15 september - 2016
NIEUW: erotische kortverhalen bij Godelina:

NIEUW: erotische kortverhalen bij Godelina: "De Volvo"

De redactie van Godelina kreeg enige tijd geleden een mail van een Nederlander. Hij stelde voor om de redactie enkele kortverhalen te sturen die hem bijna of helemaal zelf overkomen waren in het echte leven. Tijdens de mail uitwisseling werd plots duidelijk dat de man in Nederland een zekere bekendheid genoot. De man koos ervoor om Bernhard von Schieburg genoemd te worden.

Geniet van dit eerste kortverhaal en laat ons weten wat je ervan vond.

***

De Volvo

Ik heb best een leuke auto, vind ik zelf. Een vriendin van mij noemde mijn bestelauto altijd 'het vrachtwagentje'!
Het was stralend mooi weer en ik was op weg naar het zwembad en droeg een korte sportbroek met daaronder reeds mijn zwembroek. Mijn onderbroek had ik in mijn handdoek gerold en lag op de stoel naast mij. De rijstrook links werd afgesloten zodat het verkeer rechts moest invoegen. Langzaam ontstond er een file.
Een grote donkerbruine Volvo-stationcar wachtte om te kunnen invoegen. De vrouw naast de chauffeuse keek mij vragend aan. Ik schudde 'neen' met mijn hoofd, hetgeen bij haar verwondering opriep. Toen knikte ik bevestigend, knipoogde en vroeg met getuite lippen om een kusje. Zij lachte nu en terwijl zij nog even inhield, drukte zij haar lippen plat tegen de ruit als een vorm van een kusje. 

Ik was onmiddellijk in een heuse flirtbui, ja ik heb maar weinig nodig en stuurde een kusje terug voorzien van een impulsief gebaar haar uit te nodigen haar bloes en beha even op te lichten. De beide dames zagen met verbazing mijn verzoek en schaterlachten toen geluidloos. Vervolgens reden ze recht voor mij en zwaaiden. De bij rijdster draaide zich om in haar stoel, kwam enigszins overeind en trok kort haar kleding omhoog, maar door het tegenlicht zag ik alleen maar haar silhouet en maakte een wegwerpgebaar omdat ik het niet had gezien. Op hun beurt maakten zij ook een wegwerpgebaar zo van 'jammer dan', zwaaiden nog even en verdwenen in de file. Mijn Kangoo heeft een verstelbaar stuur, maar mijn beginnende erectie nam even snel af als dat hij kwam, zodat ik het stuur niet hoefde bij te stellen.
Maar de jager in mij was wakker geworden.

Mijn auto heeft een krachtige motor zodat ik hoopte hen opnieuw te kunnen zien en toen ik de hoop had opgegeven, kwam de Volvo weer in zicht!
Ook zij hadden mij gezien, want zij minderden onmiskenbaar vaart zodat ik hen langzaam inhaalde. Opeens reed ik naast hen, de Volvo aan mijn rechterkant. De chauffeuse lachte naar mij en wees op haar bij rijdster. Ik keek en zag dat zij aan haar bloesje frunnikte. De chauffeuse stak een vinger op: 'opletten nu!'
De Volvo viel daarna nog verder terug, maar aangezien wij niet meer in de drukte verkeerden konden wij spelen met onze snelheid. Zij bleven geruime tijd op enige afstand achter mij rijden. Wat voerden zij in hun schild? Ik besloot het spel mee te spelen en gewoon door te rijden. En precies toen er niemand meer in onze buurt was, gaf de Volvo een paar keer een groot licht signaal en gaf gas.
Met de claxon luid open passeerden zij mij en zag ik ineens hoe de bij rijdster haar bloes en beha omhoog getrokken had en haar borsten stijf tegen het zijraam had gedrukt. Haar tepels waren donker en platgedrukt tegen het raam evenals haar ferme tieten, die grote vlakke witte cirkels vormden met de tepels als middelpunt.  Toen was het voorbij en reden zij weer voor mij.
Ik voelde automatisch dat het nu mijn beurt was. Ik had een goed idee! Ik haalde mijn onderbroek uit de handdoek en legde hem naast mij klaar. Ik gaf gas en passeerde de Volvo en maakte het 'ok' gebaar dat duikers elkaar plegen te geven. Zij lachten en bleven vlak achter mij rijden.
Ik zwaaide en zij zwaaiden terug. Ik maakte een 'nu moet je opletten-gebaar'. In mijn achteruitkijkspiegel zag ik hen lachen en was de bij rijdster opnieuw met haar bloes bezig.
Ik deed ontzettend moeilijk achter het stuur alsof ik bezig was mijn broek uit te trekken.
Van links naar rechts, van boven naar beneden, draaien en noem maar op. Ik zag dat zij gebiologeerd naar voren keken en met elkaar converseerden in de trant van doet ie het wel of doet hij het niet! Toen ik naar mijn idee genoeg tijd zou hebben gebruikt om mijn onderbroek uit te trekken, zwaaide ik weer naar hen en gebaarde mij opnieuw in te halen.
Dat deden ze, alleen minder snel dan de eerste keer en werd er ook niet geclaxonneerd.
Ik keek in mijn zijspiegel en pakte mijn onderbroek. De auto reed beduidend minder hard en toen hij mij passeerde zag ik dat zowel de chauffeuse als de passagier hun bovenkleding omhoog hadden getrokken. Zij zaten heel cool in hun blote tieten, zij keken mij deze keer niet aan; een woeste bui van geilheid overviel mij. Zij passeerden mij nog steeds langzaam. Ik gaf gas en haalde hen weer in, claxonneerde kort en zwaaide naar hen met mijn slip. 
Zij gierden van het lachen en hadden hun kleren inmiddels weer naar beneden getrokken. Daarna haalde ik hen weer in en maakte een gebaar van 'zullen we ergens koffiedrinken'?
Zij overlegden kort en knikten. Ik gebaarde hen mij te volgen. De dames reden nu rustig achter mij aan, gezellig keuvelend en lachend. Aan hun houding kon ik zien dat het over mij ging, wat mij ook logisch leek.  Na ongeveer tien minuten namen wij een afrit en reden wij recht op een groot wegrestaurant af. Wij parkeerden de auto's naast elkaar, stapten uit en liepen naar elkaar toe. Wij schudden elkaar de hand.
“Marijke,” zei de chauffeuse.
“Claire,” zei de bij rijdster.
“Jullie zijn me een stel,” zei ik, “heel grappig. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.” 
“Wij ook niet,” zei Claire en bloosde.
Ondertussen liepen wij naar het restaurant en zochten een leuk plekje uit waar we enigszins besloten konden zitten.

