastisch uit, wij bij Godelina geloven dat er toch ook heel wat photoshop aan te pas kwam.

Lees meer »

  21-05-2018

Dochter van Eros Ramazzotti kussend op het strand (en laat billen zien)

Aurora Ramazzotti,, de 21 jarige dochter van Eros Ramazzotti en Michelle Hunziker, speelt en kust op het strand van Miami met haar vriendje Goffredo Cerza.

Lees meer »

  21-05-2018

NIEUWE Vlaams-Nederlandse adultfilm: Geile Natte Verhaaltjes - deel 2

Nederlands porno-icoon Sofia Valentine zit in een relatie met een zwarte vriend. Hij bekent dat hij het wel eens geil zou vinden om haar een andere man oraal te zien verwennen. Omdat het 'zijn' fantasie is wil Sofia hem dat pleziertje gunnen. Maar met wie? Met Frank de huisvriend! Het stel neemt Frank mee naar de slaapkamer waar zich de ene na de andere fantasie ontrolt.

Lees meer »

  21-05-2018

Sauna Soesterberg

Nederlandse schrijver Bernhard Von Schieburg kende een woelig en erotisch getint verleden. Voor Godelina begon hij een reeks verhalen te schrijven deels gebaseerd op zijn eigen leven, deels gebaseerd op fantasie.

Lees meer »

  18-05-2018

GEZOCHT: mannen die bedrogen zijn (in eerste instantie binnen een klassiek huwelijk)

Godelina start een uitgebreid onderzoek naar overspel, meer bepaald ontrouw waarbij de man de bedrogene is. Het is de bedoeling het wetenschappelijk onderzoek dat vandaag over ontrouw en bedrog bestaat te koppelen aan de verhalen van Nederlandse en Vlaamse mannen.

Lees meer »

  18-05-2018

Geef ons heden ons dagelijks bloot

Gewoon....om de vrijdagavond goed gezind in te zetten, een overview van dagelijks bloot of sensualiteit.

Lees meer »

  18-05-2018

NIEUWE Vlaams-Nederlandse adutlfilm bij Godelina: Geile Verhaaltjes

Godelina komt morgen met een nieuwe Vlaams-Nederlandse adultfilm: Geile Verhaaltjes. Deze film is nog nooit vertoond! Maak jezelf lid van Godelina om te kunnen genieten van deze zeer klassiek opgebouwde adultfilm.

Lees meer »

  18-05-2018

“Vreselijk, omdat hij dacht dat hij met zijn grote lul een seksgod was”: 12 vrouwen verklappen hoe het was een jongen te ontmaagden

De eerste keer seks: vroeg of laat waagt (bijna) iedereen er zich wel eens aan. Op Reddit verklappen twaalf vrouwen – sommigen zelf al mét ervaring, – hoe het was om een maagdelijke jongen in te wijden in het lichamelijke genot. Soms viel dat mee, maar soms viel dat ook ferm tegen…

Lees meer »

  18-05-2018

Opgepast voor spotgoedkope prostituees in Magaluf

Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan ìs het dat meestal ook. In de toeristische trekpleister Magaluf lopen er de laatste tijd lichtekooien rond die zich spotgoedkoop aanprijzen. Maar ze blijken wel gevaarlijk te zijn…

Lees meer »

  18-05-2018

“Er zijn meer dertigers met erectieproblemen dan ooit”

Dat heeft Co-op Pharmacy uitgezocht. Het is een probleem dat in heel wat gevallen zelfs tot een relatiebreuk leidt. De oorzaak? Ons jachtig leven van tegenwoordig.

Lees meer »

  16-05-2018

Nog een gelekte sekstape van een beroemde Hollywood Glamour Girl

We geven op onze publiekspagina's geen details meer van beroemdheden die een sekstape al dan niet bewust verloren op het internet. Die details vind je in de Godelina leden-zone. De sekstape waar we het over hebben is er één van twee. Beide sekstapes schokten de rapper-gemeenschap in Amerika.

Lees meer »

  16-05-2018

Samya Hafsaoui: “Mijn hoofddoek is hetzelfde als grote borsten”

Eum, oké. Nogal een geluk dat het een moslima is die het zegt, of het zou nogal klachten geregend hebben bij het Centrum van Gelijke Kansen en Racismebestrijding. Om van de doodsbedreigingen nog maar te zwijgen.

Lees meer »

  16-05-2018

Het grootste orgie ter wereld gaat van start op 2 juni

Voorlopig stamt het grootste orgie ooit, waar zo’n vijfhonderd mensen aanwezig waren, uit 2007. Maar Menage Life, de organisator van het nieuwe seksfeestje, wil daar nu heel erg over gaan. Condooms hoef je niet mee te nemen: die zullen er genoeg voorradig zijn.

Lees meer »

  16-05-2018

Topless balkon scène met Evangelie Smyrniotaki in Cannes

De fine fleur van de wereld was deze week weer verzameld in het mondaine Cannes. Terwijl de meeste ogen gericht zijn naar de rode lopers, besloot Evangelie Smyrniotaki gebruik te maken van haar lichaamscurves om de aandacht naar zich toe trekken.

