10 januari - 2018
Godelina onderzoekt: “Eerste die me wilde, leek op Robbe De Hert. Misschien wàs hij het wel”: prostituees vertellen over hun eerste ervaring

Godelina onderzoekt: “Eerste die me wilde, leek op Robbe De Hert. Misschien wàs hij het wel”: prostituees vertellen over hun eerste ervaring

De eerste werkdag op een nieuwe job is altijd een beetje spannend. Zeker voor een prostituee. Wie is haar eerste klant? Wat verwacht die van haar? En vooral: waarom kiest een jongedame voor deze job? Wij vroegen het zelf. Dit keer hebben we een meisje van plezier en een gigolo aan het woord. Waargebeurd in Vlaanderen.

***

Madam X

Eerst en vooral wil ik vertellen dat ik tegenwoordig een high class-escorte ben. Mannen moeten echt wel diep in hun buidel tasten om enkele uren met mij door te brengen. Mijn allereerste keer was echter niet zo high class. Wel grappig. Ik wil er wel over vertellen, maar dan moet je me beloven dat dit verhaal niet gelinkt wordt aan mijn huidige bezigheden want ik wil niet dat mijn klanten van nu weten dat ik ooit zo begon. Ik hang bij hen een heel ander verhaal op. Noem me maar ‘Madam X’.

Ik ging tot mijn achttiende naar een katholieke school in Turnhout waar bijna geen jongens zaten. Ik ging eigenlijk ook bijna nooit uit. Ik had nog maar één vriendje gehad, waarmee mijn seksuele ervaring redelijk beperkt was gebleven. We hadden elkaar wel eens met de hand verwend. Toen de grote dag dat we ‘het’ zouden doen was aangebroken, kon hij geen stijve krijgen. Hij verweet me dat dit kwam doordat ik hem veel te zenuwachtig had gemaakt. Ik was verdrietig: in mijn ogen had ik niks verkeerd gedaan. ‘s Anderendaags begon hij er opnieuw over aan de telefoon. Lachend zei ik dat hij ‘m misschien niet overeind kreeg omdat hij homo was. Hij werd woest en maakte het terstond uit. Jaren later hoorde ik trouwens dat hij verkering had met een man, dus ik kreeg nog gelijk ook. Je moet overigens niet denken dat ik iets heb tegen homo’s. Ik heb er enkelen in mijn vriendenkring en dat zijn allemaal heel fijne mensen.

Misschien dat het door mijn beperkte ervaring met jongens was, dat er een hele nieuwe wereld openging toen ik naar de hogeschool in Antwerpen ging. Ik zat op kot dus ik kon doen wat ik wilde. Af en toe ging ik ‘s avonds stappen met mijn nieuwe vriendinnen en dan gebeurde het wel eens dat ik tipsy werd. Op een van die avonden kwam een ongelooflijk knappe jongen met me flirten. We eindigden in bed en hoewel het een beetje pijnlijk was – het was immers mijn allereerste keer – liet hij me ook de hemel zien. Toen we lagen na te genieten vroeg ik of we nu een relatie hadden. Hij schoot in de lach: “Een relatie? Maar meisje toch! Er zijn nog zo veel meisjes op de wereld. Ik wil eerst overal van geproefd hebben vooraleer ik met iemand een relatie begin!” Ik was alweer verdrietig.

Maar tegelijkertijd werd ik ook nieuwsgierig. Nieuwsgierig of andere jongens me ook zo zouden kunnen bevredigen. En trouwens: er waren ook veel jongens op de wereld. Ik mocht toch ook wel overal van proeven, net als de kerel die me ontmaagd had? Sindsdien moesten kerels niet veel meer doen om me uit mijn broekje te lullen. Op voorwaarde dat ze er leuk uit zagen, dat wel.