“Waar gaan jullie heen en waar komen jullie vandaan?” vroeg ik.
“Ik heb een paar dagen bij Marijke gelogeerd,” zei Claire.
“Onze mannen zijn samen in het buitenland op zakenreis,” zei Marijke, “zij hebben samen een zaak. Het zijn broers.”
“Dan zijn jullie dus schoonzusjes,” zei ik na enig relatie- en rekenwerk!
Zij knikten bevestigend.
Wij dronken koffie en zij vertelden mij hoe zij hadden zitten wikken en wegen of zij hun borsten wel of niet zouden laten zien. Omdat zij mij wel een aardige man vonden leek het hun heel spannend om dat te doen.
“Spannend?” zei ik.
“Ja,” zeiden zij.
“Geil, bedoel je,” zei ik.
Zij keken snel om zich heen, bloosden allebei behoorlijk en knikten.
“Zeg het dan,” zei ik, “zeg maar gewoon ‘geil’ hoor!”
Zij giechelden en zeiden een aantal malen achter elkaar ‘geil’ op diverse intonaties.
“Wij moeten nog wat eten,” zei Marijke.
“Dat kunnen we toch hier doen?” zei Claire.
“Ik heb een beter voorstel,” zei ik, “wat zouden jullie ervan zeggen als we een kleine picknick zouden organiseren? Ik trakteer!”
Zij keken elkaar aan en wisten niet zo gauw wat te zeggen.
“Ik ga even naar het toilet, dan kunnen jullie even in alle rust overleggen. Die mannetjes van jullie zijn weg, dus neem het ervan is mijn advies.”
Toen ik terugkwam en had afgerekend, zaten zij er nog, dat was al heel wat.
“Jullie zijn er nog,” zei ik, “ik dacht: jullie zijn hem vast gesmeerd.”
“Nee,” zei Marijke, “we hebben het over je voorstel gehad en we hebben besloten dat we het eigenlijk wel heel leuk vonden om te doen.”
“Vooral omdat het zo uit het niets is komen vallen,” zei Claire.
“Maar we hebben wel één voorwaarde,” zei Marijke.
“En dat is?”
“Dat wij meebetalen in de kosten.”

