22 november - 2017
“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen

“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen

Godelina is een samenwerking gestart met een journalist. Hij ging op zoek naar ware erotische verhalen in Vlaanderen. In de toekomst zullen we via zijn werk kennis kunnen maken met wat er zich echt achter Vlaamse gevels en gezichten afspeelt. 

***

Iedere vrouw heeft seksuele fantasieën. Maar sommigen trekken hun stoute laarsjes aan om die om te zetten in de praktijk. Anderen beleven dan weer door een toevalligheid een avontuur dat hun stoutste dromen overtreft.

Godelina sprak met echte Vlaamse vrouwen, die ons hun echte stoutste avonturen vertelden. Als eerste in deze reeks brengen we het verhaal van Ditte. Een jongedame uit de provincie Antwerpen, die een hete tijd met een taxichauffeur beleefde.

Ik ben Ditte, een slanke dame van zesentwintig met een flinke D-cup. Een D-cup die ik van Moeder natuur kreeg nog wel. Ik leg er even de nadruk op, omdat dit eigenlijk de aanleiding was van het hele avontuur.

Ik had een miserabele jeugd. Mijn beide ouders hingen zwaar aan de drank. De dag dat ik achttien werd, zegde ik de schoolbanken vaarwel en zocht ik een baan, zodat ik op mijn eigen benen kon gaan staan. Ik vond vast werk. Of tenminste: dat dacht ik. Wegens omstandigheden stuurden ze me na drie maanden weer de laan uit. Ik had nog niet genoeg werkervaring om te gaan stempelen en dus schreef ik me maar in bij alle interimkantoren die ik maar vinden kon. Maar het was volop crisis en veel werk was er niet voor een ongeschoolde arbeidster als ik. Ik kon amper genoeg verdienen om te overleven.

De meeste van mijn vriendinnen zaten op kot en kregen een stevige zakcent van thuis. Ze gingen iedere zaterdagavond stappen in de stad. Ze vroegen me wel geregeld mee uit, maar dan verzon ik telkens een excuus. Feestje, weekend naar goede vrienden in het buitenland, noem maar op. Ik was te trots om toe te geven dat ik het financieel gewoon niet kon. In werkelijkheid zat ik dan moederziel alleen thuis, voor mijn tv uit de kringloopwinkel en met een kopje thee. Af en toe dronk ik ook wel eens een glaasje goedkope wodka van de Aldi.

Op een zwoele zaterdag, ergens in juni, had ik toch ongelooflijk veel zin om eens een keertje met hen mee te gaan. Het was zeker dertig graden geweest die dag. Ook voor de avond hadden ze nog tropische temperaturen voorspeld. Ik droeg een wit topje dat strak om mijn behaloze borsten zat en een zwarte skinny-jeans. Met de bus trok in naar Antwerpen.

We vermaakten ons, maar diep vanbinnen begon ik me wel wat zorgen te maken. De meiden dronken wodka-Red Bull en ik wilde natuurlijk niet onderdoen. Een voor een betaalden we een rondje en dus was ieder vierde rondje weer voor mij. Telkens 36 euro. Maar naargelang de avond vorderde werd ik tipsy en kon ik mezelf dat niet meer aantrekken. Mijn remmen gingen los.

Om een uur of drie in de ochtend namen we afscheid van mekaar. Mijn drie vriendinnen zaten op wandelafstand op kot en midden in de examens. Tijdens mijn wandeling naar de bushalte op de Franklin Rooseveltplaats, keek ik even in mijn portemonnee. Ik schrok me een hoedje: ik had nog welgeteld 58 euro op zak. Daar moest ik nog minstens een week – op voorwaarde dat er de volgende week een job voor mij uit de bus kwam – mee toekomen. Ik was op slag bloednuchter: een snelle rekensom leerde me dat ik er 140 euro had doorgejaagd die avond.

Toen ik bij de bushalte kwam, doemde er een nieuw probleem op. Er bleek geen enkele bus meer te rijden om dit uur. Er stonden wel taxi’s op klanten te wachten en dat leek me de enige manier om nog thuis te geraken. Maar dat zou me wel ongeveer mijn heel kapitaal kosten. Ik dacht even na: zou ik naar een van mijn vriendinnen gaan, om te vragen of ik bij haar mocht overnachten? Dan moest ik wel toegeven dat ik op droog zaad zat. Liever niet… ‘Dan verkoop ik mijn laptop wel op een tweedehandssite voor centen om volgende week te overleven’, zo dacht ik. Ik stapte naar de eerste taxi in de rij, opende diens deur en vroeg: ‘Hoeveel kost het tot in Zoersel?’ Een rit die volgens de chauffeur tussen 45 en 55 euro zou kosten, dus dat kon ik nog net betalen.