Mijn beste vriendin M. was even losbandig als ik. Soms grapten we erover, dat we er als hoer nog aan zouden verdienen ook. In die tijd liepen er nog redelijk wat meisjes te tippelen in de buurt van het Koninklijk Atheneum, in de Antwerpse stationsbuurt. Dat waren nu niet bepaald de knapste dames. Redelijk wat zwaarlijvige, zwarte dames. De blanke vrouwen waren meestal het tegenovergestelde: uitgemergelde geraamtes. Veel heroïnehoertjes, zoals ze in die tijd zeiden. Op een avond – S. en ik hadden al redelijk wat pintjes op – sloten we een weddenschap af. We zouden ook gaan tippelen. Een klant doen. Diegene die het meest geld wist los te krijgen van een vent, die was gewonnen. De verliezer moest voor de ander dan een flesje parfum kopen. Het leek me een leuk plan. Wij dus onze pint achterover gekapt en naar de stationsbuurt.

Daar aangekomen was mijn vriendin plots heel wat minder zeker van haar stuk. “Ik zei het eigenlijk maar om te lachen”, vertelde ze. Ik had er echter zin in. Op de rit er naartoe had ik een soort van zalige spanning gevoeld. Ik moest seks hebben. Niet met de eerste de beste die zich als klant aanbood natuurlijk. Ik zou een beetje kieskeurig zijn. Maar het moest. “Een weddenschap sluit je niet om te lachen af”, antwoordde ik. “Als ik het doe en jij niet, dan ben ik sowieso gewonnen.” Mijn vriendin keek me verbaasd aan, haalde vervolgens haar schouders op en zei: “Oké, jij je zin. Als jij het doet zal ik parfum voor je kopen, maar ik doe het niet.”

We stonden al een hele tijd op het trottoir. Er waren ook nog andere dames, echte tippelaarsters. Verschillende keren zagen we hoe auto’s bij hen stopten, ze even praatten, het meisje in kwestie dan instapte – of een afkeurend gebaar maakte – en de auto alleen of met hen weer verder reed. In mij hadden ze blijkbaar geen interesse. “Kijk naar die meisjes hun kledij”, zei mijn vriendin plots. Kijk hoe ze gekleed zijn. Als hoeren. Jij bent gewoon gekleed als een… studente. Bovendien staan we hier gewoon te praten als twee vriendinnen. Mannen die passeren en op zoek zijn naar een verzetje, die zien jou helemaal niet aan als een van hen. Misschien moet je wat verder naar voren gaan staan. Een beetje beter in beeld zeg maar.”

Tja, daar had ze wel gelijk in natuurlijk. Ik nam een beetje afstand van S., keek naar de voorbijrijdende auto’s zoals de ‘echte’ hoertjes dat deden. Twee minuten later stopte er een witte, oude rammelkar naast mij. De bestuurder ervan was ook oud en zag er even onverzorgd uit als zijn auto. “Hey schat, hoeveul is’t?” vroeg hij in ontzettend plat Antwerps. De man leek hard op die ene filmregisseur. Robbe De Hert. Ik denk dat hij het zelfs wàs, maar zeker ben ik niet.

Soit, die was een beetje te oud voor mij. En te onverzorgd. “Ik sta hier te wachten op een vriendin, ik weet niet wat je bedoelt”, antwoordde ik, intussen zo onschuldig mogelijk kijkend. Hij schudde zijn hoofd en reed weer door. Een seconde later stopte er opnieuw een auto naast me. Een mooie BMW dit keer. “Weer zo’n gierigaard die denkt dat hij voor tien euro een totale beurt kan krijgen van zo’n mooi meisje als jij zeker?”, zei hij, terwijl hij wees naar de auto die net vertrokken was. Hij zag er een jaar of veertig uit, wat ik toen nog behoorlijk oud vond. Maar hij was wel heel verzorgd en hij droeg een mooi kostuum. Hij leek me een of andere manager. “Hoeveel is het voor een half uurtje van jouw tijd?” vroeg hij. Zijn bruine ogen keken me strak aan, om zijn mond speelde een kwajongensglimlach.