Zogezegd, zo gedaan. Wij reden nu met twee auto’s naar een winkelcentrum en kochten bij de supermarkt lekkere picknick dingetjes en bij de slijter een fles witte wijn en namen drie wijnglazen mee op borgsom.
“Rij maar achter mij aan,” zei ik, “ik ben hier bekend.”
Zij bleven keurig achter mij aan rijden. Zo te zien waren ze wel opgewonden, want ze zaten volop te kletsen, waarbij Claire soms achterover in haar stoel viel van het lachen. Ik kende het gebied vrij goed, ik had hier vaak gevist. Ik parkeerde mijn auto op een boerenweggetje dat naar de uiterwaarden van de Lek voerde. Verder ging het niet omdat een hek ons hier de weg versperde.
"Waar neem je ons mee naar toe," wilde Marijke weten.
"Naar een natuurlijk boudoir, dat zijn weerga niet kent," zei ik.
"Spannend," zei Claire.
Wij begonnen mijn auto uit te laden. Ik heb altijd twee plaids bij me en een aantal tuinstoel kussens, van die grote, die eigenlijk ook kleine matrasjes waren.
Die kussens liggen achterin om te voorkomen dat de lading gaat schuiven bij het remmen. Wij rolden de kussens op, evenals de plaids en wikkelden er spanspinnen omheen, zodat het transporteren ervan makkelijk zou verlopen.
Zo togen wij gepakt en gezakt de uiterwaard in.
Het was nog steeds heerlijk weer en het gras stond hoog. De brandnetels ook! Gelukkig droegen de dames spijkerbroeken, zodat zij daar geen last van hadden. Ik wel in mijn sportbroekje en daarom verzocht ik de dames voorop te lopen en de brandnetels voor mij plat te trappen. Dat deden ze goed en wij liepen verder in de door mij aangegeven richting.
Uiteindelijk kwamen wij bij een van de vele strekdammen. Een klein zandstrandje lag aan de voet van de strekdam.
Iets meer landinwaarts groeiden overal zeer hoge grassen, peuterboompjes en ander kruid.
"Hier is het," zei ik.
"Is wat," wilde Marijke weten.
"Onze geheime plek, ons rendez-vousje!"
"Maar waar dan," vroeg zij.
"Hier," zei ik en wees op een stukje wildgroei. Er stonden geen bomen, alles was gras en andere kruiden. Het was ook vlak bij het strandje en de Lek op nog geen tien meter afstand.
Ik ontknoopte de kussens en vouwde de plaids open. De kussens gooide ik op het gras op zodanige wijze dat er een vierkant ontstond en begon erop te springen om de grassen en de brandnetels letterlijk klein te krijgen.
"Jullie ook," riep ik, "meedoen, anders kunnen wij er niet op gaan zitten en wij moeten nog lunchen."
Zij lieten hun tassen staan en begonnen met mij op het gras te dansen. Vooral Claire liet zich niet onbetuigd: zij sprong dat het een lieve lust was. Ook om te zien trouwens want haar borsten sprongen bijna haar bloes uit.
"Je memmen jumpen eruit," riep Marijke.
"Geeft niets," riep ik, "heb je geen beha aan?"
"Die had ik in de auto al uitgedaan," zei ze.
Er ontstond een heel mooi groot bed. Ik dekte het geheel af met de plaids en we kropen bij elkaar.
Ik probeerde in de beha-loze bloes van Claire te gluren, maar die schikte haar bloes zodanig, dat gluren geen zin had.
"Ik zag je wel gluren hoor," zei zij.
"Dan weet je ook dat ik gezond ben een bovendien heb je me al enig inzicht in jouw etalage verschaft."
Clair grinnikte en de dames begonnen de picknick in orde te brengen. Er waren wat croissants, een vruchtensalade, drie haringen en een huzarensalade. Ik maakte de wijn open en schonk drie glazen in.
Marijke en Claire vertelden over hun leven. Marijke was onderwijzeres en Claire was tandartsassistente. Hun mannen deden iets onduidelijks in China waar zij momenteel verbleven. Zij waren vaak weg en dan deden de dames gezamenlijk leuke dingen.
Wij lagen gezellig op onze buik op de plaids in de vorm van het Mercedes-logo, de koppies bij elkaar. Wij verdeelden de hapjes en genoten van het voedsel, de wijn, het mooie weer en van elkaar.
"Houden jullie koeien?" Vroeg ik.
"Neen."
"Kalfjes dan?"
"Ook niet," zei Claire, "waarom vraag je dat?"
"Ik wilde het over koetjes en kalfjes hebben," zei ik, "maar dat heeft dan geen zin."
"Jij bent een geinponem," zei Claire, "dat mag ik wel."
"Jij anders ook," zei ik, "zoals jij in je blootje mij voorbij toerde.... Geweldig!"
"We hebben het er nog wel over gehad hoor," zei Marijke, "want wij hebben zoiets nog nooit gedaan!"
"Wat denk je van mij," zei ik, "ik ook niet hoor! En dat kusje van je op die ruit, was wel een heel plat, koud kusje, maar…. Het was in ieder geval een kusje, dat wel."
"Had je hem warmer gewild?"
"Ja."
"Okay…" zei zij langzaam en draaide haar hoofd naar mij toe en tuitte haar lippen."
Ik hoefde maar een klein beetje bij te draaien en drukte mijn lippen subtiel tegen de hare aan. Maar zij nam het initiatief en likte mijn lippen en gaf mij daarna een intense tongzoen die door mijn tong op gelijkwaardige wijze beantwoord werd.
"Zoooo..." zei zij, "jij zoent lekker!"
“Ik had mijn bloes ook omhoog hoor," zei Marijke pruilend, "ik wil ook een zoen."
Terwijl ik Marijke even intens zoende als ik met Clair had gedaan, merkte ik op dat Claire de resterende lunch wegborg en alles opruimde en dichter naar ons toe kroop.
Zij schurkte zich binnen armsafstand en drukte haar lichaam voorzichtig tegen mij aan.
Ik beantwoordde dat door enige tegendruk te geven, zodat zij kon begrijpen dat ik snapte wat zij deed.
"Gek hè," zei ik, "toen ik jullie vroeg je tieten te laten zien, deden jullie dat zonder problemen en nu denk ik, dat als ik jullie zou vragen het nog eens te doen -hier- jullie het niet zouden doen."
"Klopt," zei Marijke, "maar dat was in de veiligheid van onze eigen auto."
"Ja," zei ik, "Volvo's zijn veilige auto's."
"Maar je hebt het nog niet gevraagd," zei Claire.
"En dat doe ik ook niet," zei ik, en terwijl ik dat zei, sloeg ik mijn armen om hun middel heen, waarop zij beiden reageerden door zó met hun lichaam naar mij toe te schuiven dat ik dat als een regelrechte uitnodiging beschouwde om ons contact wat intiemer te maken. Als antwoord kuste ik hen nog een keer, een kus die zij nog vuriger beantwoordden dan de eerste kus. Ja ja, dit ging de goede kant op. Ik streelde hun gezichtjes, nek en haren en kuste hen om en om, daarbij nu ook hun borsten betastend. 
Zij lieten het allemaal toe, ook toen ik langzaam en voorzichtig hun bloes uit hun broek trok en hun buik kon beroeren. Ik deed het simultaan en schoof mijn handen langzaam naar boven.
"Fuck," zei ik tegen Claire, "jij hebt geen behaatje aan!" 
"Nee schat, dat weet je immers, ik liet jou toch mijn tieten zien!"
"Als ik jullie nù zou vragen om je bloesjes uit te treken, zouden jullie het waarschijnlijk wel doen, denk ik."
"Vraag maar," zei Marijke.
"Uit die shit...,” beval ik.