Lees meer »

  15-05-2018

NIEUW Vlaams talent: Leentje uit Limburg!!

De serie solo-video's van de bloedmooie Française Vic Alouqua op Godelina hebben een Vlaams meisje geïnspireerd. Ze noemt zichzelf Leentje. Ze schreef ons dat het verhaal van Vic Alouqua haar een antwoord had gegeven op vragen waar ze al langer mee rondliep.

Lees meer »

  14-05-2018

"De Ranzige Meiden Club": NIEUWE, NOOIT vertoonde, Vlaams-Nederlandse adultfilm

Goed nieuws voor de fans van klassieke Vlaamse en Nederlandstalige porno...er is een nieuwe Godelina adultfilm op de markt...."De Ranzige Meiden Club". In 4 lang uitgesponnen scènes gaan diverse Vlaamse en Nederlandse mannen en vrouwen uit de kleren om op allerlei onverwachte plaatsen en plekken de liefde met elkaar te bedrijven, te beginnen uiteraard in een echt volkscafé.

Lees meer »

  14-05-2018

Dennis Nilsen sterft in zijn cel: portret van een seriemoordenaar die zijn slachtoffers gebruikte als sekspop

Zijn eerste Grote Liefde blijkt een hetero, zijn tweede bedriegt hem met andere mannen en als zijn derde er dreigt vandoor te gaan, kan hij maar één manier bedenken om de jongeling bij zich te houden. En aangezien moorden toch zo eenvoudig is, vallen er nog veertien slachtoffers. Of vijftien, want aan zo'n tempo zou een mens voor minder de tel kwijtraken natuurlijk.

Lees meer »

  14-05-2018

Dit is de gekste buitenseksvideo die je vandaag te zien krijgt (VIDEO)

Te gekke buitenseksvideo....Alleen had zij blijkbaar geen zin om zwanger te worden. Of hij schoot haar gewoonweg omver. Kan ook natuurlijk.

Lees meer »

  13-05-2018

Jeugdige Française Vic Alouqua tilt solo-porno naar hoger niveau

Victoria Alouqua of Vic Alouqua is een prachtige Française van 23. Ze startte haar carrière in de adult wereld als webcam girl enkele maanden nadat ze 18 was geworden. Ze staat erom bekend alles alleen te doen, alhoewel we bij Godelina enkele films hebben waarin je ze zeer uitzonderlijk met een man aan het werk ziet. Dat was rond haar 18e. Ze was toen blond, had geen tattoo's en had op dat moment natuurlijke kleine borsten.

Lees meer »

  13-05-2018

“Vrouwen zouden beter hun neus snuiten alvorens ze seks hebben”

Het klinkt misschien gek, maar er zit eigenlijk een zekere logica in. Een groep Duitse onderzoekers ontdekte dat vrouwen die hun neus snuiten alvorens ze seks hebben, meer kans maken op een orgasme.

Lees meer »

  13-05-2018

Zo rijdt Lesley-Ann Poppe haar gazonnetje af (FOTO)

Lesley-Ann Poppe maait haar gazonnetje af. Erg sexy, maar zie jij wat er niet klopt??

Lees meer »

  12-05-2018

NIEUWE Vlaams-Nederlandse adultfilm: De Ranzige Meiden Club (NOG NOOIT VERTOOND)

Nog nooit vertoond, nog nooit uitgezonden...een nieuwe Vlaams-Nederlandse pornoproductie: De Ranzige Meiden Club, een typische Vlaamse adultfilm die begint in een café en eindigt met twee dames en twee heren in twee zetels op de zolder boven het café. De twee dames worden supergeil, berijden de heren en laten hen klaarkomen op hun Vlaamse boezem.

Lees meer »

  12-05-2018

Beroemde hip hop ster slaat voorruit van wagen aan diggelen van vriend die hun sextape verspreidde

We geven op deze publiekspagina geen details van namen, foto's of video's van beroemdheden die al dan niet per ongeluk hun sekstapes of seksfoto's verloren op het internet. Die details vind je in de Godelina leden-zone. In dit geval gaat het om een wereldberoemde hip hop ster die te zien is in een blowjobvideo met haar ex-vriend.

Lees meer »

  11-05-2018

Emmanuelle 6: iconische film in de Godelina leden-zone

Emmanuelle 6 is een soft erotische film uit de mythische Emmanuelle reeks. De reeks startte in 1974 en kende een wereldwijd succes. Tegen dat Emmanuelle 6 werd gemaakt in 1988 was de hype grotendeels over, niet in het minst omdat hardcore pornografie zeer toegankelijk was geworden door de verspreiding van de VHS cassettes.

Lees meer »

  11-05-2018

De Politiepost

De Nederlandse auteur Bernhard von Schieburg heeft in zijn leven heel wat erotische avonturen meegemaakt. Speciaal voor Godelina begon hij zijn avonturen in verhalen te verwerken, die deels waarheidsgetrouw zijn en deels aangescherpt met fantasie.