Dom van me. Daar had ik eigenlijk niet over nagedacht. Het leek alsof het bier dat ik tevoren had gedronken, pas op dat moment naar mijn hoofd steeg. Plots had ik er geen zin meer in. Maar wat zou mijn vriendin dan van me denken? Dat ik niet durfde? Ik moest doorzetten, al was het maar om te bewijzen dat ik het lef had. “Honderd euro”, antwoordde ik hem.”

“Honderd euro?” antwoordde hij. “Jij bent een dure meid. Ik hoop dat je het waard bent, stap in!” We reden naar een hotelletje, even verderop. Het zag er goedkoop uit. En dat was het ook: hij betaalde een dikke twintig euro voor een kamer.

Op de kamer aangekomen, voelde ik me wat onwennig. Hij trok zijn kleren uit en hij verwachtte van mij natuurlijk dat ik hetzelfde deed, maar ik wilde wat tijd rekken. “Wat voor werk doe je eigenlijk?” vroeg ik hem.

“Ik heb maar een half uurtje”, antwoordde hij. “Ik moet straks nog naar een klant. Ik ben hier niet om te lullen, maar om je kutje te vullen!” Hij lachte smakelijk om zijn eigen grap. En omdat hij zo lachte, schoot ik ook in de lach. Het ijs was dan toch gebroken, ik deed mijn kleren uit. Toen ik in mijn blootje op de rand van het bed zat, duwde hij zijn geslacht in mijn gezicht. “Kan jij lekker pijpen?” vroeg hij. Ik schoot in de lach. Zijn slappe lul zag eruit als een curryworst die te lang in het frituurvet had gelegen. Helemaal verrimpeld. Ik probeerde me weer serieus te houden en vroeg of hij een condoom bij zich had.

“Ik? Nee”, antwoordde hij. “Waarom zou ik condooms op zak moeten hebben? Mijn vrouw doet me wat, als ze me betrapt met condooms op zak. Zo’n meiden als jij hebben zélf toch altijd condooms?” Ik schudde van nee, wist niet wat ik moest antwoordden. “Maar weet je wat?” vroeg hij. “Jij ziet er een proper meisje uit. Ik geef je vijftig extra, dan doen we het zonder. Is dat goed voor jou?” Ik ging akkoord. “Maar ga dan wel eerst je lul wassen”, zei ik.

Terwijl ik hem pijpte werd zijn curryworst een flinke matrak. Het grootste exemplaar dat ik in mijn jonge leven al had gezien, eigenlijk. Het deed zelfs een beetje pijn toen hij ‘m bij me naar binnen schoof. Nochtans was hij heel erg voorzichtig. Toen hij even bezig was, was de pijn weg en ik moet zeggen dat ik behoorlijk geil werd. Terwijl hij pompte, wreef ik met mijn vingers over mijn clitoris. Toen ik voelde dat ik bijna tot een hoogtepunt kwam, stootte hij plots erg diep en kwam hij grommend klaar. Ik bleef op mijn honger zitten.

“Je bent in me klaargekomen”, zei ik toen ik goed besefte wat er gebeurt was. “Dat was niet de bedoeling. Zonder condoom neuken oké, maar je moest wel op tijd terugtrekken en op mijn buik klaarkomen. Dit kost je vijftig euro extra.”

Zuchtend stond hij op. “Dat is dus tweehonderd euro in totaal?” Ondertussen nam hij zijn portefeuille uit zijn broek. “Dan heb je pech, ik heb maar honderdtachtig bij. Daarmee zal je tevreden moeten zijn.” Hij overhandigde me het geld. Wat later zette hij me terug af op de plek waar hij me opgepikt had. Mijn vriendin geloofde me niet, toen ik haar zei dat hij me honderdtachtig euro rijker had gemaakt. Al heb ik ik haar niet verteld dat ik het voor dat geld wel zonder condoom had gedaan.”

‘s Anderendaags dacht ik na over de voorbije nacht. Zou ik dat ook gedaan hebben als ik nuchter zou geweest zijn? Waarschijnlijk niet. Maar had ik een leuke tijd gehad en vond ik het spannend? Dat zeker ook. Een week later besloot ik wat extra zakgeld te verdienen bij een escortebureau. Al zou ik het nooit of nooit meer onveilig doen.