En alsof het om de Olympische titel 'Bloes Uittrekken' ging, trokken zij in no time hun bloesjes en Marijke ook haar behaatje uit en zag ik twee paar zwelgende boezems met harde grote tepels aan weerszijden van mij op en neer gaan. Ik kneedde, draaide en trok dat het een lieve lust was.
Ik boog mij over hen heen begon beurtelings op hun tepels te zuigen. Ik werd begeleid door een zacht gegrom en gekreun: de dames lagen te genieten.
"Willen jullie ook jullie…" maar meer hoefde ik niet te zeggen. In één beweging ontknoopten zij hun jeans en trokken die met een ruk naar beneden, slipje incluis.
Ik voelde mijn lust exponentieel toenemen, sopte hun tepels, likte hun tieten, kuste hen vurig en speelde met hun natte kutjes. Ondertussen waren de dames bezig mij van mijn kleding te ontdoen.
Marijke trok mijn sportbroekje naar beneden terwijl Claire quasi beledigd uitriep hoe het mogelijk was dat ik mijn onderbroek weer aan had waar ik net nog mee gezwaaid had.

Zij begonnen hun natte kutten tegen mijn bovenbenen aan te rijden, terwijl ik hun tepels opnieuw kuste. Ik nam de tepel van Marijke in mijn mond en vroeg Claire aan de andere te zuigen.
"Neen," zei zij, "dat doe ik niet. Dat heb ik nog nooit gedaan."
"Bij haar niet, of helemaal nog nooit?"
"Bij geen enkele vrouw," zei zij.
"Ik ook niet," zei Marijke.
"Alle mannen vinden het lekker," zei ik, "vrouwen dus ook!"
Zij vroeg mij waarom ik 'dus' zei. Ik legde hen uit dat elk mens zijn leven start met een moeder en dat die moeder voor het voedsel zorgt.
Van nature is de baby dus op zoek naar de tepel die hem voedsel verschaft en veiligheid en geborgenheid. Dat gevoel is bij elk mens latent aanwezig, want wij hebben allemaal die tiet gezocht.
Zij keken peinzend voor zich uit. Ik bevond mij nu op een keerpunt, als zij dit niks vonden was de betovering weg en was het over en uit. 
Ik besloot erop door te gaan, bovendien meende ik wat ik zei.
"Ik heb hier veel ervaring mee," zei ik, "en jullie niet en ik weet nu al dat jullie het zullen appreciëren."
Ik bukte me weer naar hen over en kuste hen opnieuw en deze keer met meer nadruk kuste en likte ik hun tepels. Ik had het idee dat mijn woorden indruk hadden gemaakt, want zij ondergingen mijn aandacht met meer zichtbaar genot.
Terwijl ik Marijke met meer aandacht onder handen nam en haar het zicht benam door haar zó te kussen dat zij niet kon zien wat er gebeurde, nam ik Claire's hand en legde die om de borst van Marijke op zodanige wijze dat Claire automatisch Marijke's tepel zou liefkozen en ja, na enige aarzeling gebeurde dat ook. Ik streelde Marijke's andere borst en tegelijkertijd haar vochtige kut. Marijke realiseerde zich ineens wat dit betekende en verstijfde even, waarop ik mijn behandeling intensiveerde en daarin Claire meenam. Plotseling ontspande Marijke en liet het nu gebeuren.

Na enige tijd draaide ik de rollen om en werden de tepels van Claire door mij en bijgevolg Marijke onder handen genomen. Claire genoot zichtbaar. Ik wenkte Marijke om elk een tepel van Claire in onze mond te nemen. Marijke twijfelde even en begon voorzichtig te zuigen. 
"Ja ja, "steunde Claire, "lekker... Toe maar, toe maar..." Zij trok Marijke naar zich toe en drukte haar naakte lichaam tegen haar aan, daarbij haar arm liefkozend strelend om haar bovenlichaam heen. Een gebaar dat -na enige tijd- door Claire werd beantwoord. 
 “Dit hebben wij nog nooit gedaan,” zei Claire licht blozend.
“Vinden jullie het lekker,” vroeg ik.
“Ja, nu wel,” maar ik moest er even aan wennen hoor,” zei Claire. 
Marijke knikte en draaide weer terug.
De dames waren om!
Plotseling ging Claire zitten. "Wij vergeten wat," zei ze en had haar hand voor haar mond geslagen.
Marijke en ik wilden weten wat!
"Wij zijn helemaal vergeten om jou ook even lekker te verwennen," zei ze.
"Ja, dat kan niet," riep Marijke en begon aan mijn slip te trekken, daarbij geholpen door Claire.
Ik protesteerde en zei dat het zo'n vaart niet liep en er ontspon zich een ouderwets worstelpartijtje tussen twee vrouwen en een man, dat door de man werd gewonnen, uiteindelijk.
"Waarom mogen wij jou niet verwennen?" wilde Claire weten met een overdreven Bardot-achtige pruillip.
"Omdat we nog niet klaar zijn."
"Klaar met wat?" wilde Marijke weten.
"Met jullie," zei ik.
"Met ons?" herhaalde Claire.

