25 februari - 2016
Erotische doorlichting van Oscar genomineerde Charlotte Rampling (deel 2)

Erotische doorlichting van Oscar genomineerde Charlotte Rampling (deel 2)

Op 28 februari 2016 zijn het weer de Oscars. Godelina zal in afwachting van de uitreiking met een erotische kam door het ouvre van de meeste genomineerde actrices gaan.

De genomineerde actrices zijn:

In de categorie "Beste Actrice"

Cate Blanchett voor haar rol in de film Carol

Brie Larson voor haar rol in Room

Jennifer Lawrence voor haar rol in Joy

Charlotte Rampling voor haar rol in 45 Years

Saoirse Ronan voor haar rol in Brooklyn

 

In de categorie "Beste Vrouwelijke Bijrol"

Jennifer Jason Leigh voor haar rol in The Hateful Eight

Rooney Mara voor haar rol in Carol

Rachel McAdams voor haar rol in Spotlight

Alicia Vikander voor haar rol in The Danish Girl

Kate Winslet  voor haar rol in Steve Jobs

*****

Het erotisch onderzoek naar Cate Blanchett kon je HIER al bekijken.
Het erotisch onderzoek naar Brie Larson vond je HIER.
Het erotisch onderzoek naar Charlotte Rampling, deel 1, vond je HIER.

Korte biografie Charlotte Rampling

Charlotte Rampling werd geboren op 2 mei 1946 als Charlotte Tessa Rampling.  Ze was de dochter van Godfrey Rampling, een Britse leger kolonel die Olympisch Kampioen werd op de 4 x 400 meter op de Olympische Spelen in 1936.
Op 8 jarige leeftijd verhuist de familie van Engeland naar Frankrijk, Fontainebleau.

Als meerderjarige keert ze terug naar Engeland. Ze trouwt er met acteur Bryan Southcombe waarmee ze een zoon, Barnaby, krijgt. In de boulevard pers wordt gefluisterd dat Rampling in een 'ménage à trois' leeft met Southcombe en een andere man. Ze ontkent niet dat ze samen leeft met twee mannen, maar ze zegt dat het gewoon om de huur te delen is van hun gezamenlijke appartement.
In 1976 scheidt ze van Bryan.

Ze trouwt opnieuw in 1978, ditmaal met componist Jean-Michel Jarre. Ook van hem krijgt ze een zoon, David Jarre. Jean-Michel houdt er een uitbundige levenstijl met veel vrouwelijk schoon op na. Rampling scheidt van hem in 1997. Even later gaat Rampling samen wonen met de ondernemer Jean-Noël Tassez

Filmografie Charlotte Rampling

1964    A Hard Day's Night
1965    The Knack ...and How to Get It
1965    Rotten to the Core
1966    Georgy Girl
1967    The Long Duel
1967    The Avengers
1968    Sequestro di persona (it)
1969    Target: Harry
1969    The Damned
1969    Three
1971    Vanishing Point
1971    'Tis Pity She's a Whore
1971    The Ski Bum
1972    Henry VIII and His Six Wives
1972    Corky
1972    Asylum
1973    Giordano Bruno
1974    Zardoz
1974    Caravan to Vaccarès
1974    The Night Porter
1975    Yuppi du
1975    La Chair de l'orchidée
1975    Farewell, My Lovely
1976    Foxtrot
1976    Sherlock Holmes in New York (TV)
1977    The Purple Taxi
1977    Orca
1977    Al di là del bene e del male
1980    Stardust Memories
1982    The Verdict
1983    Infidelities
1984    Viva la vie!
1985    On ne meurt que deux fois
1985    Tristesse et beauté
1986    Max, Mon Amour
1987    Angel Heart
1987    Mascara
1988    Paris by Night
1988    D.O.A.
1989    Rebus
1992    La Femme abandonnée (TV)
1993    Hammers Over the Anvil
1993    Asphalt Tango
1994    Murder in Mind
1994    Time Is Money
1995    Samson le magnifique (TV)
1995    Radetzkymarsch (de) (TV)
1996    La Dernière fête (TV)
1996    Invasion of Privacy
1997    The Wings of the Dove
1999    Great Expectations (TV)
1999    The Cherry Orchard
2000    My Uncle Silas
2000    Signs & Wonders
2000    Hommage à Alfred Lepetit
2000    Aberdeen
2000    Under the Sand (Sous le sable)
2001    The Fourth Angel
2001    Superstition (de)
2001    Spy Game
2002    Embrassez qui vous voudrez
2003    I'll Sleep When I'm Dead
2003    Swimming Pool    
2003    Imperium: Augustus (TV)
2003    The Statement
2004    Jerusalemski sindrom
2004    Immortel
2004    The Keys to the House
2005    Lemming
2005    Vers le sud
2006    Basic Instinct 2
2006    Désaccord parfait
2007    Angel
2007    Caótica Ana
2008    Deception
2008    Babylon A.D.
2008    The Duchess
2009    Quelque chose à te dire
2009    The Ball of the Actresses
2009    Boogie Woogie
2009    La femme invisible (d'après une histoire vraie)
2009    L'homme aux cercles bleus
2009    Life During Wartime
2010    Never Let Me Go
2010    Le grand restaurant
2010    Un lieu incertain
2010    StreetDance 3D
2010    Rio Sex Comedy
2010    The Mill and the Cross
2011    The Look
2011    Melancholia
2011    Cars 2
2011    The Eye of the Storm
2011    Cleanskin
2012    I, Anna
2012    Restless
2012    Tutto parla di te
2013    Dexter
2013    Night Train to Lisbon
2013    Young & Beautiful
2013    The Blueblack Hussar
2015    Broadchurch
2015    The Forbidden Room
2015    45 Years
2015    London Spy
2016    The Sense of an Ending