Och ja, en toen S. me vroeg wat voor parfum ik wilde, heb ik haar maar op haar favoriete geurtje getrakteerd. Ik had het geld daarvoor immers makkelijk verdiend.

***

Andy

Waarom ik gigolo werd? Voor het geld. Ik had het op dat moment ongelooflijk dringend nodig. Ik zette een advertentie op een paar websites waar ik mijn diensten in aanbood. Pas na enkele weken kreeg ik een eerste reactie:

Ik ben een heel onzekere meid die toch eens graag een spannende avond wil beleven. Graag wil ik eerst met je naar de cinema, om nadien wat te gaan drinken. Graag wil ik de avond afsluiten met een spetterend hoogtepunt in een hotelkamer. Ik weet niet wat je prijs is, maar ik verklap je nu al dat ik maximum slechts 250 euro kan spenderen. Zie je het zitten voor dat bedrag?

Ze had ook nog haar telefoonnummer achtergelaten en ik belde haar op, om te vragen wanneer ze de afspraak wilde en of ze nog verdere speciale wensen had. “Ik heb nog niet veel ervaring met jongens”, antwoordde ze. “Het zou tof zijn als je daar rekening mee houdt.”

We spraken af aan de ingang van de UGC in Antwerpen. Ik zou haar herkennen aan haar lange blonde haren, haar fijn postuur en haar felgroene handtas die ze bij zich zou hebben.

Op de dag van de afspraak nam ik een uitgebreide douche, scheerde mijn schaamhaar, trok een deftige onderbroek aan en een modern zwart kostuum met felblauw hemd. Ik nam de tram van Mechelen naar Antwerpen en precies op tijd stond ik aan de ingang van de bioscoop, maar ik zag haar niet. Pas een kwartier later – ik wilde net weer vertrekken – arriveerde ze. Ze zag er wel een stukje minder onschuldig uit dan ze zichzelf had omschreven. Zwart opgemaakte ogen achter een modern brilmontuur, lange haren en een minirok.

Aan de bar in UGC vertelde ze wat ze wilde. Eerst naar een film kijken: ‘The Cronicles of Narnia: Prince Caspain’. Daarna zouden we wat gaan drinken. Ze wilde namelijk een beetje ‘licht in haar hoofd zijn’ alvorens we naar haar hotelkamer zouden gaan. Anders zou ze het misschien niet aandurven. Daar moest ik haar wassen en vervolgens seks met haar hebben, waarbij ze graag gedomineerd wilde worden. “Het geld heb ik natuurlijk bij me”, sloot ze haar monoloog af, terwijl ze wees op een enveloppe in haar handtas. “Maar dat krijg je straks pas, als je het verdient hebt.”

Zo gezegd, zo gedaan. Na de film deden we een terrasje op De Keyserlei. Ik bestelde een Duvel, zij een gin-tonic. Ondertussen praatte ze over haar studies psychologie. Na haar vierde gin-tonic begon ze met dubbele tong te spreken en ik stelde haar voor richting haar hotelkamer te trekken, als ze dat nog wilde.

Ik volgde haar naar haar hotel in de Van Maerlantstraat. Ze wilde dat ik voor haar het bad liet vollopen, dat ik haar ondertussen uitkleedde en haar vervolgens waste. En dus deed ik wat van me verwacht werd. Ik knoopte haar bloes los en trok die uit. Haar rode beha volgde. Mooie borsten kwamen tevoorschijn: ik voelde een reactie in mijn broek. Ik ritste haar minirok open, trok die naar beneden en gooide die op de stoel waar haar bloes en beha reeds lagen. Tot slot volgde haar rode slipje. Ik had nu uitkijk op een gladgeschoren venusheuvel. Het viel me op dat ze redelijk grote binnenste schaamlippen had. Niet dat ik dat lelijk vond, maar wel groter dan ik al gezien had.