"Ja met jullie. Ik heb jullie net een beetje geprest om lief voor elkaar te zijn, maar nu liggen jullie weer aan weerszijden van mij en willen nu mij gaan verwennen, terwijl jullie net een bescheiden beginnetje hebben gemaakt."
Dat was ook zo, dat zagen ze zelf ook wel in.
"Wat moeten we dan doen?" vroeg Claire.
"Voorlopig alleen maar naar mij luisteren," zei ik en ging verder.
"Blijf maar lekker allebei naast mij liggen en verder hoef je nog niks te doen. Zijn jullie tevreden over de seks met jullie kerels?"
Zij vertelden mij beurtelings dat wat nu vandaag was gebeurd al heel veel was en dat zij zich realiseerden dat er best meer kon gebeuren. Hun huwelijk was 'huisje-boompje-beestje' geworden, echte spanning kwam er niet meer in voor.
Claire vertelde dat zij allebei het vermoeden hadden dat hun mannen op zakenreis nogal eens achter de locale chicks aanzaten. 
"Niet alleen op zakenreis", zei Marijke, "thuis ook."
Claire knikte en zei dat zij heel weinig seks hadden terwijl zij juist zoveel meer verlangde. Hetzelfde gold voor Marijke.
"Gaan jullie dan nooit vreemd," vroeg ik.
Zij antwoordden ontkennend.
"Je mag best eerlijk zijn hoor," zei ik, "niemand die het van mij te weten komt."
Maar zij bleven bij hun ontkenning.
Wij lagen een tijdje stil voor ons uit te kijken, ieder bezig met hun eigen verwerking.
"Dus jullie zijn er wel aan toe nu," probeerde ik.
"Ja," zei Claire, "maar jij wilt niet...."
Het was weer even stil.

"Kijk," zei ik, "ik zal jullie iets over mijzelf vertellen. Kom maar lekker dicht tegen mij aanliggen, dan praten we er over."
Ik sloeg mijn armen om hen heen; zij lagen met hun hoofd op mijn linker en rechter borst, mijn armen om hun schouders. Zij schurkten zich in een lekkere positie en keken mij schuin omhoog aan. Mijn handen lagen op hun borst en ik speelde lichtjes met hun tepels. Aan hun bescheiden reacties te zien vonden zij dat prettig.
Net voordat ik wilde gaan praten, zagen wij een gans aan komen vliegen. Hij vloog laag en evenwijdig aan de Lek recht op ons liefdesnestje af.
"Kijk," zei ik, "die gans vliegt naar ons toe. Misschien komt die moeder de gans mij helpen als ik mijn sprookje ga vertellen."
Terwijl de gans nog maar een paar meter van ons verwijderd was, zag hij ineens drie vrijwel naakte mensen in het gras liggen en schrok zich te pletter....
Hij steigerde wild een paar meter, was volkomen van slag, veranderde van koers, verloor een paar pennen en scheet het laatste beetje ganzekakgele poepie uit om hoogte te winnen, daarbij luid GAK GAK GAK roepend.
Het was zo komisch (voor ons natuurlijk) dat we over elkaar heen rolden van het lachen.
"Hij schrok zich de pleuris," bracht Claire hikkend van het lachen uit.

Na deze 'one man show' van de gans rolden de dames weer in positie, gaven mij allebei een innige kus en verzochten mij verder te gaan met mijn uitleg iets over mijzelf te vertellen.
"Om te beginnen," startte ik, "val ik op vrouwen."
"Welke kerel niet," riposteerde Marijke.
"Homo's," zei Claire, "en nog niet eens allemaal."
"Om te beginnen val ik op vrouwen. Dat is een! En net zoals echte lekkerbekken wil ik altijd nog een keer dat lekkers, zoals een peuter altijd zegt 'nog e keer' als er iets leuks met hem gedaan wordt.
Toon Hermans zei eens dat een viool zo mooi was en zei toen tegen het publiek 'weet je wat nog mooier is dan één viool? Twee violen!'
Dat heb ik met vrouwen. Stereo-liefde noem ik dat. Hoe je je wendt of keert, je bent aldoor bij een vrouw."
Ik kneep ze nog eens zachtjes in hun tepel, "snappen jullie dat?"
Ze knikten en giechelden.
"En vrouwen zijn geheel anders dan mannen. Veel overeenkomsten, maar nog meer verschillen.
Weten jullie hoe een vrouw een bonbon eet? Ze neemt een hapje en eet de andere helft daarna op. Mannen proppen hem gelijk in hun mond, kauwen... en weg!
Mannen willen altijd alles direct en helemaal. Neuken? Over het algemeen te direct. Even tongen, even beffen dan niet te lang pijpen, hup erop, effe pompen... klaarkomen en slapen. Weinig fantasie. Heb ik gelijk of niet?”
"Ja," zuchtte Claire, "in ieder geval mijn man wel en ik denk...."
"De mijne ook," zei Marijke.
"Weten jullie," zo ging ik verder, "hoeveel procent van de mannen na het klaarkomen zich omdraait en gaat slapen?
"Negentig procent," zei Marijke.
"Achtennegentig procent," zei Claire.
"Allebei fout," zei ik, "vier procent!"
"Vier procent????" zeiden ze gelijktijdig.
"Ja, de rest kleedt zich aan en gaat naar huis!"
We rolden weer over elkaar heen van het lachen en namen nog een slok wijn.
"Maar wat vind je nu zo aantrekkelijk aan twee vrouwen?" vroeg Claire.
"Je bedoelt trio's?" wilde Marijke weten.
"Er zijn trio's waarbij de vrouwen samen de man behagen en er zijn trio's waarbij ieder elkaar behaagt. 
"Dus ook de vrouwen onderling," stelde Marijke vast.
Ik antwoordde bevestigend.
"Zoals wij net deden," zei Claire.
"Niet helemaal," zei ik, "jullie deden wat ik aangaf. Jullie deden het niet uit je zelf."
Ze zwegen en dachten na.
"Maar dan moet je toch van elkaar houden?" zei Marijke.
Ik legde hen uit dat 'houden van' verschillende betekenissen had. Aandacht en begrip voor een ander wil ook zeggen dat je jezelf herkent in een ander en begrijpt wat een ander voelt. Dat heet empathie.
"Zonet hebben jullie op elkaars tepel gezogen en dat zouden jullie niet hebben gedaan als ik het niet had gestuurd. Maar je zou ook hebben kunnen denken dat de ander het fijn zou vinden als je op haar tepel had gezogen omdat je weet dat het lekker is en daarom is het misschien ook wel lekker om te doen. Net zoals elkaar kussen.
Mannen kussen op hun manier vurig, door het veel te hard te doen, hun tong als een in doodsnood verkerende paling door je mond te bewegen in plaats van proberen te begrijpen hoe een vrouw dat voelt. Als die mannen zich ook maar iets meer vrouw zouden voelen, zouden veel meer stellen een betere relatie hebben."
"Maar je moet toch wel in een zekere relatie tot elkaar staan," zei Claire, "ik kan niet zomaar een vrouw in de supermarkt in haar kont knijpen, haar oor kussen en zeggen dat ik met haar wil vrijen omdat ik denk dat zij dat prettig vindt."
"Klopt," zei ik, "dus moet je een veilige omgeving creëeren waardoor de benadering logisch en acceptabel wordt. En vooral moet je het ook willen! Dat is heel belangrijk. En dat willen kan worden ontwikkeld door een ander, door mij bijvoorbeeld of door het onderling gewoon uit te spreken."
Ze waren er stil van en ze realiseerden zich hoe dicht zij bij elkaar waren gekomen.
"Dus als jij er niet was geweest in je auto, hadden wij misschien toch wel wat samen gedaan?" vroeg Claire zich af.
"Zou best kunnen," zei Marijke, want toen jij in de auto je bloes omhoog deed en ik je tieten zag, werd ik nat en voelde kriebels in mijn buik."
"En daarom doe ik het graag met twee vrouwen," zei ik, "ik vind het heerlijk om naar ze te kijken als ze echt iets voor elkaar voelen, anders wordt het technisch en doe ik het net zo lief alleen met één vrouw."

