14 januari - 2018
“Net toen ik zijn kwakje doorslikte, kwamen mijn ouders thuis”: echte bekentenissen van echte Vlaamse vrouwen

“Net toen ik zijn kwakje doorslikte, kwamen mijn ouders thuis”: echte bekentenissen van echte Vlaamse vrouwen

Iedere vrouw heeft seksuele fantasieën. Maar sommigen trekken hun stoute laarsjes aan om die om te zetten in de praktijk. Anderen beleven dan weer door een toevalligheid een avontuur dat hun stoutste dromen overtreft. Dit keer brengen we de iets kortere, stoute verhalen van zes verschillende Vlaamse dames.

Stout elfje

Enkele jaren geleden ging ik met mijn vriend naar een Cosplay-bijeenkomst in Brussel. Je weet wel: zo’n beurs waar de meesten naartoe gaan, verkleed als een strip-, computerspel- of tv-figuur. Zelf hadden we gewone kleren aangetrokken. We praatten er met andere Cosplay-liefhebbers, we bekeken de vele standjes en we kochten er enkele strips. Kortom: het was een leuke namiddag. Toen we weer naar de uitgang gingen, fluisterde mijn vriend me iets in het oor. “Zeg, jij hebt toch nog een elfenpakje in de kast hangen? Wil je dat straks eens aantrekken?”

Ik moest even nadenken, maar het was waar. Tijdens de ‘honderd dagen’ in het zesde middelbaar, had ik een kleine acte de présence gedaan in een elfenpakje. Waarom ik het had bijgehouden weet ik niet, maar zes jaar later had ik dat dus nog steeds in mijn bezit. “Ja”, antwoordde ik tenslotte. “Ik heb inderdaad een elfenpakje in de kast liggen. Maar ik weet niet of me dat nog zal passen.”

Weer thuisgekomen haalde ik het grasgroene pakje uit de kast. Het rook een beetje muf. Ik trok het aan en keek in de spiegel. Bovenaan zat het nu zo strak, dat ik mijn beha moest uittrekken om het nog aan te krijgen. Net toen ik nog een laatste keer keek of alles een beetje goed zat, kwam mijn vriend de kamer binnen. Hij omarmde me langs achter en we keken naar elkaars gezicht in de spiegel. Ik voelde iets hards tegen mijn achterwerk drukken: hij werd dus opgewonden van wat hij zag. Hij kuste me in mijn hals en stak een hand in het bovenstuk van mijn elfenpakje. Een hand streelde nu mijn borsten, terwijl zijn andere onder mijn filterdun rokje mijn slipje opzij trok. “Sinds wanneer dragen elfjes geen beha? Ben jij misschien een stout elfje?” fluisterde hij in mijn oor. Ik wilde een grappig antwoord verzinnen, maar de opwinding maakte zich van me meester en dus liet ik hem verder mijn borsten en mijn inmiddels flink vochtig geworden liefdesgrot strelen. Na enkele minuten draaide ik me om, knielde neer en trok zijn broek naar beneden. Ik gaf hem een pijpbeurt en maakte daarbij zijn staaf helemaal vochtig, zodat hij later makkelijk bij me naar binnen zou glijden. Toen dat gebeurd was, stond ik terug recht en draaide mijn rug naar hem, zodat hij achterlangs bij me naar binnen kon. Dat was vooral een nogal ongemakkelijk standje, ik kreeg een kramp in mijn kuit. Daarom besloten we op het bed verder te doen. Ik ging op handen en knieën op het bed zitten en hij knielde achter me. Steeds sneller ging hij op en neer, tot ik met een schreeuw mijn hoogtepunt bereikte. Ik voelde daarbij mijn vagina samentrekken rond zijn lid en hij trok zich uit me. Ik voelde hoe zijn warme stralen zaad op mijn rug spoten. Ik dacht dat we zo wel klaar waren, maar hij draaide me om en vroeg me mijn benen zo ver mogelijk te spreiden. Hij kwam opnieuw in me: zijn lid had niets aan kracht verloren. Hij pompte snel en diep, terwijl hij op mijn tepels zoog. Na enkele minuten kwam hij opnieuw klaar, dit keer diep in mij. En zo werd het na een leuke avond ook nog een hete avond voor deze kleine elf.

***

Cyberseks

Mijn huidige vriend is animator op een cruiseschip, wat maakt dat hij steeds enkele weg is. Daarna is hij enkele weken thuis, waarna hij alweer voor een maand of twee gaat werken. We missen heel wat dingen die de meeste andere koppels niet moeten missen. Zoals een regelmatig seksleven.