Lees meer »

  11-05-2018

Zeer intieme films van solo artieste Vic Alouqua

Vic Alouqua is een prachtige Française met een grote voorliefde voor tattoo's en seksuele experimenten. Ze werkt altijd solo en filmt zichzelf waarbij ze geen enkel taboe uit de weg gaat. Haar video's zijn sensueel, erotisch maar ook hardcore. Ze praat met haar ingebeeld publiek en ze laadt haar films op achter code op bepaalde websites. Godelina keek even mee achter de codes.

Lees meer »

  10-05-2018

Hollandse buitenseksers maken buurtbewoners woest (VIDEO)

Seksen in de buitenlucht mag dan wel leuk én gezond zijn, best kijk je toch even uit waar je het doet. Daar kan het onderstaand koppeltje nu over meespreken.

Lees meer »

  10-05-2018

“Ik viel van bed en mijn sperma vloog de kamer rond”: de meest hilarische seksverhalen

Seks is lekker en gezond. Maar soms ook wel een beetje grappig. Op Reddit vertelden mannen hun meest hilarische seksverhaal en wij maakten voor jou deze selectie.

Lees meer »

  10-05-2018

Immogen Poots naakt in Holywood film Mobile Homes (VIDEO)

Immogen Poots is een Engelse actrice. Ze is 28. Ze speelde mee in Frank & Lola (2016). In de Vladimir de Fontenay film Mobile Homes speelt ze Ali en laat ze zich oraal verwennen.

Lees meer »

  09-05-2018

DJ Khaled: “Ik kan niet beffen”

De wereldberoemde rapper mag zich dan wel koning noemen, beffen kan hij niet. En hij legt ook meteen uit waarom. Gelukkig voor hem kan zijn vrouw wel pijpen.

Lees meer »

  09-05-2018

INTERVIEW met Vlaamse pornoster Alexa: “Mannen vragen me dagelijks: ‘Wanneer gaan we eens neuken?’”

De 27-jarige Alexa heeft niet alleen een goddelijk lijf en een stel groene kijkers om in te verdwalen, het is ook een verstandige vrouw. Wij hadden een onthullend interview met haar.

Lees meer »

  09-05-2018

Demi Rose Mawby bilomvattend in heel erg rode bikini

Demi Rose Mawby bevindt zich in Cape Verde terwijl wij, gewone stervelingen, op dit eigenste moment, rond 17.30 uur op een zonnige dag in mei, massaal in de files staan in Nederland en Vlaanderen.

Lees meer »

  09-05-2018

Homoseksuele mannen en vrouwen mogen hun leven niet leiden zoals ze dat willen

In Vlaanderen kwamen de resultaten van een 'diversiteitsonderzoek' naar buiten. Vlaanderen blijkt een zeer diverse samenleving te zijn geworden. Voor de één is dat goed, voor de ander is dat een probleem. Wij behoren tot die laatste groep als het gaat om de rol die religie in de Vlaamse samenleving begint aan te nemen...

Lees meer »

  09-05-2018

Schoonheid in Cannes 2018

Het 71ste Cannes festival ging deze week van start.

Lees meer »

  09-05-2018

Patricia Contreras' tepeluitschuiver op de rode loper in Cannes

Cannes 2018 is losgebroken. Gisteren was er een nip slip (tepeluitschuiver) te zien op de rode loper. De immer begeerlijke Patricia Contreras liet per toeval bijna een hele tepel zien. Patricia Contreras was in Cannes voor de première van ‘Everybody Knows’. Patrica is een wereldberoemde actrice in Brazilië voor haar rol in 'Il commissario Rex'.

Lees meer »

  09-05-2018

Dus Vlaamse voetbalploeg Lierse is failliet....misschien toch maar best het aanbod van Godelina aangenomen?

Wat een immense triestesse....een Vlaamse voetbalploeg van 112 jaar oud is failliet. De bij uitstek kleinste voetbalploeg onder de grootste in Vlaanderen, de Koninklijke Lierse Sportkring, werd in 2007 overgenomen door de Egyptische firma Wadi Degla. Zij stuurden Maged Sami naar Vlaanderen om SK Lierse binnen 5 jaar naar de European Champions League te brengen.....helaas.

Lees meer »

  09-05-2018

Sinds Carly Rae besloot om mee te spelen in adultfilms is ze een gelukkige vrouw

Carly Rae is een blonde godin. Ze is 25. Ze besloot om mee te gaan spelen in adultfilms. Ze heeft nog geen seconde spijt van haar beslissing zegt ze.

Lees meer »

  09-05-2018

Millie Mackintosh's ontbloot borstjes onder de zon in Ibiza

Haar borsten zijn niet zo groot, maar ze staan beeldig op het ranke lichaam van TV actrice Millie Mackintosh. Milliie genoot gisteren van een zonne-vakantie in Ibiza. Ze deed dat topless.