Door het lachen wat we hadden gedaan was ons bedje enigszins verfrommeld en kwam ik overeind om het recht te trekken. Ik ging op het hoekje zitten en keek naar de twee naakte vrouwen die nu naast elkaar lagen.
Beiden keken naar mij en toen ze zagen dat ik naar hen keek, kwam de boodschap binnen.
Claire draaide zich op haar zij en streelde Marijke, die op haar rug lag, door haar lange haar. Marijke draaide haar gezicht naar Claire, keek haar aan en sloot toen haar ogen. Claire bleef strelen, boog zich over naar Marijke, gaf likjes op haar bovenlip en langs haar neus.
Marijke ademde zwaar. Vervolgens kuste Claire Marijke vol op de mond, zeer sensueel en klaarblijkelijk kregen de dames er hoe langer hoe meer schik in en werden de kussen intenser en heftiger, vol van likkende en aan elkaar zuigende tongen.
Af en toe boog ik mijzelf naar hen toe en kuste en zoog in de holte van Claire haar elleboog, die kennelijk eerst dacht dat ik haar wilde minnen, maar toen ineens doorhad dat het van mij meer een aanwijzing was dan een gebaar.
Zij sleepte haar borsten over Marijke heen, waarbij haar mond in de holte van Marijke’s elleboog kwam en zij hier vurig en heel intiem likte, kuste, beet en zoog. Dit had tot gevolg dat Marijke haar benen min of meer automatisch spreidde, die op haar beurt de tiet van Claire greep, aan haar mond nam en als aan een grote ijstaart begon te likken. 
Hier werden zij beide hitsig van en wreven hun natte kutjes fel tegen elkaar aan, waarbij hun handen als blinden op de tast over hun lichamen gleden op zoek naar geile effecten die zich volop openbaarden. Marijke bevoelde het kutje van Claire en haalde haar hand over haar kontje en clitje.
“Oh god,” steunde Claire, “wat is dit lekker….”
Marijke sleepte haar tieten over de mond van Claire heen die er heftig aan zoog en er subtiel op beet.
“Schat… schat… schat…,” was alles dat Marijke uitbracht.
Ik rustte op mijn elle bogen en keek naar dit zeer geile schouwspel dat een behoorlijk verstijvend effect op mijn lul had. Mijn slip leek godome wel een circustent en ontkwam niet aan de blik van de meisjes.
“Wat een lekkere lul,” bracht Claire uit, “daar wil ik wel in bijten. Hij is voor mij hoor!”
“Ook voor mij,” zei Marijke en wreef met haar hitsige grote tieten over de borsten van Claire. Hun beide grote, stijve en nat gezogen tepels werden als magneten naar elkaar toegetrokken en vochten een sappig duel om aandacht uit.
Marijke ging nog verder naar beneden, sleepte haar memmen over de benen van Claire en nog lager totdat zij met haar mond op de kut van Claire lag en begon eerst subtiel haar anus te likken met het gevoelige puntje van haar tong en vervolgens langzaam naar boven, door haar kut heen naar haar clit.
Claire had haar handen in het lange haar van Marijke gewikkeld en sleurde vastberaden het hoofd van Marijke op en neer, zoals zij het wilde en heen en weer door haar poes.
Claire raakte min of meer uitzinnig van geilheid en lust. Zij bewoog haar heupen op en neer alsof zij door een dokwerker werd geneukt, zij bood alle facetten van haar lichaam aan Marijke, die ruimschoots leverde van wat er was besteld!