Wanneer hij op zee is, houden we contact via Skype. Tijdens een van die Skype-avondjes zo’n jaar geleden, liet hij me weten dat hij ongelooflijk geil was. Hij vroeg me of ik tijdens onze conversatie naar porno wilde kijken en of ik daarbij wilde masturberen, zodat hij zichzelf kon bevredigen terwijl hij naar me keek. Al dat cyberseks-gedoe was niet aan mij besteed, maar ik besloot ‘alsof’ te doen voor hem. Maar tegen al mijn verwachtingen in werd ik er echt geil van. Uiteindelijk werd het nog een leuke chatsessie. Enkele dagen later kocht ik een dildo. Sindsdien kijk ik telkens weer uit naar ons volgend Skype-gesprek.

***

Hij kwam precies op tijd klaar

Toen ik zeventien was, mocht mijn toenmalig vriendje me 's avonds thuis bezoeken, maar hij moest wel ten laatste om 21 uur terug naar huis. Op een avond was hij langsgekomen terwijl mijn ouders een tante van me gingen bezoeken. Mijn jongere zus lag al in haar bed. We keken naar tv in de woonkamer en toen het bijna 21 uur was, zette ik het toestel uit. Ik stond recht om mijn vriend naar buiten te leiden en hij omhelsde me langs achter. Aanvankelijk was het een 'lieve' omhelzing, maar toen werd hij stouter. Hij liet zijn handen over mijn borsten glijden. Ik maande hem aan te stoppen: mijn zus had namelijk de gewoonte af en toe naar beneden te komen om nog wat te drinken en daarbij: mijn ouders konden zowat ieder moment thuiskomen.

“Maar ik ben zo geil”, jammerde mijn vriend. “Toe, een vluggertje op de zetel?” Hij stak zijn hand onder mijn jurk, in mijn slipje. Daar werd ik zelf ook opgewonden van. Ik zette me in de zetel en legde een kussen in mijn schoot, terwijl hij me vingerde. Als mijn zusje dan naar beneden kwam, kon ze tenminste niet zien wat er gebeurde. Hij beroerde mijn klitje met zijn vingers en het voelde zo zalig, dat ik uit de zetel gleed. In geen tijd bereikte ik mijn hoogtepunt. Ik wilde echt iets voor hem terugdoen nu, maar ik besefte dat dit te gevaarlijk was. Toen ik hem vertelde dat hij nu echt wel door moest, keek hij me aan met puppy-ogen. “Je kan me toch even pijpen, zei hij, “ik ben zo opgewonden dat het echt niet lang zal duren.” Een minuut of twee later slikte ik zijn kwakje door en net op dat moment kwam een auto de oprit opgedraaid: mijn ouders waren thuis. Hij was écht net op tijd klaargekomen. Met zijn broek op halfzeven en een hoofd zo rood als een tomaat zei hij ‘tot ziens’ tegen mijn ouders. Aan de blik van mijn moeder zag ik dat ze wel ongeveer wist wat er net gebeurd was.

***

Een geile goede vriend

Marc is al jarenlang vriend aan huis bij ons. Hij is een vrijgezelle loodgieter en als hij bij ons in de buurt een klus te doen heeft, valt het geregeld voor dat hij belt om te vragen of-ie bij ons mag komen lunchen. Zo ook die donderdag in juli. De kinderen waren naar school en mijn man was uit werken. Na het middagmaal zaten we nog even te keuvelen in de zetel. Waar we het exact over hadden weet ik niet meer, maar plots leunde Marc voorover en begon me te kussen. Ik wilde rechtstaan, maar kon niet. Terwijl hij me met zijn ene hand tegen de zetel gedrukt hield, ging zijn andere hand onder mijn rok, op zoek naar mijn slipje. Desondanks ik mijn benen tegen elkaar perste, wist hij mijn clitoris toch te vinden. Wat ik eigenlijk niet wilde, gebeurde toch: ik werd vreselijk opgewonden en opende mijn benen. Ik wilde hem in me voelen en vroeg of hij me achterlangs wilde nemen. Toen ik zijn penis naar binnen voelde dringen, stonden de tranen in mijn ogen. Dit was niet juist, maar ik genoot ervan met volle teugen. Toen hij klaar was, vroeg ik hem zijn kleren weer aan te doen en te vertrekken. Sindsdien komt hij enkel nog langs wanneer mijn man ook thuis is. Nooit hebben we er nadien een woord over gerept.