Lees meer »

  09-05-2018

Anna Lisa Henson naakt in film Paraphilia – LSD MICRODOSE

Anna Lisa Wagner (Henson) is de vrouw van filmmaker Allen Henson. Ze speelde vorig jaar mee in een hete video die de titel kreeg: Paraphilia – LSD MICRODOSE.

Lees meer »

  09-05-2018

Opgeblazen borsten en opgespoten dijen voor Iggy Azalea (VIDEO)

Iggy Azalea heeft zich in het nieuw laten steken. De Australische rapster van 27 voorzag zichzelf van nieuwe borsten en een nieuwe kont. Het bracht haar in ieder geval veel nieuwe fans op op haar social media kanalen.

Lees meer »

  09-05-2018

Nieuwe adultfilms in de Godelina leden-zone: van soft opwindend tot extreme BDSM

De Godelina website kan alleen maar bestaan dankzij de lidgelden van de Godelina leden. We kunnen ook alleen maar nieuwe films sponsoren of produceren door de inbreng van de leden. Bovendien is Godelina het enigste lichtpunt wat absolute vrijheid betreft in het Nederlandstalige medialandschap. Een absolute noodzaak zo blijkt uit de recente diversiteitscijfers in Vlaanderen.

Lees meer »

  08-05-2018

Kortrijkse politie moet vanaf nu op bospoepers jagen

Burgemeester Vincent Van Quickenborne is het kotsbeu. In een Kortrijks bos wordt volop gevogeld. Dat is niet fijn voor het bos (condooms met een kwakje in worden er achtergelaten), noch voor ‘gewone’ wandelaars die plots op een rampetampend koppel stoten. De politie moet het probleem aanpakken. Alleen stellen we ons wel vragen bij de manier waarop ze dat gaan doen.

Lees meer »

  08-05-2018

Mia Liberum, 22, model met albasten witte huid

Mia Liberum, 22, Engels model. Gefotografeerd door Bill Hart-French. Fotoshoot heet ‘A Pinkish Light in London'.

Lees meer »

  07-05-2018

Sheri Chiu 5 x erotisch

Sheri Chiu is een 28 jarige foto producer en mode journaliste. Ze houdt graag van intellektuele erotiek.

Lees meer »

  07-05-2018

Seattle Erotic Art Festival (SEAF 2018): de foto's

Eind april vond in Seattle het Seattle Erotic Art Festival plaats. Dit 'sex-positieve' event trok honderden bezoekers. Geniet van de meer dan 100 foto's alsof je er zelf bij was.

Lees meer »

  06-05-2018

Vlaamse Lesley-Ann Poppe doet een 'Emmanuelleke' op Instagram. Godelina gaat een stap verder.

Vlaams 'Komen Eten' idool Lesley-Ann Poppe liet zich dit weekend opmerken gezeten op een gevlochten rieten stoel die refereert naar de legendarische Emmanuelle films uit de jaren tachtig. Het toeval wil dat Godelina net bezig was met het verwerven van een reeks Emmanuelle films voor in de Godelina leden-zone.

Lees meer »

  06-05-2018

“Ik dacht dat je in de kont van een meisje moest plassen”: zo dachten mannen hoe seks werkte toen ze nog maagd waren

Kinderen vragen zich al op vroege leeftijd af waar de baby’s vandaan komen. Sommige ouders zeggen dan dat de ooievaar ze brengt, anderen leggen uit dat ze in bloemkolen groeien. Op Reddit leggen mannen uit hoe ze dachten dat seks werkte, toen ze nog jong en onschuldig waren. Wij selecteerden de meest hilarische verhalen voor jou.

Lees meer »

  06-05-2018

Mannen: zo maak je jezelf onweerstaanbaar voor vrouwen

Vrouwen zijn prachtige wezens, maar ook een tikkeltje ingewikkeld. De ene man verslindt de ene na de andere, de andere kerel weet er geen enkele te strikken. Jarenlange research van verschillende Amerikaanse onderzoekers bracht aan het licht dat er bepaalde mannelijke eigenschappen zijn waar de meeste vrouwen voor vallen. En het goede nieuws is: sommige zaken heb je nog zelf in de hand ook.

Lees meer »

  05-05-2018

Antwerpse billen

Antwerpen is gekend voor haar handjes, vandaar de Antwerpse handjes. Maar een Godelina reporter spotte deze week iets veel formidabelers dan Antwerpse handjes, namelijk deze Antwerpse billen!

Lees meer »

  04-05-2018

5 mei....Internationale Dag van het Naakt Tuinieren of WNGD (FOTO's!!!)

De eerste zaterdag van mei is het de Internationale Dag van het Naakt Tuinieren. In het Engels, WNGD of World Naked Gardening Day. Dit jaar valt de WNGD op 5 mei. In 2005 besloot de Amerikaanse naturistenvereniging, The Body Freedom Collective, een dagje naakt tuinieren te organiseren. Net zoals naakt zwemmen een genot is, is naakt tuinieren dat ook.