Claire keek naar mij, ik lag links van haar, nog steeds op mijn ellebogen met een stijve pik zonder weerga daarmee mijn slip zo omhoog brengend dat ik zonder het boordje op te tillen zo in mijn slip kon kijken.
“Ahhhh…,” kreunde Claire, “wat een lekkere lul.” Zij stak haar hand in mijn slip en begon mij min of meer te masturberen.
Op dat moment kneep Marijke in Claire haar beide tieten, trok, wreef en kneep en gaf de tepels een beste beurt en befte dat het een natte lust was.
Hikkend, stotend en grommend af en toe gillend kwam Claire klaar. Zij maakte als het ware op haar rug liggend een bruggetje met haar voeten en schouders, waartussen en daarboven Marijke nog bezig was met een tergend lekker en langzaam naspel.
Het was prachtig om te zien hoe deze twee dames in elkaar opgingen en inmiddels alle schroom hadden laten varen. 
Langzaam kwam Claire tot de werkelijkheid terug, zij kwam overeind en ging op haar knieën zitten, recht tegenover Marijke die dezelfde houding had aangenomen. Zij sloegen de armen om elkaar heen, wreven hun tepels zachtjes en langzaam tegen elkaar en kusten elkaar diep en innig op de mond.
“Het was heerlijk,” zei Claire.
“En ook heerlijk om te doen,” antwoordde Marijke, “jezus, dat had ik nooit gedacht van mijzelf, dat ik dat zou doen en dat ik lekker zou vinden.”
“Lekker?” fluisterde Claire, “heerlijk zul je bedoelen en super gaaf.”
“Super geil,” zei Marijke.
“Geil,” zei Claire.
“Geil, geil, geil,” riep Marijke.
Zij riepen  om de beurt en gelijktijdig op verschillende intonaties het woord ‘geil’ en poogden elkaar te overtroeven in geilheid boven het geluid van de Lek en de wind. Het enige dat boven hun geluid uitsteeg van het geluid van overtrekkende ganzen die ook riepen, maar dat was meer gak-gak-gak!

Zij keken elkaar aan en zakten vervolgens langzaam in elkaar weg en lagen zuchtend in elkaars armen.
Ik had het tafereel met zeer veel interesse gevolgd en het had mij behoorlijk opgewarmd, zodat ik de behoefte voelde met hen te participeren. Ik kroop als een bronstige hengst met een stijve pik over de dekjes naar hen toe en vlijde mij naast Claire.
“Jij wilt natuurlijk ook uit de weg genomen worden hè,” fluisterde Claire. Ik knikte.
“Kom maar,” zei Marijke en ze kroop over Claire en mij heen, zodat ik me als een worstje in een broodje worst voelde. Ze draaiden zich beide naar mij toe en begonnen mij te strelen. Eerst heel lichtvoetig en over mijn gezicht heen, mij af en toe lieve kusjes gevend. Ik genoot en maakte dat kenbaar door af en toe lichtjes met mijn heupen te draaien of mijn achterwerk eventjes op te lichten, waardoor mijn stijve lul uitnodigend heen en weer zwaaide en het duurde dan ook niet lang of de dames hadden mijn knuppel vol omvat.

Ondertussen drukten ze hun tieten lekker tegen mij aan en wreven zich in een hernieuwde geile bui. Claire ging half zitten, boog zich over mij heen en begon mij vol op en in de mond te kussen. Ze likte mijn lippen af en zoog zich dan weer een weg naar binnen. Haar handen speelden met mijn tepels die dat wel konden waarderen.
Marijke, ondertussen, was mij gaan pijpen. Dat deed zij heel bijzonder. Zij nam mijn pik in haar hand en zette haar mond boven op mijn eikel, likte de paarse knop en liet haar natte mond zachtjes over mijn eikel naar beneden glijden, terwijl zij zachtjes mijn voorhuid naar beneden trok totdat zij niet verder kon, maar dan liet zij wel haar hand, die mijn lul dus omvatte, verder naar beneden liet glijden zodat het voelde alsof mijn voorhuid helemaal tot op mijn schaambeen werd teruggetrokken. Dan weer terug omhoog op dezelfde omgekeerde wijze en zo herhaalde zich het hele gebeuren. Jezus, wat kon die meid zuigen!

Nu mengde Claire zich in het geheel. Zij likte zich een weg naar mijn joystick en daar begonnen de dames aan een collectieve geile pijpshow, daarbij ook oog voor elkaar hebbend, want zodra zij mijn cornuco langszij naar boven hadden afgelikt ontmoetten hun monden zich bovenop de eikel en kusten zij elkaar weer net zo innig en zij kort daarvoor ook hadden gedaan. Het was duidelijk dat zij een nieuwe grens overschreden hadden.
Claire had mooie volle borsten, enigszins hangend, maar daar kon je dan ook weer prima mee slepen en dat deed zo ook. Ze sleepte haar memmen over mijn buik naar mijn bovenbenen, knieën en weer terug. God… heerlijk, en Marijke pijpte maar door.
Toen, als een volleerde ruiter, beklom Claire mij en liet haar vochtige kut over mijn harde pik naar beneden glijden en begon mij, eerst subtiel en daarna steeds feller, te neuken.
Marijke was ook op mij geklommen en perste haar klamme kut op mijn mond zodat ik haar goed kon beffen. 
Zij zat recht tegenover Claire en nam om de beurt de ene tiet in haar mond en dan de andere waar zij lekker op sabbelde en af en toe haar hele gezicht tussen de tieten van Claire nestelde.
Ondertussen werd ik zo geil als roomboter. Ik kon mij niet meer beheersen en greep Claire bij haar billen en drukte haar achterover op de dekjes, spreidde haar benen en wilde gaan penetreren, toen Marijke dat zag en mij daarbij hielp. Zij nam mijn nu zeer zwellende stijve lul, likte hem nog een maal af en hield recht voor en iets in de kleddernatte kut van Claire.
“NEUKEN,” gilde Marijke, “laat zien wat je waard bent.”
Ik neukte Claire zo hard en grof als ik kon terwijl Marijke met haar benen wijd recht voor Claire haar gezicht lag zodat zij af en toe een lik op Marijke’s kutje kon geven en ik mijn vinger in haar anus kon wurmen. Marijke was al even hitsig als Claire en lag met haar hele mooie geile onderlichaam te salsaën op het ritme dat ik in Claire pompte.