Ze stapt in het schuimbad dat ik voor haar had klaargemaakt en ik waste haar met het washandje dat ze zelf had meegebracht. Ze genoot met haar ogen dicht. Toen ik haar bij haar intieme delen waste, ontsnapte een zacht gekreun aan haar lippen. Nadat ik haar helemaal gewassen had, droogde ik haar af als was ze een middeleeuwse prinses en ik haar nederige dienaar.

Toen we richting  slaapkamer gingen en ik haar vroeg wat ze zoal graag had in bed, gaf ze me een klap in mijn gezicht. “Sufferd!” beet ze me toe. “Ik had je gevraagd dominant te zijn! Do! Mi! Nant!” Ik keek haar een seconde verbijsterd aan. Moest ik dominant zijn? Fijn, dan zou ze dat krijgen. Ik gaf haar een fikse duw, zodat ze plat achterover op het bed viel. “Liggen en blijven liggen”, snauwde ik haar toe. Vliegensvlug trok ik mijn kleren uit en ging bovenop haar zitten. Ik drukte haar handen boven haar hoofd, knabbelde in haar nek en beet in haar tepels, afwisselend links en rechts. Soms hard, dan weer zacht. Ze kreunde en kronkelde. Ik legde mijn hand op haar vagina en die was drijfnat. Ik bewoog me naar het voeteneind van het bed, schoof mijn handen onder haar billen, stak mijn hoofd tussen haar benen en met mijn tong bracht ik haar naar tot een hoogtepunt.

Nu was het tijd voor het grotere werk. Ik nam een condoom uit mijn broekzak en gebood haar me stijf te pijpen alvorens ik het rubbertje omdeed en haar neukte. Dankzij de vier Duvels die ik binnen had, duurde het lang vooraleer ik klaarkwam. Zeker een half uur lang paalde ik haar tegen een redelijk hoog tempo in allerlei standjes. Op den duur zweette ik als een rund. Toen ik uiteindelijk het condoom volspoot, was ook zij helemaal uitgeteld.

“Kleed je nu maar aan”, zei ze. “Ik wil slapen. Neem de envelop maar uit mijn handtas, je hebt het verdiend.” Ik deed wat ze me vroeg en verliet haar hotelkamer. Pas toen ik in het centraal station van Antwerpen was toegekomen, deed ik de omslag open. Tien briefjes van tien. Dat was verdorie honderdvijftig euro tekort! Even wilde ik teruglopen naar het hotel en naar de rest vragen. Maar toen zag ik dat de laatste trein naar Mechelen dadelijk zou vertrekken – en zij het geld waarschijnlijk toch niet bij had - en heb ik het maar zo gelaten. Ik heb haar nog enkele keren proberen te bellen, maar ze nam nooit op.

 

 

Gerelateerde artikelen

“Ze dwong hem zijn sperma van mijn buik op te likken”: prostituees vertellen over hun eerste ervaring
20 december 2017

“Ze dwong hem zijn sperma van mijn buik op te likken”: prostituees vertellen over hun eerste...

“Een date met een gigolo heeft mijn huwelijk gered” (waargebeurd in Vlaanderen)
13 december 2017

“Een date met een gigolo heeft mijn huwelijk gered” (waargebeurd in Vlaanderen)

“Toen ik mijn eerste vriendje na zoveel jaar terugzag, moest ik hem gewoon weer in me voelen”: waargebeurd verhaal uit Vlaanderen
05 december 2017

“Toen ik mijn eerste vriendje na zoveel jaar terugzag, moest ik hem gewoon weer in me voelen”:...

“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen
22 november 2017

“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen

Godelina brengt niet-alledaagse erotische Vlaamse film uit: De Vlaamse Huisfotograaf.
12 december 2015

Godelina brengt niet-alledaagse erotische Vlaamse film uit: De Vlaamse Huisfotograaf.