Ik nam plaats naast de chauffeur, een verzorgde dertiger. Ik gaf mijn adres en hij voerde dat in op de gps. ‘Zo, op stap geweest in de stad?’ vroeg hij. Waarop ik vertelde waar we zoal geweest waren, mijn vriendinnen en ik. Tijdens dat gesprek keek hij soms kort opzij, maar nooit in mijn ogen. Hij staarde steeds naar mijn topje, dat strak om mijn borsten zat. Mijn twee joekels, waarvan de tepels fier rechtop stonden, zag ik nu. De airco in de Mercedes bestelwagen-taxi gaf dan ook wel heel erg frisse lucht. Dat voelde goed na zo’n hete dag, maar had blijkbaar wel zo zijn gevolgen.

Ik liet mijn blik dan ook maar over de chauffeur glijden. Hij was in feite wel een knappe kerel. Een geklede jeans, een mooie polo en een knap, mannelijk gezicht. Hij had donkere haren die bij de slapen een beetje begonnen te grijzen en een stoppelbaardje van een dag of drie. Vooral dat laatste, daar kickte ik wel op. Te glad geschoren is niet zo mijn ding.

Toen we op de snelweg waren en hij me iets vertelde over de vogels in de Antwerpse Zoo, bleef zijn blik ineens wel erg lang op mijn boezem hangen. Ik gaf hem een tik op zijn schouder en keek hem vragend aan. ‘Ik… ik zou je iets willen vragen’, zei hij. ‘Er is iets aan jou dat me fascineert. Ik… begrijp me niet verkeerd, ik ben geen vies mannetje maar… waarom laat een prachtmeid als jij zo’n grote nepboezem, euh… installeren?’

Ik stond perplex. Zo’n directe vraag had ik niet verwacht. ‘Excuseer?’ zei ik tenslotte, terwijl ik mijn handen op mijn borsten legde. ‘Dit zijn wel mijn borsten hoor. Helemaal puur natuur!’

‘Puur natuur? Dat geloof ik niet! Toon het me dan. Ik kan heus wel het verschil zien tussen nepborsten en echte.’

Ik zakte zowat door mijn stoel van verbazing. ‘Mijn borsten laten zien? Wat denk je wel?’

‘Toe, laat me jouw borsten zien’, antwoordde hij. ‘Als je dat doet, dan doe ik je gratis naar huis. Dan hoef je deze rit niet te betalen.’

Ik dacht even na. Dat kwam me wel goed uit natuurlijk. Dan kon ik dat beetje geld dat ik nog had, tenminste spenderen aan broodnodig voedsel. Bovendien was het donker en reden er bijna geen andere auto’s meer op de snelweg. De kans dat – uitgezonderd de taxichauffeur – mijn borsten nog zou zien, leek me bijzonder klein. ‘Twee seconden dan’, zei ik tenslotte. Ik deed mijn veiligheidsgordel los en trok mijn topje naar boven. De man stak een serieuze loftrompet af. Dat hij nog nooit een meisje met zulke mooie borsten had gezien. Dat hij eigenlijk niet goed had gezien of ze nu nep waren of niet, maar dat het hem niet echt meer kon schelen. ‘De prachtigste boezem ter wereld’, sloot hij af.

Zijn complimentjes raakten me. Bovendien was mijn hoofd nog beneveld door de wodka-Red Bull. Anders zou ik nooit het volgende, stoute voorstel hebben gedaan: ‘Goed, ik heb nu een gratis rit naar huis. Als je me nog twintig euro extra geeft, mag je meer dan kijken. Dan mag je ze ook aanraken.’

Dat moest ik hem geen twee keer zeggen. Terwijl hij mijn tweeling masseerde, sloot ik mijn ogen. Ik beeldde me in dat we elders zaten, waar we alle privacy van de wereld hadden. Ik geloof dat ik per ongeluk een zacht gekreun liet ontsnappen…

We kwamen bij de uitrit van de snelweg en hij had zijn twee handen nodig aan het stuur, dus ik trok mijn topje terug naar beneden. Ik zag dat hij een bobbel in zijn jeans had. Zijn volgende vraag kwam dan ook niet geheel onverwacht. ‘Ik zou haast een moord plegen om een keertje met jou te mogen vrijen. Wat als ik je honderd euro gaf?’