***

Fantasietje van mijn echtgenoot

Mijn man droomde er al een tijdje van me eens bezig te zien met een andere man. Een tweede fantasie was, dat hij dit stiekem deed terwijl de 'derde partij' van niks wist. Omdat we niet wisten hoe dit te verwezenlijken, werd die fantasie een beetje bijgeschaafd: ik zou met iemand gaan kameren en alles filmen met mijn mobieltje, zodat mijn man de beelden achteraf zou kunnen bekijken. Die ‘derde partij’ vinden was nog niet zo eenvoudig als we eerst dachten. We hadden een zoekertje op een gespecialiseerde site geplaatst. Daarop kwam heel wat reactie van mannen, maar toen puntje bij paaltje kwam kon – of wilde – er geen enkele afspreken.

Uiteindelijk hadden we dan toch iemand gevonden en ik sprak met hem af op hotel. We zaten naast elkaar op het bed en de man was duidelijk zenuwachtig. Hij begon over allerlei zaken te praten in hoog tempo. Nogal onsamenhangende zaken bovendien: ik kon totaal niet volgen waarover hij het had. En toen hij me voor de vierde keer vertelde dat hij het nogal frisjes vond voor de tijd van het jaar, vond ik het welletjes en zoende hem vol op de mond.

Eerst beantwoordde hij die kus voorzichtig, maar al snel werden zijn zoenen gretiger. Hij trok me dichter en begon mijn borsten te strelen. Zonder dat ik het goed en wel besefte, had hij mijn beha losgehaakt, waarna hij mijn tepels één voor één naar binnen zoog. Vervolgens rukte hij me zowat de kleren van mijn lijf en kleedde zichzelf vliegensvlug uit. Hij deed een condoom om zijn fier rechtopstaand lid en stootte in een keer bij me naar binnen. Ik volgde zijn snelle bewegingen en net op het moment dat ik echt geil werd, kwam hij grommend klaar. Ik was teleurgesteld: “Is dat alles?” vroeg ik. Hij bood zijn excuses aan voor zijn snelle eruptie en zei dat hij het de volgende keer wel zou goedmaken. Dat was beslist ook nodig, zo besefte ik plots: ik was immers vergeten te filmen.

Uiteindelijk is het er toch niet meer van gekomen. Mijn man vertelde me dat hij eigenlijk toch best jaloers was, omdat ik daar met een andere kerel bezig was. Toen ik hem liet weten dat ik vergat te filmen, antwoordde hij dat hij het eigenlijk niet erg vond. “Bij nader inzicht zou ik het toch niet aankunnen jou met een ander bezig te zien. Laat ons het gewoon bij een fantasie houden”, zei hij.

***

Vroeger naar huis gekomen

Normaliter was ik voor een weekje naar Italië voor het werk, maar ik had de deal waarvoor ik naar ginder trok niet kunnen sluiten. Ik baalde zo hard, dat ik besloot na drie dagen al terug naar huis te keren. Ik had mijn vriendje niks verteld: ik zou hem verrassen. Toen ik wat later in een taxi zat, van de luchthaven in Zaventem onderweg terug naar huis, besloot ik hem een sms te versturen. “Dag schat. Ik ga een badje nemen hier op mijn hotelkamer. Ik mis je...” loog ik. Hij moest er immers van overtuigd zijn dat ik nog steeds ginder was! Mijn berichtje was amper verstuurd of hij belde me op. “Ik denk ook aan jou”, zei hij. “Ik ben met mezelf aan het spelen, doe jij hetzelfde? Hmm?”

Dat had ik niet verwacht natuurlijk. En aangezien de taxichauffeur alles kon horen wat ik zei, kon ik zijn 'telefoonseks' niet meespelen. Mijn antwoorden waren droogjes en afwijkend en dat maakte mijn vriendje boos. Hij vroeg of er misschien nog iemand bij me was, daar in de badkamer, en of ik liever met die persoon speelde misschien. “Godverdomme, paranoia, jaloerse bok!” riep ik en hing op.

Vijftien minuten later kwam ik thuis. Zo stil mogelijk stak ik mijn sleutel in het slot en sloop geluidloos naar binnen. Ik hoorde het water in de badkamer lopen en sloop daar naartoe. Door het matglas van de douche, zag ik dat hij met zichzelf aan het spelen was. Hij had nog steeds niet door dat ik er was. Stilletjes én supersnel kleedde ik me uit, trok de douche open, zette me zonder een woord te zeggen op mijn knieën voor hem en begon hem te pijpen. “Godverdomme, jij hebt me nogal bij m'n pietje!” riep hij uit. Ik zei nog steeds niets. Toen ik voelde dat bijna kwam, stopte ik. Ik stapte weer uit de douche, ging met mijn benen wijd op de lavabo zitten en gebaarde hem mij oraal te verwennen. Toen mijn hoogtepunt nabij was, trok ik hem bij zijn haren overeind en zei hees: “Neuk me.” Een minuutje later kwamen we samen klaar.