**

Charlotte Rampling in 'Yuppi du' als Silvia (1975)

Charlotte Rampling in 'The Purple Taxi' als Sharon (1977)

Charlotte Rampling in 'On ne meurt que deux fois' als Barbara Spark (1985)

Charlotte Rampling in 'Tristesse et beauté' als Léa Uéno (1985)

Charlotte Rampling in 'Max mon amour' als Margaret Jones (1986)

Charlotte Rampling in 'Angel Heart' als Margaret Krusemark (1987)

Charlotte Rampling in 'Mascara' als Gaby Hart (1987)

Charlotte Rampling in 'Hammers Over the Anvil' als Grace McAlister (1991)

Charlotte Rampling in 'Radetzkymarsch' als Valerie Von Taussig (1995)



Charlotte Rampling in 'Signs & Wonders' als Marjorie (2000)

Charlotte Rampling in 'Under the Sand' als Marie Drillon (2000)

Charlotte Rampling in 'See How They Run' als Elizabeth Lannier (2002)

Charlotte Rampling in 'Swimming Pool' als Sarah Morton (2003)

Charlotte Rampling in 'Heading South' als Ellen (2005)

Charlotte Rampling in 'Désaccord parfait' als Alice D'Abanville (2006)

Charlotte Rampling in 'Deception' als Wall Street Belle (2008)

Charlotte Rampling in 'Life During Wartime' als Jacqueline (2009)

Charlotte Rampling in 'The Look' als haarzelf (2011)

Charlotte Rampling in 'The Eye of the Storm' als Elizabeth Hunter (2011)

Charlotte Rampling, naaktfotografie

Charlotte Rampling door Juergen Teller, verschillende fotoshoots

Onder: Charlotte Rampling samen met Braziliaans model Raquel Zimmerman

Charlotte Rampling met fotograaf Juergen Teller, ditmaal in 2003, voor een Marc Jacob's advertentie

Charlotte Rampling door Jeanloup Sieff, Parijs, 1986

Charlotte Rampling door Helmut Newton

Ouder werk

 

 

 

Meer nieuws

Wens je onze artikels elke maandag, woensdag en vrijdag te ontvangen in je mailbox?
Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief:

Zoeken naar meer nieuws


Laatste nieuws

Amateur spuitscene (VIDEO)(NSFW)
01 december 2021

Amateur spuitscene (VIDEO)(NSFW)

Met de stoel in huis vallen (VIDEO)
01 december 2021

Met de stoel in huis vallen (VIDEO)

Gelekt van OnlyFans: Samantona (VIDEO)(NSFW)
30 november 2021

Gelekt van OnlyFans: Samantona (VIDEO)(NSFW)

Trouwen op hun manier.... (VIDEO)
30 november 2021

Trouwen op hun manier.... (VIDEO)

Extreem mooi meisje pijpt
29 november 2021

Extreem mooi meisje pijpt

Paskamerorgasme (VIDEO)(NSFW)
29 november 2021

Paskamerorgasme (VIDEO)(NSFW)

Ultiem kort billenfilmpje dat je vandaag moet zien om gelukkig te zijn...
28 november 2021

Ultiem kort billenfilmpje dat je vandaag moet zien om gelukkig te zijn...

Naakt Nieuws van zaterdag 27 november 2021
28 november 2021

Naakt Nieuws van zaterdag 27 november 2021

Godelina's roltrapbillen (VIDEO)
28 november 2021

Godelina's roltrapbillen (VIDEO)

Spuiten in de auto (VIDEO)(NSFW)
27 november 2021

Spuiten in de auto (VIDEO)(NSFW)

Hemels mooi meisje komt klaar (VIDEO)(NSFW)
27 november 2021

Hemels mooi meisje komt klaar (VIDEO)(NSFW)

Selfie masturbatie (VIDEO)(NSFW)
26 november 2021

Selfie masturbatie (VIDEO)(NSFW)

MILF zo opgewonden op wastafel dat Godelina lezers en lezeressen er geil van worden (NSFW)(VIDEO)
26 november 2021

MILF zo opgewonden op wastafel dat Godelina lezers en lezeressen er geil van worden (NSFW)(VIDEO)

Contactmasturbatie (je komt door naar deze video te kijken)(VIDEO)(NSFW)
25 november 2021

Contactmasturbatie (je komt door naar deze video te kijken)(VIDEO)(NSFW)

Plassen tussen muur en auto (VIDEI)(NSFW)
25 november 2021

Plassen tussen muur en auto (VIDEI)(NSFW)

Vlaams koppeltje zuigt en streelt (VIDEO)(NSFW)
24 november 2021

Vlaams koppeltje zuigt en streelt (VIDEO)(NSFW)

Actrice Halle Berry naakt in gedelete scene uit Monsters Ball (VIDEO)
24 november 2021

Actrice Halle Berry naakt in gedelete scene uit Monsters Ball (VIDEO)

Zij heeft zo veel stijl (VIDEO)
24 november 2021

Zij heeft zo veel stijl (VIDEO)

Lekkere billen creampie
24 november 2021

Lekkere billen creampie

Aantrekkelijk blondje heeft seks in de badkamer (VIDEO)(NSFW)
23 november 2021

Aantrekkelijk blondje heeft seks in de badkamer (VIDEO)(NSFW)