Ik voelde mijn slipje kletsnat van verlangen worden. Maar ik wilde niet overkomen als een makkelijk meisje. ‘Honderd euro om met mij te vrijen? Heb ik dat nu gehoord? Wie denk jij wel dat ik ben?’ Er ontsnapte nog een ‘maar’ van tussen zijn lippen, maar toen zweeg hij en keek strak voor zich uit. Hij wist niet meer hoe hij moest reageren, dat was zeker. ‘Tweehonderd’, zei ik na een tijdje. ‘Maak er tweehonderd van en we doen het, hier in je auto’.

De taxichauffeur begon te jammeren. Dat hij me al een gratis rit gegeven had. Een die hij straks aan zijn baas uit eigen zak zou moeten betalen. De twintig euro om aan mijn borsten te zitten was hij ook al kwijt. Als hij me nu nog eens tweehonderd euro moest geven, dan werd het voor hem wel een heel dure nacht. Dat was meer dan hij zich kon permitteren. Hij smeekte me: ‘Asjeblief, doe het voor honderd euro. Ik beloof je dat ik maar vijf minuutjes nodig heb.’

Ik deed alsof ik nadacht. ‘Oké dan, honderd euro,’ zei ik tenslotte, ‘als je belooft dat je het wél langer dan vijf minuten volhoudt.

Er verscheen een brede grimas op zijn gelaat. Hij stuurde de taxi-bestelbus een parking van een manege op, die om dit uur natuurlijk helemaal verlaten was. Hij legde de motor stil, doofde de koplampen en knipte de interieurverlichting aan. Het was immers aardedonker op die parking. ‘Laten we naar de achterbank gaan’, sprak hij. ‘Daar hebben we wat meer plaats.’ Tja, daar had hij wel gelijk in natuurlijk!

Ik nam plaats op de achterbank en hij kwam op zijn knieën voor me zitten. Tussen de voor- en achterzetels in dus. Terwijl ik mijn topje uitdeed, streelde hij mijn dijen. Hij streelde mijn borsten en hapte mijn tepels een voor een in zijn mond. ‘Werkelijk waar, de prachtigste borsten die ik ooit gezien heb. En geproefd ook trouwens.’, zo hijgde hij. Zijn lippen schoven verder omhoog, naar mijn hals. Zijn hete adem maakte me bloedgeil. Ik stak mijn hand uit naar zijn kruis, wreef over de bobbel in zijn broek. Meneer de taxichauffeur was er helemaal klaar voor!

‘Laat ons even van plaats wisselen’, stelde ik voor. ‘Ga jij op de bank zitten. Hij trok zijn broek uit en deed wat ik van hem vroeg. Ook ik ontdeed me van de rest van mijn kledij. Hij ademde zwaar toen ik zijn boxershort naar beneden trok. Hij was eerder klein geschapen, maar wel netjes gladgeschoren. En hij was hard. Keihard als beton. Ik slokte speels zijn eikel naar binnen, pijpte hem vervolgens met lange halen. Ondertussen gingen mijn beide handen onder zijn polo op zoek naar zijn tepels, waar ik zachtjes in kneep. Daarna liet ik zijn penis uit mijn mond floepen, haalde mijn tong langs de schacht naar beneden en zoog een voor een zijn ballen binnen. Dat vond hij blijkbaar niet leuk: hij begon te giechelen als een kind dat gekieteld werd, duwde mijn hoofd weg en zei: ‘Ik wil ondertussen van jouw poesje proeven!’ Hij stond op van de zetel.

Plots kreeg ik een eigenaardige ingeving. Ondersteboven nam ik plaats op de achterzetel: mijn benen hingen over de rugleuning, mijn hoofd hing over het zitvlak. Ik hapte zijn harde staaf weer binnen en ondertussen stak hij zijn tong in mijn kletsnat grotje. Daarna stak hij er een vinger in, die hij heen en weer bewoog. En nog een vinger, terwijl hij met zijn duim mijn clitoris beroerde. Dat voelde goed. Zo goed dat ik even stopte met pijpen om me op mijn eigen genot te concentreren. Mijn ademhaling ging sneller, ik voelde dat een orgasme niet lang meer ging uitblijven, mijn onderlichaam begon ongecontroleerd te kronkelen. Ik… duwde hem weg. Mijn hoogtepunten waren vaak nogal nat en ik wilde een man die ik nog geen uur kende niet op een gezichtsdouche trakteren. ‘Neem me, neuk me’, smeekte ik hem, terwijl ik me normaal op de achterbank legde en mijn benen voor hem opende. Met mijn hand leidde ik zijn kleine, maar keiharde paal bij me naar binnen en hij neukte me met heftige stoten. Zo heftig dat de Mercedes-bestelwagen ervan heen en weer schudde. Na enkele minuten werden zijn stoten ongecontroleerder, hij ging hijgen alsof hij net een marathon had gelopen. Plots trok hij zijn penis uit mijn onderlichaam. ‘Even van positie verwisselen,’ hijgde hij, ‘of ik ga de vijf minuten niet halen.’