Lees meer »

  04-05-2018

Baywatch-actrice Alicia Arden flasht borsten en billen tijdens voorstelling schilderij (FOTO’s)

Wat ons vooral opvalt: Alicia Arden ziet er erg appetijtelijk uit. Vooral als je weet dat ze reeds vijftig lentes op haar teller heeft.

Lees meer »

  04-05-2018

Tinder-date van deze jongedame zou verhaal uit horrorfilm kunnen zijn

Als bij wonder werd de juffrouw wakker van de verdoving die ze toegediend kreeg. Zo niet, had ze in stukjes geëindigd in haar eigen woonkamer. Moraal van het verhaal? Wees een beetje voorzichtig met welke (Tinder)date je mee naar huis neemt. Tenslotte kan de meest normaal uitziende heer of dame een gevaarlijke kwibus zijn.

Lees meer »

  04-05-2018

Duitse onderzoekers: “Automerken weerspiegelen het seksuele leven van hun chauffeurs”

De Duitse online-seksgemeenschap JOYclub onderzocht of er een verband is tussen welk merk van auto we rijden en ons seksleven. En jawel hoor: ze achterhaalden zelfs met welk merk de mensen rijden die het meest masturberen.

Lees meer »

  04-05-2018

Zin om geprikkeld te worden? Kijk naar de 8 laatste films in de Godelina leden-zone

In de Godelina leden-zone plaatsen we al het materiaal dat we niet op de publiekspagina kunnen tonen. Het is een eiland vol fantasie en opwinding. We kunnen niet anders dan een bescheiden euro vragen om lid te worden van de leden-zone, anders kunnen we de Godelina site niet doen groeien. Beschouw zo'n abonnement als een geschenk aan jezelf.

Lees meer »

  03-05-2018

4 billenfilms (VIDEO's)(NSFW)

4 billenfilms waarvan eentje niet zo geschikt voor het grote publiek.

Lees meer »

  03-05-2018

Nieuwe Nederlands-Vlaamse adultfilm: tienerseks in de werkplaats van papa

Een ontsnapte gevangene, Bob, verbergt zich in een hangaar. Het blijkt de werkplaats van een Vlaming wiens dochter aan het werk is in de werkplaats. Bob wil het meisje gijzelen, maar dat loopt uit in een heftige vrijpartij, want Bob heeft zogezegd net twee jaar onschuldig in de gevangenis gezeten...twee jaar zonder seks? Daar moet iets aan gedaan worden zegt het Vlaamse meisje.

Lees meer »

  02-05-2018

Amber Davies: “Dit zijn de seksregels die iedereen zou moeten volgen”

Neen, Amber Davies is geen seksuologe. Maar de Britse schone heeft al wel veel seks gehad. Genoeg om seksregels op te stellen, zo vindt ze.

Lees meer »

  02-05-2018

Onderzoek wijst uit: “Mannen moeten vaker masturberen”

Uit een onderzoek dat werd gehouden in maar liefst 42 landen blijkt dat mannen vaker zouden moeten masturberen. Zo’n 93 procent van de mannen masturbeert wel eens, maar nog niet eens per week. Veel te weinig, volgens de onderzoekers.

Lees meer »

  02-05-2018

Het einde van satire in Vlaanderen...."Tiny leert pijpen" grap kost N-VA man zijn functie

Op het kruispunt van politiek en samenleven is het vandaag drummen om de mooiste witte ridder te zijn. In oktober zijn er verkiezingen en de Vlaamse samenleving komt onder stoom en druk te staan. Politiekers zijn elke dag in het nieuws om de fouten van concullega's uit te vergroten, kiezers gebruiken sociale media om politici de les te spellen.

Lees meer »

  02-05-2018

Meisje dat haar maagdelijkheid verkoopt wordt verliefd op heer die haar ontmaagdde (FOTO’s)

De Franse Jasmine ontving 1.2 miljoen euro van een Amerikaanse zakenman, in ruil voor haar bloempje. Maar nu voelt ze vlinders in de buik voor de man…

Lees meer »

  01-05-2018

1 mei..dag van de arbeid....Meghan Markle's seks op de werkplek scène

Op 19 mei 2018 zal actrice Meghan Markle in het huwelijk treden met Prins Harry van Engeland. Markle werd bekend door haar rol in de tv hit serie Suits. In Suits speelt Markle Rachel Zane. Zane heeft een affaire met acteur Patrick Adams die Michael Ross speelt. Om 1 mei, de dag van de arbeid, te vieren genieten we samen van een werkplekseks momentje met Meghan Markle.

Lees meer »

  30-04-2018

Model wordt aangeklaagd wegens… het opgeilen van een hond (VIDEO)

Klager van dienst is de wereldberoemde blaaskaak Tony Toutouni. In de video is echter te zien dat hij de hond juist aanzet om het arme model aan te randen…

Lees meer »

  29-04-2018

Huisvriend films

De Godelina redactrices zijn enorm fan van amateur 'huisvriend films'. In een huisvriend film mag de vrouw des huizes de liefde bedrijven met een huisvriend terwijl de echte partner toekijkt. Het is een wijdverbreide fantasie onder vrouwen zeggen de Godelina redactrices. Het is vreemd gaan zonder vreemd te gaan. Seks met een huisvriend is het mogen beleven van een fantastie zonder dat de relatie beschadid wordt.