Nieuwe amateur film 'De Vlaamse Huisfotograaf' voor het eerst online (deel 1)
07 december 2015

Nieuwe amateur film 'De Vlaamse Huisfotograaf' voor het eerst online (deel 1)

Meer nieuws

Wens je onze artikels elke maandag, woensdag en vrijdag te ontvangen in je mailbox?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

Zoeken naar meer nieuws


Laatste nieuws

Huppelende TikTok juffrouw springt al haar kleding van het lichaam (NSFW)(VIDEO)
21 november 2020

Huppelende TikTok juffrouw springt al haar kleding van het lichaam (NSFW)(VIDEO)

Wandelen in de grootstad met lekkere, frivole opgewonden vriendin (VIDEO)
20 november 2020

Wandelen in de grootstad met lekkere, frivole opgewonden vriendin (VIDEO)

5 seconden erotoisch beeldplezier (NSFW)(VIDEO)
19 november 2020

5 seconden erotoisch beeldplezier (NSFW)(VIDEO)

Aardbeimelkmeisje laat even intieme delen zien (NSFW)(VIDEO)
18 november 2020

Aardbeimelkmeisje laat even intieme delen zien (NSFW)(VIDEO)

Einde discussie als ze haar borst laat zien (VIDEO)
17 november 2020

Einde discussie als ze haar borst laat zien (VIDEO)

Hongerig meisje met prachtige boezem op de beurs (VIDEO)
16 november 2020

Hongerig meisje met prachtige boezem op de beurs (VIDEO)

Haar wiebelende borsten als ze de trap oploopt zijn Hollywoodiaans (VIDEO)
15 november 2020

Haar wiebelende borsten als ze de trap oploopt zijn Hollywoodiaans (VIDEO)

Japanse erotiek waarbij de vrouwelijke hersenen gescheiden worden van het lichaam (NSFW)(VIDEO)
14 november 2020

Japanse erotiek waarbij de vrouwelijke hersenen gescheiden worden van het lichaam (NSFW)(VIDEO)

Grote borsten versus kleine borsten (VIDEO)
13 november 2020

Grote borsten versus kleine borsten (VIDEO)

Dobermannmeisje (VIDEO)
12 november 2020

Dobermannmeisje (VIDEO)

Dagelijkse schoonheid uit het Midden Oosten (NSFW)(VIDEO)
11 november 2020

Dagelijkse schoonheid uit het Midden Oosten (NSFW)(VIDEO)

Toen ze haar broekje uit deed op het strand stond de wereld stil (VIDEO)
10 november 2020

Toen ze haar broekje uit deed op het strand stond de wereld stil (VIDEO)

Zo kan niemand haar lekkere billen op de roltrap zien (VIDEO)
09 november 2020

Zo kan niemand haar lekkere billen op de roltrap zien (VIDEO)

Toen ze bij het winkelen voorover boog kan je plots onder haar rokje kijken (VIDEO)
08 november 2020

Toen ze bij het winkelen voorover boog kan je plots onder haar rokje kijken (VIDEO)

TikTok meisje met grote borsten (VIDEO)
07 november 2020

TikTok meisje met grote borsten (VIDEO)

Zeg het met borsten, altijd, overal, en vooral voor de spiegel (VIDEO)
06 november 2020

Zeg het met borsten, altijd, overal, en vooral voor de spiegel (VIDEO)

Hoe zit dat nu met dat motorblok? (FOTO)
05 november 2020

Hoe zit dat nu met dat motorblok? (FOTO)

En toen trok ze haar rokje op terwijl ze fietste (NSFW)(VIDEO)
04 november 2020

En toen trok ze haar rokje op terwijl ze fietste (NSFW)(VIDEO)

Schoonheid ontkleedt zich om naakt te genieten van een glas wijn (NSFW)
04 november 2020

Schoonheid ontkleedt zich om naakt te genieten van een glas wijn (NSFW)

Zelf zuigplekken zetten op haar eigen formidabele borsten (VIDEO)
03 november 2020

Zelf zuigplekken zetten op haar eigen formidabele borsten (VIDEO)