Hij zette zich op de bank. Ik ging schrijlings over hem zitten en stak zijn pik weer in mijn kletsnatte gleuf. Traag reed ik bovenop hem, bij iedere neerwaartse beweging liet ik hem dieper in me glijden. Tot ik zijn ballen tegen mijn schaamlippen voelde. Heerlijk was dat. Ik voelde opnieuw mijn hoogtepunt naderen en dreef het ritme op. De bestelwagen schudde alsof hij een tropische storm trotseerde.

‘Nee… nee, stop’, klonk het onder me. Met zijn handen om mijn middel probeerde hij me weg te duwen. Maar ik was nog niet klaar. Nog even wilde ik hem in me voelen. Nog enkele stoten en… ‘Shit’, gromde hij. Ik voelde zijn eikel dikker worden in mijn buik. Warme stralen sperma spoten diep in mijn poesje en dat voelde zo hemels, dat ik ook klaarkwam.

Vooraleer hij me een minuut of tien later voor de deur afzette, gaf hij me een kaartje. ‘Als je nog eens ooit een gratis taxi én nog wat zakgeld erbovenop nodig hebt, dan bel je maar.’

Pas toen ik bij me thuis naar het toilet ging en zag hoe mijn slipje glansde van zijn zaad, drong het goed tot me door wat ik gedaan had. Het angstzweet brak me uit: ik nam geen anticonceptiepil. Wat als hij raak had geschoten? Gelukkig kondigde zich twee weken later, netjes op tijd, de volgende periode van ongesteldheid aan.

(Waargebeurd in Vlaanderen, naam van Ditte is in werkelijkheid andere naam)

 

 

 

 

 

Meer nieuws

Wens je onze artikels elke maandag, woensdag en vrijdag te ontvangen in je mailbox?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

Zoeken naar meer nieuws


Laatste nieuws

Julia: aan- en uitgekleed (VIDEO)
25 november 2022

Julia: aan- en uitgekleed (VIDEO)

6 films van de o zo mooie Camilla Moon
23 november 2022

6 films van de o zo mooie Camilla Moon

Billen op vrijdag (VIDEO)
18 november 2022

Billen op vrijdag (VIDEO)

Billen op donderdag (VIDEO)
17 november 2022

Billen op donderdag (VIDEO)

Billen op woensdag (VIDEO)
16 november 2022

Billen op woensdag (VIDEO)

Billen op dinsdag (VIDE0)
15 november 2022

Billen op dinsdag (VIDE0)

Billen op maandag (VIDEO)
14 november 2022

Billen op maandag (VIDEO)

Billen op zondag (VIDEO)
13 november 2022

Billen op zondag (VIDEO)

Vrouwelijk glijtalent (VIDEO)
12 november 2022

Vrouwelijk glijtalent (VIDEO)

Ochtendboezem (VIDEO)
11 november 2022

Ochtendboezem (VIDEO)

Verboden foto 's van 'Y'
10 november 2022

Verboden foto 's van 'Y'

Ontboezeming (VIDEO)
09 november 2022

Ontboezeming (VIDEO)

Stewardessen kleden zich uit voor de goede zaak: stewardessen-seks
27 oktober 2022

Stewardessen kleden zich uit voor de goede zaak: stewardessen-seks

Ze zeiden dat het cool was op zo'n fietsje (VIDEO)
24 oktober 2022

Ze zeiden dat het cool was op zo'n fietsje (VIDEO)

Het gevoelige naaktverhaal van Amouranth (VIDEO)(NSFW)
23 oktober 2022

Het gevoelige naaktverhaal van Amouranth (VIDEO)(NSFW)

MMA-fighter Conor McGregor postte ongewild een blowjobfilm op sociale media (VIDEO)
22 oktober 2022

MMA-fighter Conor McGregor postte ongewild een blowjobfilm op sociale media (VIDEO)

Mila Pan Foto's
22 oktober 2022

Mila Pan Foto's

Mila Pan door de knieën video
21 oktober 2022

Mila Pan door de knieën video

Mila lekt aan lekkers (VIDEO)
20 oktober 2022

Mila lekt aan lekkers (VIDEO)

Billenbeschermingsmaterialen (VIDEO)
19 oktober 2022

Billenbeschermingsmaterialen (VIDEO)