Lees meer »

  29-04-2018

Het meisje met de leuke pet

Bernhard von Schieburg is een Nederlandse auteur die speciaal voor Godelina uit zijn rijke leven put en rond bepaalde erotische ervaringen uit zijn verleden schitterende verhalen creëert.

Lees meer »

  29-04-2018

Paola Saulino: 108 bloedhete foto's

Voor de fans van Paola Saulino hebben we in de Godelina leden-zone niet minder dan 108 foto's klaar staan. Paola's foto's werden gehacked, maar nog voor de hacker er profijt kon uithalen gaf Paola zelf al haar foto's vrij ook al zijn er een pak foto's zeer intiem. Paolo werd bekend van de blowjob tour die ze in Italië organiseerde.

Lees meer »

  28-04-2018

“Na de seks schreeuwde ze zo hard om geld, dat het hotelpersoneel kwam kijken”: hilarische Tinder-verhalen

De dating-app Tinder is al enkele jaren razend populair. Bij mensen die een serieuze relatie zoeken, maar eigenlijk ook bij personen die op zoek zijn naar wat seksueel vertier. Zo’n date met iemand die je van haar noch pluim kent, kan natuurlijk ook helemaal anders aflopen dan verwacht. Zoals in deze getuigenissen op Reddit.

Lees meer »

  28-04-2018

Deze beroemde actrices begonnen ooit hun carrière zonder kleren (FOTO’s)

Kim Kardashian neukte zich met haar ‘gelekte’ sekstape een weg naar de beroemdheid. Maar er zijn ook heel wat actrices die beroemd werden omwille van hun naakte verschijning in mainstream-films. Wij zetten er enkelen op een rijtje.

Lees meer »

  27-04-2018

Priesters die rondborstige dames inzetten – en andere eigenaardigheden

Wist je dat het Pentagon zinnens was de vijand op wel zeer amoureuze wijze in de pan te hakken? Hoe men in Brazilië ‘liefdeskoffie’ maakt? Waarom prostituees in Nevada een taximeter in hun peeskamer hebben? Dat en nog meer lees je hier.

Lees meer »

  27-04-2018

Nieuwe adultfilms in de Godelina leden-zone

Het is altijd een leuk gevecht tussen de Godelina redactrices en Godelina redacteurs om te beslissen welke adultfilms er worden opgenomen in de Godelina leden-zone. De laatste weken zijn het vooral de echte amateur films die het goed doen bij de redactrices. En meestal winnen zij het keuze-gevecht.

Lees meer »

  26-04-2018

Seksweetjes: Waar komt die seksgeur nu toch vandaan?

Je zult het allicht ook al wel opgemerkt hebben: na een potje stomende seks, hangt er een niet direct te definiëren geur in de kamer. Maar heb je jezelf ook al wel eens afgevraagd hoe dat komt? Wel, dan vind je hier het antwoord op die vraag.

Lees meer »

  26-04-2018

Dubbel-pikante foto’s van Italiaanse blowjob-queen (FOTO’s)

Paola Saulino haar iCloud werd gehackt maar de Italiaanse is niet erg preuts en om de hackers een ha( c )k te zetten, gaf ze zelf alle beeldmateriaal vrij.

Lees meer »

  26-04-2018

INTERVIEW: Limburgse pornoster Ashley More: “Ik hoef mijn orgasmes niet te faken op de set”

Godelina had een onthullend gesprek met de rondborstige, pittige Ashley More uit Limburg.

Lees meer »

  25-04-2018

Waar moet je rekening mee houden als je buitenseks hebt? Seks op deze plaatsen is niet zo verstandig!

De lente hangt in de lucht en voor sommige stellen betekent dat: elkaar beminnen op spannende plekken. Ook in Hollywood-films doen ze dat. Maar sommige van die plaatsen zijn in het echte leven niet zo’n goed idee. Wij leggen je uit waarom.

Lees meer »

  25-04-2018

Godelina XXXtreme: afdaling in de catacomben van Parijs (VIDEO)

Mister C is een wacko Vlaming die tot voor kort in Frankrijk woonde omdat zijn vrije geest niet zo best aardde in het soms benepen Vlaanderen. Mister C gaat op zoek naar het on-ontdekte, het on-ontgonnene. Zijn avonturen zijn vaak zo bizar en extreem dat geen enkel normaal bedrijf hem wil sponsoren. Tenzij één natuurlijk: Godelina!

Lees meer »

  24-04-2018

Nu ook met hond.....nieuwe sekscategorie in de Godelina leden-zone

"Nu ook met hond" is een nieuwe filmcategorie in de Godelina leden-zone. Het is niet de categorie waarin vrouwen zich laten nemen door hun hond...het bestaat, dus het had gekund, maar dat is het niet. Wat het wel is, lees je in dit artikel.