Ik richtte mij enigszins op om naar Claire te kijken en neukte haar vanuit mij kniepositie zodat ik haar tieten van links naar rechts en van boven naar beneden zag dansen. Mijn god, dat was een geil gezicht. Marijke had zich inmiddels omgedraaid en lag op haar knieën met haar kontje naar ons toegekeerd. Met beide handen trok zij haar poes wijd open schreeuwde: “nu ik, neuk mij nu ook, ik ben GEIL, GEIL, GEIL…”
Ik sleurde mijn sappige lul uit Claire en dook zoals een roofvogel op een muis duikt op de kut van Marijke, die zo nat was dat de penetratie volledig automatisch verliep. Ook haar neukte ik spijkerhard, zo hard dat haar tieten tegen elkaar aan applaudisseerden.
Claire pakte Marijke’s tepels en trok eraan als een boer die zijn paard ment, daarna manoeuvreerde zij haar open kut voor de mond van Marijke die onmiddellijk begon met beffen. 
Veel hoefde ze daar niet voor te doen, omdat ik zorgde voor de beweging die nodig was om de tong van Claire heen en weer door Marijke’s kutje te bewegen.
Marijke lag achterover, liet zich beffen en speelde zelf met haar eigen tepels, waarbij zij zo hard trok dat haar tieten wel op piramiden tijdens een aardbeving leken.
Dit vond ik zo geil dat ik voelde dat ik klaar ging komen.
Ik trok mijn lul terug… in mijn hand… en masturbeerde de laatste meters en plotseling spoot ik mijn mannenpap over de beide dames heen die met grote geile ogen mijn verrichtingen volgden. Daarna likten zij elkaar als poesjes schoon en slobberden mijn zaad naar binnen.
Ik lag uitgeteld en de dames kropen weer knorrend tegen mij aan.
“Wat een heerlijke dag”, fluisterde Marijke.
En zo zakten wij alle drie in een heerlijke slaap, armen om elkaar heen, de zwoele wind die het zweet van onze lichamen blies en de zon die de rest liet verdampen bij het geluid van het wuivend riet.
 
Bernhard von Schieburg

 

Meer nieuws

Wens je onze artikels elke maandag, woensdag en vrijdag te ontvangen in je mailbox?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

Zoeken naar meer nieuws


Laatste nieuws

7 blowjobfilms om voor thuis te blijven (NSFW)
31 mei 2023

7 blowjobfilms om voor thuis te blijven (NSFW)

Blondie helemaal uitgekleed - helemaal naakt (NSFW!!!)
30 mei 2023

Blondie helemaal uitgekleed - helemaal naakt (NSFW!!!)

Erotisch Godelina grapje
29 mei 2023

Erotisch Godelina grapje

Selfieseksfilm in loft (VIDEO)
28 mei 2023

Selfieseksfilm in loft (VIDEO)

Erotisch Godelina grapje - tuinstoelseks
28 mei 2023

Erotisch Godelina grapje - tuinstoelseks

Selfieseksvideo in de spiegel (VIDEO)
27 mei 2023

Selfieseksvideo in de spiegel (VIDEO)

Selfieseksvideo (VIDEO)(NSFW)
26 mei 2023

Selfieseksvideo (VIDEO)(NSFW)

Brandi Rhodes 4 x B:  Black - Beauty - Boobs - Booty
26 mei 2023

Brandi Rhodes 4 x B: Black - Beauty - Boobs - Booty

Selfieseks-koppeltje (VIDEO)(NSFW)
25 mei 2023

Selfieseks-koppeltje (VIDEO)(NSFW)

Zo gaat het er aan toe in de Godelina Club (VIDEO)(NSFW)
25 mei 2023

Zo gaat het er aan toe in de Godelina Club (VIDEO)(NSFW)

Gelekte naaktfoto van Stana Katic uit de TV-serie Castle
25 mei 2023

Gelekte naaktfoto van Stana Katic uit de TV-serie Castle

Godelina meisje uit Antwerpen kleedt zich uit (VIDEO)
24 mei 2023

Godelina meisje uit Antwerpen kleedt zich uit (VIDEO)

Masturbatieselfie (VIDEO)(NSFW)
23 mei 2023

Masturbatieselfie (VIDEO)(NSFW)

Wie het jeansbroekje past, trekke het aan...
23 mei 2023

Wie het jeansbroekje past, trekke het aan...

Badrandspuitend Godelina-meisje uit Limburg
22 mei 2023

Badrandspuitend Godelina-meisje uit Limburg

Erotisch Godelina grapje
21 mei 2023

Erotisch Godelina grapje

Godelina meisje met GROOOOOOTE borsten uit Deurne! (NSFW)
20 mei 2023

Godelina meisje met GROOOOOOTE borsten uit Deurne! (NSFW)

Erotisch Godelina grapje
19 mei 2023

Erotisch Godelina grapje

Mechanisch verwend - VIDEO - NSFW!
18 mei 2023

Mechanisch verwend - VIDEO - NSFW!

En zo ontstond de Rode Zee...
17 mei 2023

En zo ontstond de Rode Zee...