***

Gerelateerde artikelen

Godelina onderzoekt: “Eerste die me wilde, leek op Robbe De Hert. Misschien wàs hij het wel”: prostituees vertellen over hun eerste ervaring
10 januari 2018

Godelina onderzoekt: “Eerste die me wilde, leek op Robbe De Hert. Misschien wàs hij het wel”:...

“Ze dwong hem zijn sperma van mijn buik op te likken”: prostituees vertellen over hun eerste ervaring
20 december 2017

“Ze dwong hem zijn sperma van mijn buik op te likken”: prostituees vertellen over hun eerste...

“Een date met een gigolo heeft mijn huwelijk gered” (waargebeurd in Vlaanderen)
13 december 2017

“Een date met een gigolo heeft mijn huwelijk gered” (waargebeurd in Vlaanderen)

“Toen ik mijn eerste vriendje na zoveel jaar terugzag, moest ik hem gewoon weer in me voelen”: waargebeurd verhaal uit Vlaanderen
05 december 2017

“Toen ik mijn eerste vriendje na zoveel jaar terugzag, moest ik hem gewoon weer in me voelen”:...

“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen
22 november 2017

“Ik betaalde de taxichauffeur in natura”....waargebeurd verhaal uit Vlaanderen

Nieuwe Vlaams Nederlandse adultfilm bij Godelina: Vlaamse OCMW mama Fleur wil pornofilm maken
19 juli 2017

Nieuwe Vlaams Nederlandse adultfilm bij Godelina: Vlaamse OCMW mama Fleur wil pornofilm maken

Meer nieuws

Wens je onze artikels elke maandag, woensdag en vrijdag te ontvangen in je mailbox?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

Zoeken naar meer nieuws


Laatste nieuws

Marisa Papen..en nu met bier
19 januari 2019

Marisa Papen..en nu met bier

Victoria Beckham met stijve 'pokies' (tepels) en zwarte schildpadnek
19 januari 2019

Victoria Beckham met stijve 'pokies' (tepels) en zwarte schildpadnek

Oplossing quiz 9 januari 2019: van wie zijn deze mooie borsten?
18 januari 2019

Oplossing quiz 9 januari 2019: van wie zijn deze mooie borsten?

'Spanish Sun' fotoshoot met Marisa Papen
17 januari 2019

'Spanish Sun' fotoshoot met Marisa Papen

Het eiermeisje: Svetlana Bilyalova
17 januari 2019

Het eiermeisje: Svetlana Bilyalova

Meghan Markle
17 januari 2019

Meghan Markle

Wat is 'stealthing'?
17 januari 2019

Wat is 'stealthing'?

Stella Maxwell Nipslip op het strand
16 januari 2019

Stella Maxwell Nipslip op het strand

De meest populaire adult-actrices uit 2018 en hun beste film
16 januari 2019

De meest populaire adult-actrices uit 2018 en hun beste film

Halfzusje van Kate Moss, Lottie Moss werd deze week 21
15 januari 2019

Halfzusje van Kate Moss, Lottie Moss werd deze week 21

Nooit gezien....een verzameling prikkelende cameltoe foto's
15 januari 2019

Nooit gezien....een verzameling prikkelende cameltoe foto's

Belgische Marisa Papen naakt in Saint-Tropez
15 januari 2019

Belgische Marisa Papen naakt in Saint-Tropez

Queen of the Handbra: Emily Ratajkowski
15 januari 2019

Queen of the Handbra: Emily Ratajkowski

MTV host Nicole Buyer lacht met haar vetrolletjes (en dat zijn er nogal wat :-)
15 januari 2019

MTV host Nicole Buyer lacht met haar vetrolletjes (en dat zijn er nogal wat :-)

Waarvoor laat de rijkste man ter wereld de helft van zijn fortuin staan?
13 januari 2019

Waarvoor laat de rijkste man ter wereld de helft van zijn fortuin staan?

Boezemwippende Ashley Graham
13 januari 2019

Boezemwippende Ashley Graham

Nieuwe naaktfoto's van Cindy Crawford
13 januari 2019

Nieuwe naaktfoto's van Cindy Crawford

't Is januari en zij dragen een...bikini
12 januari 2019

't Is januari en zij dragen een...bikini

Lindsay Lohan doet een Marilyn Monroeke
12 januari 2019

Lindsay Lohan doet een Marilyn Monroeke

Kourtney Kardashian bevecht midlifecrisis met sensuele foto's
12 januari 2019

Kourtney Kardashian bevecht midlifecrisis met sensuele foto's