Lees meer »

  24-04-2018

Hollywood gifs, maar dan op z'n Godelina's

Gifs zijn bewegende prentjes. Hier vindt je een reeks Hollywood gifs, maar dan met een Godelina twist. Als je niet weet wat we daarmee bedoelen, just watch en enjoy!

Lees meer »

  24-04-2018

Da's duidelijk.....Godelina grapjes

Als tegengif tegen een te harde wereld met teveel Kafkajaanse toestanden brengt Godelina zo nu en dan een reeks erotisch geïnspireerde grapjes....

Lees meer »

  23-04-2018

Vanaf 27 april 2018: het Seattle Erotic Art Festival 2018: programma

Het Seattle Erotic Art Festival 2018 kortweg SEAF 2018 vindt plaats van 27 tot en met 29 april 2018. Plaats van plezier is de Seattle Center Exhibition Hall. Voor wie in de VS is, en interesse heeft in de erotische kunstscène is SEAF een niet te missen stop.

Lees meer »

  23-04-2018

Oeps: pikante foto’s van Amerikaanse actrice gelekt

Daar waar er gehackt wordt, vallen soms naaktfoto’s te rapen en daar kan deze jongedame nu over meespreken.

Lees meer »

  23-04-2018

Deze kunstenares maakt kunst van… cumshots (FOTO’s)

Een man oraal verwennen: Emma Rose Laughlin vindt het erg leuk om te doen. Ook sperma op haar gezicht vindt ze allesbehalve erg. Ze besloot er kunst van te maken.

Lees meer »

  23-04-2018

Wetenschappelijk bewezen: seks is beter dan masturberen

Seks met twee is fijner dan soloseks. Al denkt, sinds porno zo bereikbaar is, niet iedereen daar zo over. Maar wat nu wel zeker is: seks is bevredigender en gezonder dan masturberen.

Lees meer »

  22-04-2018

Magnifieke gelekte billen seksfilm van bekende Nederlandse

Zij is een BN-er. We geven geen details over haar identiteit op deze publiekspagina's. Voor details, foto's en films moet je in de Godelina leden-zone zijn. Dit is een gelekte billen seksfilm zoals je er nog maar weinig gezien hebt.

Lees meer »

  22-04-2018

Nog een film van beroemde Nederlandse terwijl ze op handen en knieën haar vriend oraal bevredigt

We geven geen details op deze publiekspagina's van sterren wiens intieme foto's en films, al dan niet met medeweten, worden gehacked en gelekt. Al deze details vind je in de Godelina leden-zone. Dit is een tweede gelekte film van een beroemde Nederlandse juffrouw. De eerste film is een briljante blowjobfilm, deze tweede film is een opvolgingsfilm met leuke details.

Lees meer »

  21-04-2018

Gelekte sekstape van Bekende Nederlandse is briljante blowjob film

We geven geen namen en details van sterren wiens seksfoto's of sekstapes al dan niet met medeweten worden gehacked. Je vindt deze details in de Godelina leden-zone. Het opwindende aan deze tape is dat een 'gewone' vrouw, geen actrice, wel een BN'er, zonder dat ze 'acteert' een iconische blowjob geeft aan haar vriend die zo tot de wereldtop van filmblowjobs zou kunnen behoren.

Lees meer »

  21-04-2018

Antwoord op quizvraag van wie deze mooie billen zijn....

Op 15 april 2018 vroegen we aan onze lezeressen en lezers van wie de billen waren op de coverfoto van de Godelina website. dank voor de vele inzendingen. De winnaars worden per mail verwittigd.

Lees meer »

  21-04-2018

Noorse minister tegen jongeren: “Stop eens met neuken in het openbaar!”

Het schijnt dat Noorse jongeren eens per jaar helemaal los gaan in het openbaar en dat brengt de nodige verkeersellende met zich mee.

Lees meer »

  21-04-2018

Vrouwen met grote borsten hebben een hoger IQ

En blondines zijn beter in bed. Wetenschappers zijn er in geslaagd om verbanden te leggen tussen lichaamsdelen en wat die over iemands capaciteiten zeggen: lees je even mee?

Lees meer »

  21-04-2018

Lichtpunten om de dag aanvaardbaar te maken

Enkele digitale beelden om het weekend mee op te vrolijken

Lees meer »

  20-04-2018

“Vrouwen die hun schaamhaar scheren, hebben drie keer meer kans op infecties”

Canadese onderzoekers onderzochten het effect van het scheren van schaamhaar bij vrouwen. Blijkt dat wie het schaamhaar scheert meer kans heeft op SOA’s. Om het je gemakkelijk te maken, zetten we ook nog eens de pro’s en contra’s van scheren op een rijtje.

Lees meer »

  20-04-2018

De Picknick

De Nederlandse auteur Bernhard von Schieburg heeft er een liederlijk leven op zitten, niet dat hij al oud is, maar hij heeft toch heel wat meegemaakt in zijn leven. Vandaag verwerkt hij zijn ervaringen, escapades, veroveringen en liefdesavonturen in erotisch getinte kortverhalen voor Godelina. Een aanrader om dit weekend in de zon te lezen met een glas gin erbij.

Lees meer »

  20-04-2018

Farrah Abraham laat zichzelf een designervagina aanmeten (FOTO's)

Farrah Abraham loopt al enkele jaren rond met een artificiële boezem en nu wilde ze ook een mooiere vagina. En haar fans, die mochten natuurlijk meekijken hoe die ingreep eraan toe ging.

Lees meer »

  20-04-2018

Nieuwe lading echte amateurfilms in Godelina leden-zone: toiletseksfilmpjes in discotheken

Seks op het toilet in een publiek gebouw, seks op het toilet op het werk, seks op het toilet in een vliegtuig, ...elk avontuurlijk koppel heeft er zich ooit aan gewaagd. In de Godelina leden-zone vind je opnieuw een handvol real life opgenomen filmpjes in de toiletten van discotheken waarin meisjes en jongens zich terugtrekken voor een moment van hemels plezier.

Lees meer »

  20-04-2018

Dit zijn alle dames op een rijtje die Harvey Weinstein beschuldigen van ongewenste intimiteiten

In oktober 2017 werd een heus Hollywood-schandaal onthuld, toen actrice Ashley Judd wereldkundig maakte dat filmmaker Harvey Weinstein zijn handjes niet thuishield. Soms bleef het bij verbaal geweld, terwijl Harvey bij anderen gewoon ongevraagd zijn piemel naar binnen schoof. Wij zetten alle dames – en hun aanklachten – op een rijtje.

Lees meer »

  18-04-2018

Wow...blowjobfoto's van beroemde Nederlandse TV presentatrice gelekt! (maar eigenlijk is ze een Vlaamse!!)

We geven op deze pagina geen namen van mannen of vrouwen wiens foto's of sekstapes al dan niet bewust werden gehacked. In de Godelina leden-zone hebben we voor de leden een reeks links gelegd naar een serie gehackte foto's van een beroemde Nederlandse media-juffrouw.

Lees meer »

  18-04-2018

Enkele beftips voor zowel vrouwen als mannen

Terwijl het als volstrekt normaal wordt beschouwd dat iedere vrouw pijpt, blijkt beffen bijlange niet voor iedereen vanzelfsprekend. Er zijn mannen die het niet willen doen, en vrouwen die niet weten hoe ze het moeten aanbrengen. Jammer, want orale verwennerij is voor de meeste vrouwen het opperste genot. Wij zetten beftips voor zowel mannen als vrouwen op een rijtje.

Lees meer »

  18-04-2018

Nederlandse politieker steelt pikant beeldmateriaal van Vlaamse schone (foto’s)

De VVD-politicus Mitchell van der Koelen hackte iClouds van tientallen vrouwen. Hij ging op zoek naar naaktfoto’s en -video’s. Jarenlang kon hij zijn gang gaan, maar nu werd hij ontmaskerd en opgepakt. Een niet onbekende Vlaamse brunette is één van zijn slachtoffers.

Lees meer »

  18-04-2018

Buurtpolitie-ster Andy Peelman gaat Eroticabeurs Mechelen presenteren

Andy Peelman staat in Vlaanderen bekend als de sympathieke politieinspecteur Koen Baetens. Het briljante aan Andy's rol is dat hij in het echte leven ook agent is. Andy won op de afgelopen Eroticabeurs Antwerpen editie 2018 de prijs van meest sexy BV. De organisatie van de Eroticabeurzen vroeg hem om de komende Eroticebeurs van Mechelen te presenteren. Andy stemde toe!

Lees meer »

  17-04-2018

Nieuwe batch real life amateur seksfilms in Godelina leden-zone

Wat is er geiler dan een een real life filmpje opgenomen met een gsm in de toiletten van een discotheek? In deze nieuwe reeks amateur toiletseksfilms in discotheken zie je fantastisch mooie meisjes die opgezweept door muziek, dans, drank en hun vriendje met hun vriend de toiletten opzoeken om daar snel over te gaan tot een 'diepe draai' (Vlaamse uitdrukking voor geslachtsgemeenschap).

Lees meer »

  17-04-2018

Dames, vergeet jullie slipjes niet! (VIDEO's)

De lente is in het land en de jurkjes worden korter. En als je niet per abuis je onderste regionen wil flashen, dan kan je toch maar beter geen slipje vergeten of je staat op het wereldwijde web te blinken.

Lees meer »

  16-04-2018

Voormalige Cosby Show actrice Nicolle Rochelle heel boos en met borsten bloot tegen Cosby

De 38 jarige Nicolle Rochelle (ook Nicole Leach) stond even in de schijnwerpers deze week toen ze topless protesteerde tegen Cosby vlak voor hij de rechtszaal binnen ging. Nicolle is lid van Femen en gebruikt wel maar haar naakte borsten om een punt te maken tegen sociaal onrecht.

Lees meer »